Vyrastkovia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Vyrastkovia

Príspevok od používateľa meffisto »

pozri si Gran Torino a uc sa ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Len pred par dnami si tu na fore vypisoval nejakemu karmistovi ako ho prides doj*bat s tvojim nabuchanym a krvilacnym gangom s obuskami, paralyzermi a boxermi len co sa ukaze v "tvojom" meste, ved on zisti s akym gangstrom sa to zahraval. (Pre ostatnych - viem ze to znie ako by som prehanal, ale prisahambohu ze to takto napisal on sam)

Potom zalozis temu o tom co mas robit ked ti robi problem tlupa adolescentnych susedov a cakas ze ti vsetci uveria ako sa im len snazis neublizit. Napisem ti presne to, co som ti napisal v tej teme kde si sa tvaril ako hlava mafie, lebo predpokladam ze to zmazali skor nez si si to stihol precitat:

"Vyzera to na nejake nove DLC;
GTA IV: Stories of delusional faggot"

Co sa tyka tvojho problemu, snaz sa im vzdy ked ich stretnes podprahovo nanutit zvedavost a stale spominaj adresu hojko.com, ked sa tu potom z tolkej zvedavosti zaregistruju budu v tvojom fantasy teritoriu a mozes im napisat aky si to vlastne pan a ako ich strasne doj*bes a problem bude vyrieseny. Inak neviem co by som ti poradil kedze predpokladam ze v realy sa rozplaces ked ti slahnu jednu facku vo vytahu.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Podľa mňa sa bojíš konfrontovať s nimi a preto riešiš takéto blbosti. Ak ma niekto napadne, predsa nebudem rozmýšľať, či dostane na hubu menej, alebo viac. Samozrejme hovorím o tom, že nie si psychopat, ktorý sa dostane do amoku a umláti niekoho až do nemocnice.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

qwerty-xyz

co som si za tu dobu vsimol, tvoje prispevky su vecsinou dost zvlastne, alebo aspon by som povedal-
svojske. Alebo iba zijes v prostredi ktore ta tak formuje a v podstate si obetou okolnosti.
V kazdom pripade by som ti odporucal si najprv si sadnut, ukludnit, nejake to sumive magnezko by nebolo zle.
A teraz realne zhodnotit tie sidliskove "nebezpecenstva" a nestarat sa ci nejaky sused napalil
akemusi spratkovy a pod. pretoze to nie je tvoja vec. A ked sa s tym 50kilovym majstrom nahodou niekde v tmavej ulicke stratnes, tak uvidis podla situcia ako sa zachovas, len si pri tej svojej povahe
nenos zo sebou ziaden noz ani nic podobne fatalne, dobre? A hlavne treba chodit vela na vzduch,
na slniecko, zaplavat si, nieco dobre si zajest a vela spat. :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

To je zaujimave ako rychlo sa qwerty na tuto temu vysral.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mozno ho vyrastkovia zbili a radsej sa na to vykaslal, kto vie :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Po dvoch dnoch otvorim nove temy na hojku a hned taketo pecky :lol:
Napísať odpoveď