Pomoc pri kúpe tabletu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
site kat
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Pomoc pri kúpe tabletu

Príspevok od používateľa site kat »

Ahojte,chcem kúpiť tablet ale neviem sa rozhodnuť medzi týmito dvoma .Rozpočet mám do 470 e .
http://www.mall.sk/tablety-znacky/samsu ... er-16gb-3g -tento tablet ako číta má lepši android ,ale nemá tam web kameru,ktorú by som chcel, dá sa tu dať sim karta donho aby isiel mi mobilny internet?

http://www.mall.sk/tablety-znacky/samsu ... -wifi-bily tento zas ma slabsi android ma 3,1 ale ma web kameru.

Ktory z týchto tabletov je lepsi?nemá tá 5100 vka web kameru na video hovori? Dakujem za skoru odpoved
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomoc pri kúpe tabletu

Príspevok od používateľa Walky »

obe maju web kameru a do 3G verzii ide dat sim kartu a pouzivat mobilny internet. Bral by som galaxy tab 2. A i do tej P7500 ma samsung vydat Android 4 a uz v niektorych krajinach ponuka aktualizaciu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

co poznam ludi co si tablet kupili tak najneskor do dvoch tyzdnov ich prestal bavit, takze je lepsie
asi ist do niecoho lacnejsieho.
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

u nas sa ipad vyuziva uz rok aj pol a mam pocit, ze sa vyuziva coraz viac... otec dokonca aj notebook predal...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

gogo956: Ako pre koho. Idealne ku telke alebo aj niekde na vylet, je to male, lahke, takze si to chytim do ruky a veci ako web, Facebook, mail, mapa alebo hocico ine, vsetko pohodlne na tom spravim. Pride mi to praktickejsie ako notebook.
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

U nas sa takisto pouziva iPad, je to omnoho lepsie ako nb, avsak na pracu nevhodny.. Iny tablet si uz ani neviem predstavit a to som videl uz vselico. V jednoduchosti je krasa :)
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

Ja mam NB aj tablet. NB tak klasicky-filmy, nejaka praca, v skratke: plnohodnotnejsie zariadenie. Tablet na sluzobky, ked beham po podniku po poradach, apod., tam je velmi vyuzitelny.
Napísať odpoveď