Ma niekto problem s RS.com, ako ja, ze posledne mesiace napriek tomu, ze mam doma 100Mb/s linku a Premium ucet, tak v drvivej vacsine pripadov nestahujem rychlejsie, ako 3MB/s. A to som rad, ked mi vobec tolko ide. Pisal som na RS.com support, hovorili, ze nemaju ziadny problem, UPC mi poslalo vyjadrenie, kde deklaruje, ze nijakym sposobom neblokuje ziadnu sluzbu. Z ostatnych zdrojov, povedzme hellshare a pod. idem normalne 12MB/s. Cize nebude to ani mojim internetom, ani linkou. Skusal som IDM, jDownloader, FDM - nic nepomaha napravit problem s RS.com.
Ma niekto podobny problem? Vdaka.
Rapidshare + UPC
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rapidshare + UPC
Nemá náhodou RS obmedzenie na 3MB/s?
Ja keď som v škole meral tak máme download okolo 20MB/s(optika)- ale keď som ťahal z RS tak mi to ťahalo len 3,5-4MB/s.
Ja keď som v škole meral tak máme download okolo 20MB/s(optika)- ale keď som ťahal z RS tak mi to ťahalo len 3,5-4MB/s.
-
p4ra
Redeemer
Nie, nema. Lebo sporadicky to vyskoci na 12MB/s, ako by aj normalne malo. Proste niekde je problem, a ja neviem, ze kde.
moze to byt aj pretazenymi servermi...mne napr. vecer z hellshare stahuje okolo 1 MB/s ale rano o piatej mi stahuje uz mojou normalnou rychlosotou 4 MB/s...btw tiez mam net od upc
-
uplink
VIP
Rapidshare je na sra*ky totálne, chyba nie je v UPC. Mne ide tak že pustím súbory a idem globálne 30 kB/s, stopnem, pustím a ide 300 kB/s. A takto skúšam. A niekedy ma to vyhoní na 12-18 MB/s [to mám prosím pekne 60/10] a niekedy idem stabilne 6-7 MB/s, ale obvykle to skape na 400-300 kB/s. Dnes mi končí RS, už nepredlžujem. Ich kotný support mi povedal že chyba nie je u nich, jasné. Hlavné je že keď si pustím speedtest, tak mám krásnych 60/10, ešte aj kúsok nad. RS je o ho*ne.p4ra napísal:Ma niekto problem s RS.com, ako ja, ze posledne mesiace napriek tomu, ze mam doma 100Mb/s linku a Premium ucet, tak v drvivej vacsine pripadov nestahujem rychlejsie, ako 3MB/s. A to som rad, ked mi vobec tolko ide. Pisal som na RS.com support, hovorili, ze nemaju ziadny problem, UPC mi poslalo vyjadrenie, kde deklaruje, ze nijakym sposobom neblokuje ziadnu sluzbu. Z ostatnych zdrojov, povedzme hellshare a pod. idem normalne 12MB/s. Cize nebude to ani mojim internetom, ani linkou. Skusal som IDM, jDownloader, FDM - nic nepomaha napravit problem s RS.com.
Ma niekto podobny problem? Vdaka.
Skúšal som RSM a jDownloader.
-
p4ra
Redeemer
Presne toto som si myslel aj ja. Aspon viem, ze to uz nie je len u mna. Tento mesiac mi skonci subscription a koncim s nimi tiez. Takto si odohnat zakaznika po tolkych rokoch...
-
uplink
VIP
Tomu ver, ako RS som dlhú dobu mal v merku za TOP, vždy mi to šlo max speed, ale toto čo predviedli v posl. mesiaci, tak to je ako nočná mora.
Takže už ostali len hellshare, netload, filesonic a iné. Z ich premium accs som zatiaľ šiel vždy na max.
Takže už ostali len hellshare, netload, filesonic a iné. Z ich premium accs som zatiaľ šiel vždy na max.
-
terrens
Light Star
Mne v poslednej dobe robí tiež RS problémy.
Rýchlosť sťahovania píše 300kb/s, zostávajúci čas, no nech 10 minút. Pritom čakám 10 minút a nemá stiahnuté ani len 10%. Robí mi to na Mozille a aj na Opere. Tak neviem u koho bude problém
Rýchlosť sťahovania píše 300kb/s, zostávajúci čas, no nech 10 minút. Pritom čakám 10 minút a nemá stiahnuté ani len 10%. Robí mi to na Mozille a aj na Opere. Tak neviem u koho bude problém