ja viem ze sa mohlo stat hocico ale vtedy som bol riadne nasraty lebo som sa dostal len chvilu predtym z maleho ela a kvoli takym tam mozno zas pojdem...Forsaken napísal:
no takto ti poviem: ze ano... ale nikdy nevies co je na druhej strane - osobne bola sobota 14 30, prsalo, tak co idem robit? pustim lol, v 5min hry zvoni telefon, ze hybaj rychlo sem volaco sa stalo... a najdeme typka na schodisku v panelaku vykvaseneho s penou okolo ust... kym prisla sanitka, kym sa veci ukludnili a susedky sa rozisli tak samozrejme hra v prdeli na druhy den ban 7 dni...
tak preto nesud ludi, nevies o co ide... ako nasere to, ale je to len hra.
League of Legends
Re: League of Legends
Aj tak uz nic nedosiahnes,to ,ze mu povies ako velmi sfailoval na tope alebo aky zly hrac to je.Akurat to,ze sa pohadate vsetci medzi sebou,budete viac nervozni a nakoniec budete hrat este horsie.Ja uz vsetko ignorujem radsej a nekomentujem nic.
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako je to s tymi medajlami? Za co su ?
tusim za elo ak mas 1300 tak bronzovu ak 1400 striebornu a zlatu neviem:D
1250-bronzova
1400-strieborna
1520-zlata
1900-platinova
Plati to pre solo Q.
1400-strieborna
1520-zlata
1900-platinova
Plati to pre solo Q.
riot sa rozhodol vsetkym starym champom pozmenit utoky?
sa mi len zda ze kazdemu zmenili mana regen?
teraz som hral za munda a healoval som sa strasne pomaly len okolo 20.a to som mal 2800 hp
dneska som si zahral...a:
1. match: uplna pohodicka... super sa hralo... i ked som hral sivir na line s mordekaiserom... ale o to nejde... hrali sme.. zabavili sa a 35 min a vyhrali sme.. ziadny stres, ziadny flame, nic... uplna pohodovka hra... sice morde kradol miniony, a ja som platil wardy ale aj tak to bola dobra hra... o nic neslo len si kus zahrat...
2. match: hral som opat sivir, na line s jannou... predpokladal som ze zasa bude pohodicka...
Janna davala tornada ako na beziacom pase... ale netrafila nic.. a ked trafila tak bol enemy uplne na konci range...
potom nas 2x gankol Udyr a pozeram - preco teraz nedas tornado a v pohode nezdrhneme...
zacal som citit WTF game...
po 15min prisiel nas Lee Sin akoze gankovat (za tych 15 min nezabil nic... ani 1 gank nebol ci uz na tope alebo na mide uspesny) tak si vravim, ani sem nechod ty kkt..... samozrejme prisiel... boli sme 3 v 1 a vsetci traja sme na konci skapali...
(janna netrafila tornado... leesin dal 250 dmg s ulti potom zacal bezat prec... a ja som dmgoval pod vezou...nunu prezil s 100 hp... my sme zacali utekat.. akurat skoncil ward... dosiel Udyr a bol koniec, zasa janna netrafila ani defenzive tornado nic)
potom samozrejme isiel pomahat na nasu line opat kde skapal ako dement... pod nasou vezou 1v1 s full hp na zaciatku... vs corki s 50%....
bola 20min... tak pisem...
PLZ SURRENDER GUYS.... zacal flame... samozrejme ja som noob so skore 3-4-3 co znamenalo najviac v teame... nikto nevidiel ze LeeSin nevie nic... a Janna len stlaca random tornado... ako AP carry....
tak ja sa pytam preco mam hrat takuto je*** hru s je*** ludmi... hrat 3v5 je ozaj hard... tak som to leavol.. pretoze sa tam dalsich 15min snazit kvoli comu?
preco to hrat? kde 1z10 je proste noob a kazi hru 9 ludom... preco ten player matching je taky shit a zmatchuje uplnych magorov...
ono to fakt funguje tak ze 1 z 10 zapasov je dobry, ostanych 9 clovek trpi pri tejto hre... fakt nasrat
1. match: uplna pohodicka... super sa hralo... i ked som hral sivir na line s mordekaiserom... ale o to nejde... hrali sme.. zabavili sa a 35 min a vyhrali sme.. ziadny stres, ziadny flame, nic... uplna pohodovka hra... sice morde kradol miniony, a ja som platil wardy ale aj tak to bola dobra hra... o nic neslo len si kus zahrat...
