štýl jazdy

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: štýl jazdy

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

...a preto by som ich uvital stamperlikom domacej, cim by si si ich urcite ziskal hned :P ostatne preslapy uz pojdu bokom :)
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Je XY sposobov ako prekonat unavu pri soferovani. Kamarat, ktory sa zivi rozvazanim ludi pouziva pri unave fintu, ze sa vyzuje a soferuje naboso. Skusil som to len tak zo zvedavosti a skutocne to pomaha, hlavne ked ste tak trochu steklivi :-)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Len aby sa v kritickej situácii nezošmykla noha z brzdového pedála...

..ale môže to byť aj na niečo dobré.... všetci spolucestujúci budú z toho ódéru patrične odkvecnutí a vodič sa môže sústrediť na riadenie.. :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

naboso to radsej nebudem skusat, viem ze 300km zvladnem, tu nejde o to, co sa toho tyka som na to zvyknuty z nemecka, no a bude to 9 ludi vratane mna, z minulosti viem ze mozno sem tam nejaky tridsiatnik ziadny stary stavbari ale normalne vysokoskolaci
skor mi islo o to spravanie, tak vdaka za rady, svoje napalene CD co nosim na cesty teda necham doma, ide o mladych ludi takze aj tak predpokladam ze budu vybaveny sluchadlami a ja budem pocuvat gps :-D, na ceste s5 sa dohodneme ci budu chciet niekde zastat
vdaka za rady
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

reagoval som na koniec tvojho prispevku v ktorom okrem ineho pises aj toto:
CheZteR napísal:a rovno sa chcem aj spytat na nejake rady ohladom unavy, ked som dovazal tak energy drinky mi nepomahali vobec vdaka
:roll:
a tu to zrazu zvladnes...vies vobec co chces?
CheZteR napísal:naboso to radsej nebudem skusat, viem ze 300km zvladnem, tu nejde o to, co sa toho tyka som na to zvyknuty z nemecka,
brm napísal:Len aby sa v kritickej situácii nezošmykla noha z brzdového pedála...
..ale môže to byť aj na niečo dobré.... všetci spolucestujúci budú z toho ódéru patrične odkvecnutí a vodič sa môže sústrediť na riadenie.. :D
Pri pohodovej jazde po dialnici na spotrebu a hlavne v noci je tych kritickych situacii na brzdenie fakt ze kazdych 10 minut. Mal som moznost si to overit pri jazde v noci, viac ako 900km ked studeny vzduch na tvar ani hlasnu hudbu nie je mozne pustit kvoli posadke, drinky nezaberaju jemne steklenie plynoveho pedalu na dlan nohy je neskutocna vec hlavne ked je clovek aspon trochu steklivy.
Treba si umyvat nohy a menit ponozky kazdy den :P
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nemusis sa do mna obuvat :)
mnichov/berlin - polsko(sem tam tam bola dražba) - kosice alebo kosice - ružomberok je rozdiel, viem presne co chcem a viem presne co sa pytam :) 1 000km a 300km je rozdiel
po energydrinkoch som ospalý, neviem ako je to mozne, na kazdeho to asi funguje inak

dakujem za odpovede

//autoeditácia príspevku (18 Aug 2012, 21:36)
tak musim povedat ze tato praca sa mi velmi zapacila, dali mi na nu najnovsi mercedes vito, gps a kreditku na tankovanie
akurat cakam cestujucich v lipt.mikulasi, vcera to bol ruzomberok a zatial neviem co to bude zajtra
unava sa namna nechyta, akoby aj mohla, diesel na dialnici rapka poriadne aj v 6 stupni :-D
Napísať odpoveď