RS(redakcny system)

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Bokos
Novice
Novice

Re: RS(redakcny system)

Príspevok od používateľa Bokos »

Chcem sa spytat ja :) Nejaky FREE Redakcny system. Ktory by sa podobal na chaty(Booom,facebook,pokec). Kazdy uzivatel ma vlastnu GALERIU, sklo ci uz tam bude abo nebude to mi az tak neprekaza...

PHP-Fusion som pouzival asi 1,5roka a zda sa mi skor vhodny pre GAMING. No ja som ho mal na ine veci :) ... Joomlu som len tak kukol a moc sa mi to tiez nezdalo vhodne...

A ak by sa chcel niekto zapojit do projektu tak napiste na ICQ 375689048... Naposledy co som porabal je www.lolko.eu (dufam ze to tu moze byt ak nie tak sa opsravedlnujem a prispevok upravte, neni to warez forum tak snad nevadi)

KAZDA POMOC co VIETE SA MI ZIDE :)
Slavo1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Slavo1 »

podla mna sa ti free neoplati, ak chces budovat kvalitny web a nie si programator asi budes podporovat technicku podporu, za ktoru si v konecnom dosledku zaplatis.
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Lidi, potrebujem systém, ktorý zvláda:
- Tvorba fotogalérií aj od uživateľa
- Publikácia článkov aj od užívateľa, ALE! s tvorbou článkov podobným systémom, ako je to tu v phpBB - teda vkladanie obrázkov do článkov podobne, ako sa tu vkladajú prílohy (obrázok sa nahrá na server) Všade vidím len html editory, alebo img tagy, no toto ja nechcem.
Skúšal som drupal, wordpress, joomla, php-fusion, všetko hlúposti. Príp. nejaký modul do spomínaných, čo toto umožní?
Napísať odpoveď