mam problem so satelitnymi rozvodami. v izbe mi trci zo steny jeden kablik, do ktoreho si pichnem tu skrinku (primac, recrivier..) a hore pri satelite sa zapnem do rozdvojky a telka mi ide. Problem je v tom ze zo satelitu ide jeden kabel a ked sa napojim do rozdelovaca tak začne zlyhať signal na telke čo je hore ....skusil som tam aj pichnuť tento zosilnovac
http://www.spaun.de/?lang=de&modul=prod ... uct=811269
ale potom mi napisalo ze v lnb sa vyskytol skrat alebo nieco take potom som vyskusal dalsi primac (orsat) a tam napisalo ze warning prosto nejake upozornenia s pretazenim ale nic sa nezmenilo proste stale to tak robi nevem vobec ze kde je chyba
Vďaka
koaxialne vypadky
Re: koaxialne vypadky
Pretoze sa nepouzivaju rozbocovace, ale priamo hlava s dvomi vyvodmi, tromi, styrmi a tak. Vymen hlavu na satelite a tahaj kable priamo odtial ku kazdej telke/boxu.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak, tak. Vymeň LNB za twin a ťahaj zvlašť kabel ku každemu TV. Alebo prikup k existujucemu ešte jeden, ak je ho tam možne pripevniť.
mam na satelite dvojhlavicu jeden zavit je volny len ja som chcel ten rozbocovac pouzit kvoli tomu ze nechcem zas vrtat stenu a sekať do steny kabel . Ale ak je len taketo riešenie tak to tak asi spravím pretže sučastne dvb-t na izbovu antenku z lidlu mi zacalo blbnuť ..DIK za radu
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2012, 16:30)
no natahol som druhi kablik ale stale robi problemi signal mam dva stb a kazdi ma vadu strong vzdi ked zapnem markizu napr. tak ide ale nejde zas napriklad ocko. potom mu akosi preskoci a ked zapnem ocko napr... tak to ma plni signal ale nejde nic ine co je na inej frekvencii a potom som zapol orsat cr-300 ale tam je akesi zvlastne menu co nejde preladit na tie nove frekvencie skylinku ... podari sa mi zadat maximalne frekvenciu a polarizaciu ale nikde nemozem dat FEC ..... ale ked som tam zapol hd bensata tak tam nebol problem... ak by ste mali volakto skusenost s nejakou radou s tymito prijimacmi tak budem vdacni
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2012, 16:30)
no natahol som druhi kablik ale stale robi problemi signal mam dva stb a kazdi ma vadu strong vzdi ked zapnem markizu napr. tak ide ale nejde zas napriklad ocko. potom mu akosi preskoci a ked zapnem ocko napr... tak to ma plni signal ale nejde nic ine co je na inej frekvencii a potom som zapol orsat cr-300 ale tam je akesi zvlastne menu co nejde preladit na tie nove frekvencie skylinku ... podari sa mi zadat maximalne frekvenciu a polarizaciu ale nikde nemozem dat FEC ..... ale ked som tam zapol hd bensata tak tam nebol problem... ak by ste mali volakto skusenost s nejakou radou s tymito prijimacmi tak budem vdacni
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Ono ak používaš rozbočovač, tak si musíš uvedomiť, že niektoré programy sú vysielané vo vertikálnom a iné v horizontálnom pásme. Ak niekto pozerá na TV1 (STB1) program vysielaný v horizontálnom pásme tak na TV2 (STB2) pôjdu iba programy v horizontálnom pásme a tie ktoré sú vysielané vo vertikálnom, ti nepôjdu.
pouzival som rozbocovac ale terz som normalne odtiahol druhy kabel z hlavicky na satelite takze by to nemalo robit ? mam tu dvojhlavicku na 19,2 a 23,5 takze nemecke nekodovane idu aj pri minimalnom signale ale potom zapnem ta3 ide prepnem na ocko a to ide tiez potom dam spat na ta3 a pise bez signalu