Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nie, dokonca by to bolo lepsie z hladiska diskusie, zaujemca by si mohol spravit aspon lepsi obraz...
Stoupe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stoupe »

hej, ale nie v style skarede/pekne. V skolke by to malo opodstatnenie ^^
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to asi nie, ale rovnako by sem potom nemali patrit taketo ulety, ake sme videli v Tvojom podani... tak to napisem normalne, upozornim, ze ide o subjektivne hladisko a bodka...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

No moje nove auto bude asi Nissan Almera 2004ka, pripadne Peugeot 206 2006ka. Uvidime v stredu :)
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

pevne verim ze si vyberes spravne a teda almerku :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pridavam sa ku Kokovi, almera je normalny hatch, zatial co 206 by som zaradil skor do malych aut... neporovnatelne :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ak ťa baví stále behať okolo auta a robiť milión drobných opráv, Peugeot je tá správna značka pre teba...ja som spokojný, ja opravujem rád... :-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Grim: 106 a 306 boli posledne peugeoty, ktore za cosi stali, ci uz ani toto nie je pravda? :?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...nikde ma nenechal...len plno somarín, ktoré boli pokazené už predtým...najváčšiu radosť mi robí zámok na vodičových dverách, keď v nepravidelných intervaloch prestáva RJ odosielať info, či sú zavreté dvere a tak sem-tam zamykám kľúčom...potom treba rozobrať zámok a už všetko funguje...inak všetko v pohode, resp. pár vecí, ktoré bolo treba opraviť len raz, alebo sa opravili samé...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Tak jasne, ze chcem Japonca. Ak by to nevyslo, tak az potom 206ka.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Grim: to ma mrzi :( netusis, ci je chyba v zamku alebo v elektroinstalacii?

icefiresr: ak to nevyjde, kludne mozes este pockat, pripadne vybrat nieco ine :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...to neva, chyba je určite v zámku, keď som ho kupoval, tak som vedel, že ten zámok nefunguje...len tam vyskakuje vypínač, ktorý sa po zavretí dverí má stlačiť a spojiť obvod...dal som tam síce takú podložku, aby nevyskakoval, ale nedávno sa to pokazilo znova, aj keď vypínač bol na mieste, tak tam bude ešte niečo iné, ale neviem čo...myslím, že sa zasekáva ozubený prevod na motorčeku...spriečia sa zúbky a potom už sa motorček nerozbehne...
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

tu este stale medzi niektorymi panuje nazor ze nie francuzske ale take a hentake auta
jak na pieskovisku alebo v krcme pri pive
vo firme mame auta od japonskych cez talianske az po nemecke na vsetkych sa najdu nejake neduhy a kazde si rovnako potrpi na nejaku tu strarostlivost
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

bonno50: to je samozrejme, rovnako sa Ti moze vysrat japonec jak francuz, tu ide skor o to, aka je sanca, ze na taketo auto natrafis pri kupe... zatial co je u japoncov a nemcov nizsia, u francuzov je vyssia... kazda krajina ma to svoje pro a proti, co vie, resp. nevie vyrabat... to mas ako s kvalitou mobilnych telefonov, kvoli niecomu sa predsa znacky ako napr. LG apod. nepovazuju za najlepsie a za top na trhu... takisto nikdy nebude polsko najlepsi vyrobca piva v europe... a presne tak, ako poznam aj kvalitnych francuzov alebo talianov, poznam aj nekvalitnych japoncov a nemcov... nie vzdy sa predsalen vsetko podari...

a paradoxne aj nazory majitelov francuzskych aut sa s tym stotoznuju... v mojom okoli tiez nikto nehovori o francuzskych vyrobcoch ako o spicke v spolahlivosti... skus si precitat nejake fora na internete, uvidis, ze sa s tym stretnes velmi casto...
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

kto dnes robi spickove veci ???
dnes sa ide po kvantite nie po kvalite (elektro,auta,potraviny atd.)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale tu ide prevažne o rady pri kúpe starších áut. Ročníky 98 plus mínus :)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

RATZINGER666 napísal:lord anakin: si vysoky, hladaj si priestrannejsie auto, nie hatchbacky... ako pises - mazda 6, mondeo su dobre volby, pridal by som este accord... z nemcov vectru, 3er, C-klasse, apod, ale tam by som si najskor skontroloval, kolko budes mat miesta... favoritom je u mna novsia E-klasse, ale tam by boli potrebne este nejake drobne...
uz ma z toho pozerania za posledne dni zacina boliet hlava :lol: ...

accordov som par nasiel ale vcelku malo ich je na trhu
vectru som nevedel po akom motore ist ...
bmw 3 ... tych som nasiel dost co by vyhovovali len si o nieco drahsi a neviem ako so servisom
medved ... tazko vyberat ... ako nasiel som Eckovy velmi pekny ale to uz stal 6000e co je uz mimo toho co som chcel dat zauto

hmm cize mi ostava setrit dalej este nieco alebo skusit najst nieco vhodne z toho co mi ostava zatial

Mondeo , Mazda 6 , BMW 3 , Accord , Vectra

zatial u mna vyhrava asi Mazda , tu si a chvalia ze vela vydrzi len neviete ako to je so servisom ked sa uz nieco pokazi ? ci nahodou nevydu opravi ked sa uz nieco pokasle drahsie ako u bmw
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

bonno50 napísal:kto dnes robi spickove veci ???
dnes sa ide po kvantite nie po kvalite (elektro,auta,potraviny atd.)
no dnes uz nikto, to Ti poviem narovinu... ked sa uz zacinaju ku*vit aj nove civicy a S-klassy, tak je kdesi velky problem :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To je ekonomický problém a to, že si vlády myslia, že spotreba vytvára blahobyt. Ale opak je pravdou, volá sa to mýtus o rozbitom okne.

V skratke: mocipáni si myslia, že ak si kúpim každých 5 rokov auto, tak vytvorím blahobyt, lebo výrobca áut, výrobca plechov, plastov atď budú mať čo žrať. V skutočnosti je to ale tak, že bohatší budem ak mi jedno auto vydrží 20 rokov. Lebo.... vozím sa plus mínus rovnaku, ale v prvom prípade som na auto minul 4x viac peňazí, ktoré som v druhom prípade, ale použil na nákup niečoho iného (nový byt napr, hifi sústava, pc ja neviem čo .. ide o príklad) a vytvoril tak *skutočný blahobyt*. :)

V podstate ja som presvedčený, že ak aj kúpiš francúza, tak to tak hrozné nebude :)
ocelomuz
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ocelomuz »

Mam pochybny rozpocet do 2000€. Chem kupit svoje prve auto, vodicak mam, soferovat absolutne neviem takze si to to auto zrejme odnesie. Potrebujem ho v prvom rade aby som sa naucil soferovat a potom na take mensie trasy sem tam aj nieco kolo 100km. Chcel som aby to malo malu spotrebu a vceku mi vychada asi renault Clio 170 000+km, 1.5 dCi tie sa daju kupit do tych 2000€. V autach sa nevyznam neviem robit ziadne opravy a chcel by som keby mi to vydrzalo aspon tri roky. A vas skusenejsich sa pytam napisal som zatial nejaku kolosalnu blbost?
Napísať odpoveď