Ako sa zbavit osieho hniezda?
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
ChallengerQo
Expert
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
na chate nám zas cez škáru v dreve chodili do chaty mravce, take veľké lesné.. Tu nepomohlo ani zasádrovanie, prežrali to.. A horák neprichádzal do úvahy, chatu mám celkom rád
Tak skús to s tou benzínovou handrou. Alebo tou penou to zapchaj a keď sa tam nahromaždí veľa toho hmyzu, tak nešetri biolitom...
Tak skús to s tou benzínovou handrou. Alebo tou penou to zapchaj a keď sa tam nahromaždí veľa toho hmyzu, tak nešetri biolitom...
-
tomaxx_199
Medium Professional
biolit problem vyriesil. na balkone bola pena a bolo pocut ako osi to zeru skrabanie. jedno strieknutie okamzite to stichlo a zacali vypadavat z rohu mrtve osi. potom prisly dalsie osi ale tie uz tam dajak nechceli chodit tak odisly a este ku tomu prisiel vieto silny tak tam nemohly doletiet. neviem ci teraz tam su ale dajak nesu osi.
Re: Ako sa zbavit osieho hniezda?
necel som vytvarat novu temu: Takže poštipala ma osa ale opuch trva už druhy den a chcem sa toho čim skor zbaviť čim si pomocť?...samozrejme mam na to stale natretu octanovu masť ale nejako to je stale take iste...
-
Grim
Darca
...vraj si na to treba priložiť cibuľu...či pomôže neviem, neskúšal som...
-
Janio
Zablokovaný
Jop jop, cibuľu dávala babka aj mne, a zdá sa mi že aj trošku pomohla. Len sa ti čudujem pokiaĺ nesi alergický a nemáš problémy s dychanim tak to nechaj tak nebudeš to mať večene 
Na osie hniezda v buducnosti pomaha vyborne benzin alebo nafta v injekcnej striekacke a to trafis aj z dialky
a to ich uplne zlikviduje
My sme takto likvidovali hniezdo. Malo cca 30-40cm – akýmsi spôsobom sa nám nasáčkovali do „banánovej krabice“ v ktorej bolo zopár vecí. Bolo tam veľa ôs (možno aj 500)
Prišli sme v noci, vystriekali poriadne Biolitom a bolo to. Oni ostanú omráčené a potom skapú.
Som momentálne v práci, poobede môžem pridať fotky ak by bol záujem.
Prišli sme v noci, vystriekali poriadne Biolitom a bolo to. Oni ostanú omráčené a potom skapú.
Som momentálne v práci, poobede môžem pridať fotky ak by bol záujem.
Ta cibula fakt, pomaha, je to overene 
-
tomaxx_199
Medium Professional
no neviem, toho roku uz tam niesu osi. A nakoniec som to poriesil inak, ten biolit zabral asi na 3 dni potom zase tam boli osi (uz som tu dalej nechcel pisat) tak som to striekal a striekal az do kim som nevystriekal cely biolit. Potom ma napadla taka vec: dal som tam lepidlo na mysi no a zaroven aj na mravce, poriadne som to upchal a nakoniec som to vsetko oznacil kriedou na mravce. a zabralo to! osi po kazdej sekudne vymierali a sypali sa ako piesok. 
-
zahradkar17
Novice
Proti sršňom a osám je perfektne použiteľný sprej effect - http://www.agrona.sk/effect-aerosol-pro ... snom-750ml - dá sa sprejovať z väčšej diaľky a má v sebe odpudzovač - čiže efekt postriekania sa predĺži. Hmyz sa potom na miesto nevráti a v spreji je pridaná vôňa.
smrdí tu reklama ..