Dakujem
Poštový poukaz
Poštový poukaz
Chcem si kupit nieco v bazare a poslat peniaze postou neviete ci si odomna nebudu pytat obciansky lebo este niesom plnoletý. Mam 14
Dakujem
Dakujem
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poštový poukaz
Posielal som viac vecí aj som platil a nikdy som nepotreboval.
Iba ak by ti prišla dobierka na tvoje meno inak nepotrebuješ nič len peniaze.
Iba ak by ti prišla dobierka na tvoje meno inak nepotrebuješ nič len peniaze.
peniaze poštou by som neposielal, tie sa zvyknú strácať
Tak treba to zamaskovať tak, aby sa nevedelo, že tam sú peniaze. Potom ani nie je dôvod na stratenie "obyčajného" listu.
Ak sa bojíš, že sa "stratia", tak poskladaj dva papiere (klasická veľkosť A4) a do nich vlož peniaze.
A ak chceš poslať peniaze poštovým poukazom, tak ako odosielať občiansky preukaz nepotrebuješ. Príjemca potrebuje.
A ak chceš poslať peniaze poštovým poukazom, tak ako odosielať občiansky preukaz nepotrebuješ. Príjemca potrebuje.
Myslim ze chce poslat sek alebo take nieco ..
Tak potom nech si na pošte vypýta Poštový poukaz na adresu. Tu sú aj ceny za poslanie poukazu. Čiže ak posielaš napr. 25eur 1. triedou, doplatíš k tomu ešte 2,20.
Dakujem za odpovede.
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2012, 9:50)
A este keby mi dosiel balik na moje meno tak satacil by aj pas???
Neviem, myslím že sa tam píše číslo občianskeho preukazu.
Staci aj pasharvy napísal:Dakujem za odpovede.
A ked mi poslu balik na dobierku tak nepotrebujem nijaky doklad???
Aký doklad, do schránky ti dojde žltý papierik, ten zoberieš na poštu a daju ti balík, ale vypýtajú si od teba OP (popr. pas, ale to som si neni istý, ale IMI písal že hej, tak neviem no .. ) , zaplatíš a dajú ti balík ..
Ale bral som uz nejake tie dobierky a nepytali si nic dal som im zlty papierik peniaze a dali mi balik
Tak podla toho kde, aj u nás na dedine mi to dajú len tak, poznajú ma pretože mama tam pracovalo dávnejšie, neviem ako to je u vás ..
Mali by pýtať OP aj pri tej dobierke... ale kto by platil za cudzieho človeka, všakže
Odo mňa pýtali, pošta v meste.
Ked som raz cakal vo vecnej šóre na pošte, predomnou stal jeden chlapik so zltym listkom a pani za prepazkou mu odmietla vydat balik na vodicak, jedine OP. To ma vtedy dorazilo 
-
marek carey
Medium Star
Panie na poste su v urcitiych pripadoch nevysvetlitelna kategoria ludi, ktoru treba castokrat brat s nadhladom.
To je pravda
jedna pani na poste mi odmieta posielat baliky prvou triedou, posielal som u nej asi 10 balikov, vzdy som jej jasne a zretelne povedal ze to chcem poslat prvou triedou, ale v 8 pripadoch z 10 som jej to musel pripominat lebo zabudla nalepit modru nalepku prvej triedy.. A vzdy sa na mna tak nastvane pozrie :-/
-
marek carey
Medium Star
Herecky, ony sa vzdy citia ukrivdene. Boh zehnaj internet banking, ktory mi umoznil vyrazne eliminovat frekvenciu stretnuti s nimi.
U mna nejde o platenie sekov takze sa to obist bohuzial neda, takze ich vidim casto