netradicne rande
Re: netradicne rande
Inspomnia, takze vezmem auto, nalozim tam 10 flias piva, pridem pre kocku, ideme do prirody. Tam vypijeme pivo a nema kto naspat soferovat alebo ja ako clovek, ktory pivo nepije sa budem na pivo pozerat a kocka zahlasi, ze ona rada vino, tak je tu velky fail. Co potom? Rande a aspon tie prve si predstavujem inak, najlepsie bez alkoholu alebo v prijemnom posedeni pri niecom decentom (poharik alebo dva vina). Ak povazujes za netradicne rande ist na niekolko piv, tak preco nie, ale podla mna je to kktina a nezmysel.
-
wewerka212
Light Expert
naozaj netradičné rande je podľa mňa spojené s trochou väčšími finančnými nákladmi, ako napr.: výlet loďou alebo balónom...možno návšteva cirkusu ale nie takého všedného, skôr niečo ako napr.: AQUATICO
test: No vidíš, nemá kto šoférovať naspäť, tak musíte prečkať do rána v aute
Docela milé, nie?
A na nápojoch sa môžeš predsa vopred dohodnúť.
Hlavne to neber tak, že sa na rande musí človek nutne opiť, preboha. Len žartujem. A aby bola na rande sranda je väčšmi dôležité, ako to, či je nákladné, alebo nie. Lebo vieš, môže byť aj netradične nudné, že wewerka
A na nápojoch sa môžeš predsa vopred dohodnúť.
Hlavne to neber tak, že sa na rande musí človek nutne opiť, preboha. Len žartujem. A aby bola na rande sranda je väčšmi dôležité, ako to, či je nákladné, alebo nie. Lebo vieš, môže byť aj netradične nudné, že wewerka
Ísť si zahrať paintball napríklad ... alebo si pamätám, keď sme boli na zápase MS v hokeji v BA na zápase našich, bolo to niečo nové a ženská sa neskutočne bavila, však kto nie 
Ak babu hokej nebavi a zapas bude slaby, tak to moze byt viac na skodu. Paitball je zaujimavy, ale tam treba 10 ludi a chybalo by sukromie.
My sme boli s partiou, po paintballe sme ešte skočili sami dvaja preč, takže fajn deň za nami.Paitball je zaujimavy, ale tam treba 10 ludi a chybalo by sukromie.
...
Tak na našu ligu by som ju ani nebral, to nebaví ani mňa ... ale myslím, že MS a medzinárodný hokej je niečo iné.
// alebo ma ešte napadajú motokáry, prípadne minule sme boli na bobovej dráhe v Tatrách
ale aj tak je nám najlepšie u nej alebo u mňa doma
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No ale predstav si potom to ošetrovanie "bojových zranení"test napísal:...Paitball je zaujimavy, ale tam treba 10 ludi a chybalo by sukromie.
Aj keď paintball považujem skôr za "aktivitu", ako rande....hold cez tie masky sa dosť blbo bozkáva
-
twardykamen
Medium Professional
Nebrat si priklad!!
raz som s mojou nastavajucou bol v podniku a velmi sa nam zapacili pohare tak sme ich sli kradnut
nebudem klamat bola to dobra zabava a vzrusenie
raz mi sla spievat na opusteny amfiteater a ja som sedel v hladisku
raz som s mojou nastavajucou bol v podniku a velmi sa nam zapacili pohare tak sme ich sli kradnut
raz mi sla spievat na opusteny amfiteater a ja som sedel v hladisku
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
^^ Najlepsi balic
Byt nim, otvorim si baliacu sluzbu. Na vianoce by zarobil pri baleni darcekov.
//fuck niekto zmazal prispevok nadomnou..
//fuck niekto zmazal prispevok nadomnou..
Kradnut pohare to hej, ale nie na prvych rande