PC je spomaleny...
PC je spomaleny...
Zdravim
Mam problem s PC je uz asi 2 mesiace nejak spomaleni.Hry ktore mi nesekali mi zacali sekat alebo ist pomalsie.Pomale loadingy.Moj PC je AMD Phenom II X4 3GHz,Ati Radeon HD 5870 1GB GDDR5 Vapor-X,3x1 GB ram,1TB HDD Western Digital Black 7200rpm,ASUS M4A78 PRO.
Neviete co stim moze byt?PC mi to robil aj asi pred pol rokom a pri zapnuti bol uplne spomaleni,pomohlo odinstalovat ati driver a naistalovat a potom to islo normalne.To som musel robit pri kazdom zapnuty PC.Potom to prestalo a teraz zas sa nieco deje.
Teploty VGA pri BF3 su do 70 stupnov a cpu je tez 70-80 stupnov.
Mam problem s PC je uz asi 2 mesiace nejak spomaleni.Hry ktore mi nesekali mi zacali sekat alebo ist pomalsie.Pomale loadingy.Moj PC je AMD Phenom II X4 3GHz,Ati Radeon HD 5870 1GB GDDR5 Vapor-X,3x1 GB ram,1TB HDD Western Digital Black 7200rpm,ASUS M4A78 PRO.
Neviete co stim moze byt?PC mi to robil aj asi pred pol rokom a pri zapnuti bol uplne spomaleni,pomohlo odinstalovat ati driver a naistalovat a potom to islo normalne.To som musel robit pri kazdom zapnuty PC.Potom to prestalo a teraz zas sa nieco deje.
Teploty VGA pri BF3 su do 70 stupnov a cpu je tez 70-80 stupnov.
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC je spomaleni...
Skús preinštalovať WIN. To pomáha 
Windows som preinstaloval,skusal som aj vistu,teraz mam windows 7 64 bit a stale to robi.Moze to byt tim ze PC mi zerie 1.5GB ram a potom myslim ze na hry je 1.5GB malo Ram
-
terrens
Light Star
Tak ho skús prebehnúť nejakým antivirákom. Poprípade môžeš aj skúsiť defragmentovať HDD.
Zalezi ake hry hras, treba si pozriet vytazenie pocas hrania.
Virusy nemam,napr. BF3 ked hram tak kamosovi to ide plynulo na Phenom II X4 3GHz,gtx 470 a 4gb ram a mne to seka.Nie uplne seka ale trha sa obraz a obcas sekne.Grafiku som skusal mu pozicat vlastnu a islo mu to pohode cize grafike to nebude.HDD som kupil novy pred 2 mesiacmi aky program mam pouzit?
-
terrens
Light Star
Skús poťahať najnovšie ovládače.
Na defragmentáciu odporúčam program Auslogics Disk Defrag= download.
Ak nepomôže tak si zníž grafické nastavenia- detaily, rozlíšenie atp.
Na defragmentáciu odporúčam program Auslogics Disk Defrag= download.
Ak nepomôže tak si zníž grafické nastavenia- detaily, rozlíšenie atp.
3GB pamate na BF3 je malo. Mimochodom na akom rozliseni to hras a ake mas detaily, AA a tak?
Hram BF3 v rozliseny 1920x1080 a na High detail a AA tusim 16x a 8x
-
hojko
Site Admin
Podla mna mas slaby PC vzhladom na to, ze to hras na FullHD pri vysokych detailoch a 16x, resp. 8x AA. Ja mam podobnu zostavu ako ty, mam sice grafiku len 5770, 4GB RAM, hram to na 1650x1080px a s detailami som uplne niekde inde a ide to ako to ide. Takze na tvojom mieste by som pocas hrania stlacil CTRL+ALT+DEL, prepol na spravcu uloh a pozrel na to vyuzitie pamate. Pretoze podla mna 3GB pri tvojom rozliseni nemoze stacit.
Re: PC je spomaleny...
Asi mas pravdu spravil som screen
//obrazky vkladaj do priloh
//obrazky vkladaj do priloh
-
martin0134
Medium Star
Mam rovnaky procesor ako ty a tie teploty mas dost vysoke
-
terrens
Light Star
Ale on hral BF3 na fullHD pri vysokých detailoch. To už dá zabrať nejednému komponentu...martin0134 napísal:Mam rovnaky procesor ako ty a tie teploty mas dost vysoke