Dexter
Re: Dexter
Kamarát mi poradil aby som to začal pozerať, zhodou okolností som si pustil práve prvý diel 6. série. Neskutočne ma to chytilo a všetkých 12 dielov som si pozrel v priebehu 24 hodín. A bum! To bola moja najväčšia chyba v živote, pretože som začal pozerať Dextera od prvej série a viem skoro všetky súvislosti
. Každopádne sa nemôžem dočkať 7. série, lebo je to jeden z najlepších seriálov vôbec! Klobúk dole.
-
lekoklatik
VIP
tých prvých 5 dielov ťa bude baviť. Takže kľudne choď do toho, ak nemáš čo robiť.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Dobry koniec celkom, mozno trosku predvidatelny, ale to prezehnanie je moc.
Tesim sa na dalsiu seriu.
-
Hulkm
Professional
Tento serial je strasna namotavka. Videl som nejaky jeden diel na JOJke a hned som musel vediet ako to pokracuje. A uz sa to valilo. Zatial som v 5. serii a som velmi rad ze mam este co pozerat 
-
Ba-Yo
Light Professional
Epický záver ...
Spoiler
ale najlepšia časť zo 6. série je aj tak 7-ma ,keď vymenil otca za brata ,ja som si už myslel ,že to bude stále 
Nebrasca bol podla mna asi najhorsi diel dextera
-
badboy007
Star
Nova séria je ohlásena na 1. októbra 2012..
Tak už len vyčkať 176 dní 3 hodiny a 51 minút
.
Tak už len vyčkať 176 dní 3 hodiny a 51 minút
Dneska som to zacal pozerat a strasne ma to chytilo.
Naposledy to bol asi serial Death note co ma tak chytil
//jj viem
//jj viem
-
qwerty-xyz
bieda, pozeram uz tretiu seriu a ziadna vyhra moc.
moznoze sa to zlepsi, ale pozeram to skor z nudy, a nie z toho aby to bolo nejake uplne brutalne super
-
mirak2
Hardcore addict
nj, ziadne bomby ani gulomety to nie su.
Tiez sa zajtra chystám na tretiu sériu, zatial je to podľa mna pecka ..
-
qwerty-xyz
DOBRE chlapi vazne, objasnite mi co je na tom pecka? okrem toho ze to dava X debilnym americanom nepriame navody ako sa zabijat bez toho aby na to policia prisla?
co je na tom dobre?
Jeho zena RITA ktora je vysinuta hystericka, totalna, u nas by bola uz na oddeleni s tabletkami na hlavu minimalne. TOTAL FUCKING HOPELESS.
JEHO sestra DEBRA???? ktora v kazdom druhom zaberte hadze ksichty akoby este stale nakrucala ----V MOCI DIABLA--- a nie v kriminalke? pritom je sprostejsia a vulgarnejsia ako ten najdebilnejsi cigan z kosaroviec . . .
akoze ko je tam vlastne dobry? Sefka co okrem lutostivyc pohladov nic nevie? alebo nadrzany cinan? alebo kto dopekla? toto ma 90% ???? to pozeram lebo som chory ako pes a lezim cele dni v posteli a nemam co ineho na praci.
co je na tom dobre?
Jeho zena RITA ktora je vysinuta hystericka, totalna, u nas by bola uz na oddeleni s tabletkami na hlavu minimalne. TOTAL FUCKING HOPELESS.
JEHO sestra DEBRA???? ktora v kazdom druhom zaberte hadze ksichty akoby este stale nakrucala ----V MOCI DIABLA--- a nie v kriminalke? pritom je sprostejsia a vulgarnejsia ako ten najdebilnejsi cigan z kosaroviec . . .
akoze ko je tam vlastne dobry? Sefka co okrem lutostivyc pohladov nic nevie? alebo nadrzany cinan? alebo kto dopekla? toto ma 90% ???? to pozeram lebo som chory ako pes a lezim cele dni v posteli a nemam co ineho na praci.
-
Soviet
Darca
qwerty: toto je serial. Ak rozoberas takto kazdy film a serial, tak ta uprimne lutujem. A to pomenovanie "lebo som chory ako pes" k tebe plati asi od narodenia. Pozeraj smolkov
-
Soviet
Darca
Mne tam sedia vsetci herci, takze neviem. Uz po par castiach som si na nich hned vsimol.
Soviet, nechaj ho. jeden psycho inych psycho nepochopi. len ti druhi su postavy 
-
qwerty-xyz
-
Sarger
Guru wannabe
Trailer na 7 sériu, ale pozor je dosť spoileroidný takže na vlastné riziko...
Tak toto vyzera riadne peckovo, uz aby to tu bolo