nie org. balanie v obchodeMichalkoOo napísal:Kúpil si to na steame?
GTA 4
Re: GTA 4
-
MichalkoOo
Zablokovaný
napíš na xbox live support
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mal by si si zmeniť región na to, že si v USA na GFWL, nie na SVK. A potom by to malo ísť. Rovnaký problém bol aj s AoEO a takto sa to vyriešilo.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
región zmeniť nejde.. Respektíve ide ale zmena nenastane
-
xXPAINKILLERXx
Star
Ale ide práveže. Riešil som to na AoEO ako som písal a tam bol tento istý problém. Celé GFWL nie je u nás podporované (aspoň nebolo keď som to riešil pred cca rokom).
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Pri GTAIV a ani Dirt 2 mi to nefungovalo 
ta zmena regionu nepomohla. Dal som USA a nic. Som prelustroval vsetky aj zahranicne diskusie a nic nepomohlo. No skoda ponaucenie do buducna nekupovat original od Rockstar Games 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
napíš na xobx live support. Tam ti určite pomôžu lepšie ako my. Každý by mal najprv napísať na podporu a až potom na fóra..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
asi si tú hru nekupoval kvôli SP 
-
miricleboy
Expert
serus. tento problém som riešil asi 3 dni po zakúpení GTA4. Vyriešil som to nasledovne:Scorpi napísal:ta zmena regionu nepomohla. Dal som USA a nic. Som prelustroval vsetky aj zahranicne diskusie a nic nepomohlo. No skoda ponaucenie do buducna nekupovat original od Rockstar Games
1. vytvoríš si nový účet na live.com - musíš mať všade kde sa dá vybratú krajinu UK alebo USA
2. prihlásiš sa na ten vytvorený live.com účet
3. ideš na xbox.com kde by si už mal byť prihlásený live.com účtom, len zmeníš krajinu na rovnakú ako live (ak nie si prihlásený - prihlás sa vytvoreným live účtom!)
4. týmto by si mal mať vytvorený tzv. gamertag a ak si to spravil správne máš nastavené UK alebo USA a stránka xbox.com bude po prihlásení v angličtine!(ak nie je anglicky spravil si niekde chybu!)
5. keď máš všetko nastavené (live účet, xbox.com účet) ideš do hry kde sa prihlásiš s týmto novým live.com účtom a problém s regiónom by mal byť vyriešený - zadáš cd key a všetko je ok.
!! nemôžeš zapínať hru a prihlasovať sa do live kým nemáš anglický gamertag, lebo po prihlásení v menu GTA to nejakým spôsobom zistí že si zo Slovenska a znemožní zmeniť krajinu takže si v prdeli !!
mne to takto fungovalo. držím palce. väčšiu hovadinu ako GFWL som ešte nevidel. dúfam že GTAV túto kravinu vynechá, ostatne už Max Payne 3 bol bez
-
D4V1D57
Light Expert
Caute, neviem ci sa to tu uz riesilo ale mam problem, hru som kupil na Steame (GTA Complete edition) a aj som ju Hraval tak ako aj GTA IV tak aj EFLC no asi tyzden dozadu som preinstaloval windows stiahol som si cez steam GTA a ked som sa siel prihlasit na svoj GFWL ucet tak odomna ziadalo Serial Key ktory som zadal ale problem nastal hned na to vyskocilo ze je neplatny a hru som mohol hrat jedine tak ze mi ju neukladalo pytal som sa viacero ludi ale nikto mi nevedel pomoct lebo predtym mi to islo a zrazu nie tak ako by mi niekto vedel pomoct bol by som velmi rad. Za odpovede vopred dakujem. David
-
MichalkoOo
Zablokovaný
xbox live support. Tam ti poradia určite lepšie ako my.
A pre každého. Ak máte problém s gfwl napíšete na xbox live podporu a nie na hojko
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2012, 23:37)
http://support.xbox.com/sk-sk/contact-us
A pre každého. Ak máte problém s gfwl napíšete na xbox live podporu a nie na hojko
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2012, 23:37)
http://support.xbox.com/sk-sk/contact-us
-
miricleboy
Expert
multiplayer stoji za ... aspon moj nazor. Mozno som hral zly server
-
miricleboy
Expert
je to vec nazoru. ja hram odkedy som kupil a mam nahratych okolo 70h v multi a bavi ma to lebo je tam dobra fyzika v zavodoch a daju sa tam zazit strasne haluzemultiplayer stoji za ... aspon moj nazor. Mozno som hral zly server
-
Daggertail
Light Professional
s tymi haluzami to je pravda, este ked som hraval s kamosom sme sa sem tam naozaj dobre zasmiali