praca,osobny rast
praca,osobny rast
cavte chlapi potrebujem poradit, skoncil som skolu idem externe na Vs manazment no zatim mam pracu v ktorej karierne neporastiem lebo nieje kam. Myslite ze ak by som sa dostal do vacsieho obchodneho retazca ako tesco,lidl neskor sa dokazem sikovnostou vypracovat na zastupcu nejakeho useku vraj sa tam casto menia ludia a ak b som ostal dlhsie a tak dalej co sa da robit? alebo nemate nejaku skusenost?velka vdaka k+
Re: praca,osobny rast
A kde chces karierne rast, ci z dokladaca masla na veduceho dokladaca mliecnych vyrobkov?
Podla mna sa pytas uplne debiliny, nikto nevie co ovladas, ci sa dokazes presadit a predat, ale aj to ake su podmienky v obchodnych retazcoch. Az sa divim, ze clovek, ktory sa tu pyta tieto debiliny ma taketo ambicie.
Podla mna sa pytas uplne debiliny, nikto nevie co ovladas, ci sa dokazes presadit a predat, ale aj to ake su podmienky v obchodnych retazcoch. Az sa divim, ze clovek, ktory sa tu pyta tieto debiliny ma taketo ambicie.
mozno si to podal arogantnejsie ale na co asi sluzi forum.pytam sa ake su moznosti ak to niekto vie a nie mudrlanta ktory sa nieco domnieva. Nepytam sa cisto na seba kedze viem ze je to individualne pytam sa na moznosti
Aj moznosti su individualne, zalezi od firmy, od regionu, od tvojich schopnosti a aj od stastia.
Ak si sikovny, tak sa da vsetko. Sam poznam cloveka ktory sa od pasu vo vyrobe dostal na teamleadera a odtial sa uz potom da pokracovat dalej. To iste by sa malo dat aj v obchodnom dome, ale z nizkej pozicie je to dlhorocna zalezitost.
ak chces do lidlu (nie pracovat ako predavac), potrebujes nemcinu. myslim, ze este stale robia rozne trainee programy. taktiez sa odporuca flexibilna chrbtova kost. platia velmi dobre + maju centralu na slovensku (ruzinov)
.
tesco taktiez plati velmi dobre (ak nie najlepsie) + potrebujes anglictinu. Na slovensku maju len centralu pre logistiku. Vsetky ostatne veci sa riesia v prahe.
.
dalsi silny hrac je Kaufland - tam tiez nemas co pokazit. Centrala je na slovensku + potrebujes nemcinu.
Mas 2 moznosti ako zacat karieru v retaili:
- na strane centraly (asistent, junior nakupca / kategory manager, sef nakupu atd.... pripadne si ako "back office" napr.: uctovnik, HR, IT)
- na strane filialky (predavac, zastucpa veruceho, veduci... resp. manager useku.. a nakoniec riaditel prevadzky)
Byt tebou, tak sa pokusam zohnat flek na centrale (idealne asistent na nakupe). Pochytis vela veci, naucis sa vyjednavat (v zivote to vyuzijes vsade)... + je to pozicia, kde sa menia ludia, takze si dokazes relativne lahko najst pracu aj v inych retazcoch.
.
tesco taktiez plati velmi dobre (ak nie najlepsie) + potrebujes anglictinu. Na slovensku maju len centralu pre logistiku. Vsetky ostatne veci sa riesia v prahe.
.
dalsi silny hrac je Kaufland - tam tiez nemas co pokazit. Centrala je na slovensku + potrebujes nemcinu.
Mas 2 moznosti ako zacat karieru v retaili:
- na strane centraly (asistent, junior nakupca / kategory manager, sef nakupu atd.... pripadne si ako "back office" napr.: uctovnik, HR, IT)
- na strane filialky (predavac, zastucpa veruceho, veduci... resp. manager useku.. a nakoniec riaditel prevadzky)
Byt tebou, tak sa pokusam zohnat flek na centrale (idealne asistent na nakupe). Pochytis vela veci, naucis sa vyjednavat (v zivote to vyuzijes vsade)... + je to pozicia, kde sa menia ludia, takze si dokazes relativne lahko najst pracu aj v inych retazcoch.
viem o chalaniskovi, ktory sa dostal od pozicie 'jesterkara' (ako sa to vola po slovensky? vodic vysokozdvizneho vozika?) na sefa budovy, myslim, ze Tesca
Nechcem byť pesimista, ale súdiac podľa tvojich príspevkov sa od krájania eidamu ďaleko nedostaneš, ak nezačneš na sebe makať.
