flash player cpu 100%

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
beewilko28
Amateur
Amateur

flash player cpu 100%

Príspevok od používateľa beewilko28 »

chalani, uz niekolko dni si lamem hlavu nad problemom ktory som nikdy nemal, len teraz z nicoho nic, doteraz som pouzival flash uplne pohode vsetko islo... teraz zrazu akukolvek aplikaciu, animaciu video, co je vo flashi mi vytazi procesor na 95 az 100% a nejde dole kym to nevypnem, skusil som 3 windowsy, z toho 2 original a jeden bez aktivacie, vsetky verzie flash playerov a aj tak mi procesor vytazi, z booku sa stane zeravy uhlik a nic mi nejde nakolko mi vsetko seka... vsetky ovladace na grafiku, dosku proste vsetko mam aktualne a nic nepomaha... moze byt chyba priamo v procesore ? mal som dole zhodene aj chladenie, vsetko som cistil, nemam ziadny virus (eset smart 5) som zufali
a este jedna vec, robi mi to na kazdom jednom prehliadaci (ie, firefox,chrome,opera)
mam win 7 home basic origo
Intel core 2 duo 2x2,2 Ghz
4GB ram
nvidia gforce 240m 1gb

nejake napady??
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: flash player cpu 100%

Príspevok od používateľa hojko »

Ja mam pocit, ze jedna z poslednych verzii Flashu je problematicka, pretoze mi mrzne prehliadac, stava sa to pri Firefoxe, IE aj Opere.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Neviem ti sice poradit, ale proste musim si rypnut, pretoze v poslednej dobe aj ja mam caste problemy s Flashom. Mrznu prehliadace, co sa predtym absolutne nedialo, vytazuju CPU. Strach a hroza. Googlil som ale nenasiel som nic, vacsinou stare prispevky, ktore absolutne nic nepomohli.
marek carey
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marek carey »

Ja som tiez musel downgradovat, v Chrome ako tak slo, ale cez Mozillu neexist.
Co sa tyka toho procesora na 100%, mne pomohlo, ked som v napajani nastavil maximalny stav procesora na 99%, odvtedy normalne ide, na tych 99% nikdy ani nedosiel.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

v mojom pripade som rovno mozily zbavil inak by som rozmlatil pocitac. Mozila a flash to je ako koza a nakladak. Snad nebola pol hodina kedy by mi to nepadlo. Teraz som chromtavy a padne fakt len raz za cas. 1x za mesiac.
beewilko28
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa beewilko28 »

tak ja mam teraz dalsi poznatok, cely den som sa s tym babral, nedalo mi to tak som zobral druhy book co mam a nepouzivam, a tam robi presne to iste... nechapem, procesor na 100 % pri kazdej flash aplikacii... existuje nejaky prehliadac ktory flash nepotrebuje a ma nejaku nahradu flashu co tie hluposti pustit ? lebo toto neni mozne aby to takto robilo, katastrofa
Napísať odpoveď