nevem na kolko je to presne. skuste sa niekto ku tomu vyjadrit.
www.alkulacka.cz
ja som skusal niektore variacie noo bol som zhrozeny ze aj po 20 hodinach od posledneho poldecaka estestale mozem nafukat...
presne aj ja som nad tymto rozmyslal...pretoze ked pijem tak sa zabavam (napr. diskoteka) zacnem pit o 21:00 vypijem 2x pivo + 5x poldeci, ale od 23:00 - 4:00 tancujem a tak a potom 6 hodin spim cize myslim ze na druhy den o tej jednej poobede by som mal byt triezvy....ob3l1x napísal:celkom zaujimave ... ale zase ako je tam napisane nemoze sa to brat uplne vazne pretoze u kazdeho je odburavanie alkoholu individualne ... to znamena ze niekto moze vypit dajme tomu 5 poldeci a uz 4 hodiny na to moze sadnut za volant a je triezvy ... a predpokladam ze oni tam nepocitali s tym ze clovek konzumuje este ine veci popritom a tym sa tiez ciastocne znizuje hladina alkoholu ... aj napr navsteva toalety ... cize toto by som velmi ako smerodajne nebral ...
dakto tu pozeral prima autosalonklm16 napísal:nooo mozno toto pomoze dost vodicom ktory rozmyslaju- sadnut alebo nesadnut za volant po dlhej noci....
nevem na kolko je to presne. skuste sa niekto ku tomu vyjadrit.
www.alkulacka.cz
ja som skusal niektore variacie noo bol som zhrozeny ze aj po 20 hodinach od posledneho poldecaka estestale mozem nafukat...![]()
nenapadne fukaj kusa vedla a nenamera ti viac 0.5, garantujem..pishta napísal:Noo...takze foter dostava z roboty reklamne predmety...dostava nejake hodinky,pera atd. no ved poznate...
No to co dostal vcera ma skoro polozilo![]()
Alkohol tester AL 2500
Vzivote som sa neozral tak ze som o sebe nevedel ale ked ma niekedy piatok vecer checkne tak to nebude dobree![]()
Kua existuje nejaky sposob aby to nameralo 0?
Je to presne tento http://jikso.cz/shop/alkohol-tester/alk ... er-al-2500
Je tam napisane ze cidlo odchadza po 2000 fukoch![]()
Len ma zaujima ci sa to neda oblbnut niecim,predpokladam ze nie...
Tak skusim fukat kazdy den do toho a uvidim ci to cidlo odide![]()
Inak mate nejake ine napady![]()
//TUSIM TO ROBILI V BORICOCH MYTOV NA DISCOVERY SKODA ZE SOM NEDAVAL POZORNEVIETE KTORY DIEL TO BOL A CO ZISTILI???
lol chudak neprijemnepishta napísal:Noo...takze foter dostava z roboty reklamne predmety...dostava nejake hodinky,pera atd. no ved poznate...
No to co dostal vcera ma skoro polozilo![]()
Alkohol tester AL 2500
Vzivote som sa neozral tak ze som o sebe nevedel ale ked ma niekedy piatok vecer checkne tak to nebude dobree![]()
Kua existuje nejaky sposob aby to nameralo 0?
Je to presne tento http://jikso.cz/shop/alkohol-tester/alk ... er-al-2500
Je tam napisane ze cidlo odchadza po 2000 fukoch![]()
Len ma zaujima ci sa to neda oblbnut niecim,predpokladam ze nie...
Tak skusim fukat kazdy den do toho a uvidim ci to cidlo odide![]()
Inak mate nejake ine napady![]()
//TUSIM TO ROBILI V BORICOCH MYTOV NA DISCOVERY SKODA ZE SOM NEDAVAL POZORNEVIETE KTORY DIEL TO BOL A CO ZISTILI???