webové stránky na kúpu oblečenia
-
Stankoo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: webové stránky na kúpu oblečenia
zaujimam sa o znacky Rip Curl,O Neill,Quicksilver...nasiel som aj nejake e - shopy,ale tie ceny su velmi premrstene,ak niekto pozna nejaky e -shop s týmito znackami za normalne ceny,nech napise 
myslím, že už niekoľkokrát tu bol spomenutý e-shop www.snowboard-online.sk a tam nájdeš práve tieto značky. Neviem na aké ceny si zvyknutý ty, ale v porovnaní s kamennými shopmi u nás, sú ceny oveľa lepšie. Mám od nich už tovar v hodnote možno aj viac ako 2.000€ a vždy prišlo všetko v poriadku.
pinco napísal:myslím, že už niekoľkokrát tu bol spomenutý e-shop http://www.snowboard-online.sk a tam nájdeš práve tieto značky. Neviem na aké ceny si zvyknutý ty, ale v porovnaní s kamennými shopmi u nás, sú ceny oveľa lepšie. Mám od nich už tovar v hodnote možno aj viac ako 2.000€ a vždy prišlo všetko v poriadku.
vieš , vačšina ludí tento obchod pozna , respektíve všetcia čo sa obliekaju do týchto značiek , on podla mna chcel niečo kde budu veci týchto značiek ale ceny topánok ako v Deichmane a oblečenia ako v Takku
čiže niečo nereálne? Pokiaľ sa nebavíme o fejkoch alebo outlete.
-
guess.whoo
Redeemer
toto smrdi reklamou
Bol už niekto v novom basket shope Bballtown?
Ak áno, majú tam veľký výber tenisiek? A oplatí sa tam zájsť na tie zľavy, ktoré tam teraz majú?
Ak áno, majú tam veľký výber tenisiek? A oplatí sa tam zájsť na tie zľavy, ktoré tam teraz majú?
-
LukineskoNR
Expert
Zahranicne obchody s oblecenim
Ktore e-shopy odporucate zo zahranicia kde su lacne veci a nieco aj vydrzia.
Re: Zahranicne obchody s oblecenim
To co za tema? Hladas sportove veci? Elegantne? Hladas Armani znacku alebo si vystacis s Nike? Alebo chces Hilfiger koselu ci ti staci aj F&F?
-
LukineskoNR
Expert
Nieco ako aliexpres
-
hojko
Site Admin
A z AliExpressu aj nieco vydrzia??? Pokial viem, je to viacmenej vsetko Cina, Hong Kong a podobna lokalita, takze ta kvalita je otazna. Raz je kvalita dobra, inokedy uplny opak. Mozes skusit polske Allegro.pl, iOffer.com, pripadne rovno aj eBay.com.
-
guess.whoo
Redeemer
objednavat oblecenie odtial je risk. ja som objednaval viac pred takymi 7-8 rokmi. vtedy sa dalo lepsie nakupit. teraz ta kvalita stoji za prd a dobry kus vychytas v 1 z 10 pripadov
Z alieexpres nakupujeme s kamarátmi cyklo dresy a som veľmi spokojný s kvalitou aj s cenou... Teraz som bral odtiaľ tepláky v hodnoteniach ich veľmi chválili tak uvidime
už sa to tu spomínalo ale dobrých recenzií nikdy nieje dosť
každé 2/3 mesiace nakupujeme celorodinne z http://www.sportsdirect.com a môžem len odporúčiť, ceny sú často úplne smiešne a kvalita super, teda aspoň oblečenia ktoré sme objednávali. Topánky a doplnky som ešte neskúšal takže neviem povedať, akurát to vyššie poštovné treba poriešiť hromadným nákupom.
V sportsdirecte ma nikdy nič extra nezaujalo. Pre niekoho, kto nepotrebuje extra značkové oblečenie z najnovšej kolekcie, je to dostatočné, ale keď si prezerám stránky alebo som sa párkrát zastavil aj v kamennom obchode v Brne, nikdy ma tam nič extra nezaujalo - tenisky tak 2-3 roky staré modely, dosť slabý výber športových značiek ako Nike, Adidas, Under Armour, Jordan, atď.
Preferujem preto radšej outlety s predajňami týchto značiek, kde je lepší výber za podobné ceny.
Preferujem preto radšej outlety s predajňami týchto značiek, kde je lepší výber za podobné ceny.
-
LukineskoNR
Expert
Kde v zahranici v ktorom obchode kupim kotnikove tenisky za lepsie ceny ako tuto ? a kde je velky vyber
-
guess.whoo
Redeemer
v cine na kazdom rohu
Outlety a Primark