Tiež by som ale skúsil začať niekde na sklade alebo v centrále a nie priamo v potravinách, tam môžeš stvrdnúť aj roky...
@beardie: hej, vodič vysokozdvižného vozíka, a.k.a. skladník.
Tiež by som ale skúsil začať niekde na sklade alebo v centrále a nie priamo v potravinách, tam môžeš stvrdnúť aj roky...
@beardie: hej, vodič vysokozdvižného vozíka, a.k.a. skladník.
ale no tak.. nebudte na neho taki tvrdi:) ma 18-19 rokov. v tomto veku ma este clovek pravo na kotrmelce 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
neni lepsie ked clovek ovlada to co robi, je za to zaplateny,
nema sice "super vyhodu" karierne rast (ako napr v lidli
)
ale namiesto toho ho napr poslielaju na nejake "vylety" z firmy?
(samozrejme nemyslim do vacsieho lidlu ucit sa krajat salam
)
mne sa to pozdava viac ako karierne rast z dokladaca tovaru na veduceho
krajacov eidamu
sorac, ale nemohol som si to odpustit, ked pocujem spojenie "karierny rast"
tak mi zacina byt spatne... hlavne ohladom zamestnani ako napr spominany lidl...
nema sice "super vyhodu" karierne rast (ako napr v lidli
ale namiesto toho ho napr poslielaju na nejake "vylety" z firmy?
(samozrejme nemyslim do vacsieho lidlu ucit sa krajat salam
mne sa to pozdava viac ako karierne rast z dokladaca tovaru na veduceho
krajacov eidamu
sorac, ale nemohol som si to odpustit, ked pocujem spojenie "karierny rast"
tak mi zacina byt spatne... hlavne ohladom zamestnani ako napr spominany lidl...
chalani dakujem zajtra vas pokarmujem plusovo. to co pisal ten pan s centralou a filialkami asi vie o com hovori a tou cestou som chcel ist. kedze idem na manazment tak nieco s obchodom chcem skusat.Ohladne mna tento ucet som zakladal v 17 ke bol som hlupejsi ako teraz
prispevky zatial niesu smerodajne Este raz velmi pekne dakujem zajtra vas popluskujem Good night
Este by som nieco napisal k tebe arkan, To ze si robis srandu este beriem ale nechapem naco sem musis pisat tieto zvasty. Ak by som napisal nejaky iny nazov tiez by sa ti napacil .. My tu tiez nepiseme o primitivoch ktory patria k HOOLIGANS a jedina podstata je chodit a bit sa na futbale to je uz ale uroven ze?? A potom rodiny ktore si chcu spravit peknu nedelu nejdu na zapas so strachom aby sa im nieco nestalo.
Este by som nieco napisal k tebe arkan, To ze si robis srandu este beriem ale nechapem naco sem musis pisat tieto zvasty. Ak by som napisal nejaky iny nazov tiez by sa ti napacil .. My tu tiez nepiseme o primitivoch ktory patria k HOOLIGANS a jedina podstata je chodit a bit sa na futbale to je uz ale uroven ze?? A potom rodiny ktore si chcu spravit peknu nedelu nejdu na zapas so strachom aby sa im nieco nestalo.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
azerko, ja nemam moznost nejakeho karierneho rastu ale v noci som sa vratil z Amsterdamu, let. spol. co tu mas v reklame hore, boli sme opravit nieco pre inu let. spol....
je to primitivne? na co by mi bol karierny rast? to je heslo pre nastup do prace napr v lidli...
ale clovek co sa venuje niecomu konkretnemu ho nepotrebuje...
PS: prosim, nepis o chuliganoch, vysvetlenie mas v SS...
je to primitivne? na co by mi bol karierny rast? to je heslo pre nastup do prace napr v lidli...
ale clovek co sa venuje niecomu konkretnemu ho nepotrebuje...
PS: prosim, nepis o chuliganoch, vysvetlenie mas v SS...
v žiadnej velkej firme ako lidl tesco a podobne zname značky je tam taka buzeracia ze ...
toto video vymazali ale bolo zdokumentovane vsetko http://blog.palsoft.eu/preco-sa-pokladn ... usmievaju/
toto video vymazali ale bolo zdokumentovane vsetko http://blog.palsoft.eu/preco-sa-pokladn ... usmievaju/