Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
No ak chces iba sukromnikov, daj si rozsirene hladanie, to ti AAA zrusi. Inak to tam ale budes mat stale.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
je to tam aspon pol roka, staci raz zaskrtnut tu starsiu verziu a uz mi to ide postarom...
inzeraty z AAA by sa mohli dat v moznostiach vyhladavania vypnut
inzeraty z AAA by sa mohli dat v moznostiach vyhladavania vypnut
Inak mailoval som s Chválom z auto.sme.sk, že či neuvažuje o tom fiktívne predať do bazára auto a potom ho prísť kúpiť stočené. A odpísal mi, že má záujem spraviť niečo také, ale ešte na vyššom leveli: kradnuté auto. A že už neuveriteľne dlho odmieta spoluprácu s "najväčším autobazárom", ktorý sa snaží ľudí ako on podchytiť.
-
RATZINGER666
Darca
toho teraz nechaj pripravovat sa a trenovat aj so svojim renaultikom na Kosicku rally 
ale na takom aute tam vela vody nenamuti, skoda, mohol by niekedy este skusit zavod do vrchu, ked jazdil seicento cup tak mal pekne vysledky
-
RATZINGER666
Darca
no pokial viem, tak pojde ako nulka, resp. predjazdec, takze tam o nejake super casy az tak nepojde... uvidime, na jahodnej to nebolo zle a rally je pre pilota este o stupienok vyssie...
-
Lord ANAKIN
Professional
Pani vyberam vhodneho kandidata na najblizsie 3 roky cca. Bude to moje prve vlastne auto. Nemam vela najazdene takze som ratal ze kupim nieco starsie. Som vysoky(195cm) cize male auta mi nejako nesedia. Rozpocet je dost pohyblivy a zacina niekde na 2500 a konci na cca 5000eur.
Rok vyroby: od 2000
Palivo: tazko povedat ale asi skor benzin kedze vela toho nenajazdim ... realne rocne cca 15 000 km pocitam
Objem: tak 3 liter asi nie
by som povedal ze max 2l
- urcite raz za cas nejaky dlhsia trasa cize ak by sa nasli v aute take vychytavky ako tempomat , klima bolo by to fajn ...
- ak kupim lacnejsie auto tak mi nevadi napr. ze je tam radio este na pasky
... ved radio dokupim len proste potrebujem co by vydrzalo cca tie tri roky a aby som sa v tom netlacil ako v konzerve ...
- nechcem velmi fabiu, octavku , 206tku , ani ziaden citroen ma nejako velmi nezaujal , bmw a audi mi pridu ze v tej cenovej kategorii ani nic nenajdem schopneho a vlastne ani velmi som nehladal ...
co som pozeral posledne dni :
Mazda 3 ( http://mazda-3.autobazar.eu/16-comfort-id3517992.html )
Mazda 6 ( http://mazda-6.autobazar.eu/18i-id2712399.html )
Mondeo (2) ( tu som ich nasiel strasne vela co sa mi ako tak pozdavalo )
alebo nejake ine dobre navrhy ? dakujem za kazdu radu ktora ma niekam dalej posunie
Rok vyroby: od 2000
Palivo: tazko povedat ale asi skor benzin kedze vela toho nenajazdim ... realne rocne cca 15 000 km pocitam
Objem: tak 3 liter asi nie
- urcite raz za cas nejaky dlhsia trasa cize ak by sa nasli v aute take vychytavky ako tempomat , klima bolo by to fajn ...
- ak kupim lacnejsie auto tak mi nevadi napr. ze je tam radio este na pasky
- nechcem velmi fabiu, octavku , 206tku , ani ziaden citroen ma nejako velmi nezaujal , bmw a audi mi pridu ze v tej cenovej kategorii ani nic nenajdem schopneho a vlastne ani velmi som nehladal ...
co som pozeral posledne dni :
Mazda 3 ( http://mazda-3.autobazar.eu/16-comfort-id3517992.html )
Mazda 6 ( http://mazda-6.autobazar.eu/18i-id2712399.html )
Mondeo (2) ( tu som ich nasiel strasne vela co sa mi ako tak pozdavalo )
alebo nejake ine dobre navrhy ? dakujem za kazdu radu ktora ma niekam dalej posunie
Co tak Superb?
-
Fabo
Hardcore addict
superb = passat, podla mna skarede auto. Mne sa velmi pacia mondea 3, keby som mal podobne zadanie, siel by som po nom.
icefire, zrusil si inzerat?
-
Lord ANAKIN
Professional
skoda si u nas nehorazne drzi cenu .... a je ich vela ako vo vseobecnosti ... ako nehovorim ze su to zle auta ale napriklad co sa tyka superbu tak ten je vdaka tomu ako si drzi cenu je mierne mimo moj rozpocet a napriklad co som nasiel co by sa este ak tak zmestil :
http://skoda-superb.autobazar.eu/19-tdi ... 59375.html
ten je dokonca z PP co by bolo super ... lenze ked vidim nejaku srandu na volante mam dost .. volant sa tazko meni a tak na neho davaju taketo sracky aby sa skryval fakt ze je vysuchany neumerne viac ako ma akoze auto najazdene a toto sa mi zda ze dokonca u nas robilo ako taxik ... cize dufam ze boh da a take auto netrafim
a za dalsie ako pisal Fabo je to vlastne pasat a pokial ma pamet celkom nemyli tak 2.5 6V je dost poruchovy motor kedze ho ma aj audinka ktoru som chcel kupovat povodne tak som nieco na nete nacital ... a tie 1,9 ze su slabe ale ze toho dost vydrzia no ked to auto bolo pouzivane ako taxik tak neviem no ....
