Čo by ste odniesli z horiaceho domu?
Re: Čo by ste odniesli z horiaceho domu?
Keby začalo horieť tak chytím hasiaci prístroj a uhasím zárodky ohňa. Myslím, že oheň sa nerozhorí v sekunde po polke domu. Ale tak bral by som ruksak a do neho strčil notebook, záložné disky, vysypal tam šuflík s dôležitými papiermi, schytil mobil, slúchadlá, mp3 /ešteže to mám všetko po kope/ nejaké oblečenie zo skrine a vyšiel von oknom , ktoré mám na štastie hneď za chrbtom 
Peňaženku, doklady, mobil, nejaké "tlačivá" a podobné papierovačky. A potom samozrejme všetko spratné a cenné. Dúfam, že takúto situáciu nezažijem. 
PS: je úsmevné, ako tu niektorí písali, že si zbalia kľúče. To jo, aby sa potom dostali domov, keď si budú chcieť nazbierať nejaký ten popol,..
(ak ešte budú dvere pokope samozrejme)
PS: je úsmevné, ako tu niektorí písali, že si zbalia kľúče. To jo, aby sa potom dostali domov, keď si budú chcieť nazbierať nejaký ten popol,..
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...no myslím, že nielen ja nosím kľúče pokope od dverí viacerých nehnuteľností...či už kľúče od práce, garáže, chaty, auta, rodičovského domu atď...
Určite všetky doklady, peniaze v hotovosti a hlavne kľúče od auta... a adios, začínam niekde inde a s niekym iným od začiatku 
no na začiatku, keď začalo horieť by to bolo dobré, ale pokiaľ horí dlhšie, tak to už je zbytočné... tak sa vraví, že pokiaľ už niečo horí (nemyslím oheň na opekanie alebo v krbe) dlhšie ako 20 min tak sa to neoplatí hasiť, ale treba len dávať pozor nech sa zbytočne nechytí horieť nič ďalšie...danodrevo napísal:Keby začalo horieť tak chytím hasiaci prístroj a uhasím zárodky ohňa.
No za 20 minút by, podľa mňa, z domu už neostalo nič. Tam už by si mohol tak jedine rúbať stromy okolo, aby sa nechytili.