2. match: hral som opat sivir, na line s jannou... predpokladal som ze zasa bude pohodicka...
Janna davala tornada ako na beziacom pase... ale netrafila nic.. a ked trafila tak bol enemy uplne na konci range...
potom nas 2x gankol Udyr a pozeram - preco teraz nedas tornado a v pohode nezdrhneme...
zacal som citit WTF game...
po 15min prisiel nas Lee Sin akoze gankovat (za tych 15 min nezabil nic... ani 1 gank nebol ci uz na tope alebo na mide uspesny) tak si vravim, ani sem nechod ty kkt..... samozrejme prisiel... boli sme 3 v 1 a vsetci traja sme na konci skapali...
(janna netrafila tornado... leesin dal 250 dmg s ulti potom zacal bezat prec... a ja som dmgoval pod vezou...nunu prezil s 100 hp... my sme zacali utekat.. akurat skoncil ward... dosiel Udyr a bol koniec, zasa janna netrafila ani defenzive tornado nic)
potom samozrejme isiel pomahat na nasu line opat kde skapal ako dement... pod nasou vezou 1v1 s full hp na zaciatku... vs corki s 50%....
bola 20min... tak pisem...
PLZ SURRENDER GUYS.... zacal flame... samozrejme ja som noob so skore 3-4-3 co znamenalo najviac v teame... nikto nevidiel ze LeeSin nevie nic... a Janna len stlaca random tornado... ako AP carry....
tak ja sa pytam preco mam hrat takuto je*** hru s je*** ludmi... hrat 3v5 je ozaj hard... tak som to leavol.. pretoze sa tam dalsich 15min snazit kvoli comu?
preco to hrat? kde 1z10 je proste noob a kazi hru 9 ludom... preco ten player matching je taky shit a zmatchuje uplnych magorov...
ono to fakt funguje tak ze 1 z 10 zapasov je dobry, ostanych 9 clovek trpi pri tejto hre... fakt nasrat
nehraj to.f2p hry takto budu vzdy vyzerat.dufam ze dota2 nieco pozmeni ze bude prisnejsia voci noobom.ja som vcera hral za munda,mal som tanky itemy a maximalne som ich nicil.sam som strasny noob,hru hram len pre zabavu ale takto niekoho znicit.bolo to sice normal game ale i tak oni mi iba nabiehali na ranu spamoval som Q a potom W.moj team tiiez stal za nula bodov.kamikaze styl bol u nich oblubenou taktikou.
Zyra OP items 
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2012, 13:02)
Tak čo pozerali ste SK vs Acer?
-
zeto750
Medium Star
stale ma prekvapuju nejakym novym champom... a to som chcel kupit rengara ale toto "ziena" vyzera tiez zaujimavo...
http://lolczsk.eu/novinky/nda-free-syndra/
http://lolczsk.eu/novinky/nda-free-syndra/
to SK niesu slovaci ci?:DLukasqoO napísal:Zyra OP items
-
JeffHardyy
Light Professional
tuším nemci.. SK - Schroet Kommando
-
PhYs0c
King
nehral som este novu katu ale kazdy sa na to stazuje, preco doje*avaju vsetkyh hrdinov rad radom?
Tak si najprv zahraj a potom zhodnot.Mne sa celkom nova paci.So starymi spellmi som ju nehraval,nejako ma nezaujala a teraz mam noveho hrdinu na mid.So spravne nacasovanou ultinou ,to vie zvratit celkom tf.
fakt neviem preco kazia kazdeho stareho championa...zacinal som s twitchom, lebo mam rad potkany
...potom som zistil, ze twitch je na prd, ak tak sa da pouzit len proti urcitym enemy setupom a s nie dementnymi spoluhracmi...uz vtedy zanho hravalo minimum ludi...a teraz mu totalne znicili stealth...uz zanho hravat nebude totalne nikto...docielili presny opak toho o co sa snazili...
twitcha som rad hraval,hlavne ked boli backdoory a nikto nestrazil inhibit.za 10 sekund som bol hotovy a uz len utiekol prec.
-
Hotwire
Addict
to uz je davno medzinarodna organizacia cize to nemusia byt len nemcuriJeffHardyy napísal:tuším nemci.. SK - Schroet Kommando