Fabo ale dik za radu ... pokukal som a preveril sitaciu cenovu ale nejako je to mimo ... isiel by som na hranu a potrebujem v ramci rozpoctu nechat nieco aj hned na nejaky ten servis keby nahodou nieco ... inak povedane kupim aj auto co do neho bude treba investovat .... priklad auto za 3000 s tym ze keby majitel nemal na opravu a vedel by som ze treba do auta vtlacit dalsich 2000 a mam schopne auto za 5000 plus viem ze tie veci mam vymene
http://skoda-superb.autobazar.eu/19-tdi ... 59375.html
ten je dokonca z PP co by bolo super ... lenze ked vidim nejaku srandu na volante mam dost .. volant sa tazko meni a tak na neho davaju taketo sracky aby sa skryval fakt ze je vysuchany neumerne viac ako ma akoze auto najazdene a toto sa mi zda ze dokonca u nas robilo ako taxik ... cize dufam ze boh da a take auto netrafim
a za dalsie ako pisal Fabo je to vlastne pasat a pokial ma pamet celkom nemyli tak 2.5 6V je dost poruchovy motor kedze ho ma aj audinka ktoru som chcel kupovat povodne tak som nieco na nete nacital ... a tie 1,9 ze su slabe ale ze toho dost vydrzia no ked to auto bolo pouzivane ako taxik tak neviem no ....
Fabo ale dik za radu ... pokukal som a preveril sitaciu cenovu ale nejako je to mimo ... isiel by som na hranu a potrebujem v ramci rozpoctu nechat nieco aj hned na nejaky ten servis keby nahodou nieco ... inak povedane kupim aj auto co do neho bude treba investovat .... priklad auto za 3000 s tym ze keby majitel nemal na opravu a vedel by som ze treba do auta vtlacit dalsich 2000 a mam schopne auto za 5000 plus viem ze tie veci mam vymene
Nie, iba som ho obnovil:Fabo napísal:superb = passat, podla mna skarede auto. Mne sa velmi pacia mondea 3, keby som mal podobne zadanie, siel by som po nom.
http://www.bazos.sk/moje-inzeraty.php?m ... er%C3%A1ty
-
chlapec10
Addict
ak sa nemylim tak to je taxi farba aut v nemecku... takze buh vi co to auto ma naozaj za sebou...
-
johny541
King
Keby len v Nemecku...
-
Lord ANAKIN
Professional
takze zas som o nieco mudrejsi a v podstate ste mi len potvrdili ze keby som ho kupil tak by to bol silno na nic krok ... ale tak teda co ? 
na tie mazdy vcelku dobre recenzie som cital a ze toho aj dost vydrzia , mondeo sa mi vcelku paci tiez a este ked tak golf 4kovy ale tiez si drzia silno cenu
na tie mazdy vcelku dobre recenzie som cital a ze toho aj dost vydrzia , mondeo sa mi vcelku paci tiez a este ked tak golf 4kovy ale tiez si drzia silno cenu
-
chlapec10
Addict
v pohode, ked som prvykrat davno objavil mobile.de tak mi neslo do hlavy preco vzdy najlacnejsie auta maju taku rovnaku farbu... az potom neskor mi trklo ze ked som v nemecku zil, tak tu farbu mali IBA taxiky... a teda ruky prec od vsetkeho co ma tuto farbuLord ANAKIN napísal:takze zas som o nieco mudrejsi a v podstate ste mi len potvrdili ze keby som ho kupil tak by to bol silno na nic krok ... ale tak teda co ?
-
RATZINGER666
Darca
lord anakin: si vysoky, hladaj si priestrannejsie auto, nie hatchbacky... ako pises - mazda 6, mondeo su dobre volby, pridal by som este accord... z nemcov vectru, 3er, C-klasse, apod, ale tam by som si najskor skontroloval, kolko budes mat miesta... favoritom je u mna novsia E-klasse, ale tam by boli potrebne este nejake drobne...
-
Fabo
Hardcore addict
Tak ak sa bavime o kategorii vacsich sedanov, tak to je asi vsetko, co by som pozeral, pekne su aj novsie Sonaty (2005+) ale tie su uz drahe a neviem ako drzia. Mozno ak by si chcel ist do jaguara, nasiel by sa nejaky S-Type.
resp. este ma napada nejaky Accord?
resp. este ma napada nejaky Accord?
Fabo napísal:superb = passat, podla mna skarede auto. Mne sa velmi pacia mondea 3, keby som mal podobne zadanie, siel by som po nom.
Zboznujem, ked toto niekto napise. A co ze je podla teba skarede? Mas nutkanie posudzovat kazdy komentar podla seba? Pokial ma zrak neklame, tak tu je prave on, kto chce kupit auto a je otvoreny navrhom... Mne sa zas napiklad nepacia tebou navrhovane modely (uz som ako ty, ze?)
Do 5000 eur mas Superbov dost
http://www.autobazar.eu/sk/results.php? ... t=Vyhladať
@ 45 inzeratov
-
RATZINGER666
Darca
Stoupe: ved sa ukludni, iba napisal, ze sa mu to auto nepaci
k skodovke sa vyjadril uz aj samotny zaujemca a ja sa s nim stotoznujem... jedine, ze by zohnal peknu dvojkovu oktaviu, tu odporucit mozem... ale nie superba, preboha, ta novsia oktavia je stokrat pohodlnejsie vozenie, este k tomu ak zozenies aku-taku vybavu...
...a co je este dolezitejsie, k superbu si nevyberie normalny benzinak...
...a co je este dolezitejsie, k superbu si nevyberie normalny benzinak...
Jasne, ale nezdalo by sa ti blbe, keby kazdy uzivatel vyjadril pisomne svoj nazor ku kazdemu navrhu?