Nazdar,
chcel by som si kúpiť nejaký dobrý mobil skôr taký na multimédia hlavne hudba! nejaké hry foťák skôr na ZÁBAVU rozmýšlal som že si kúpim ipod4
a ktomu nejaký veľmi lacný mobil neviem či by to bolo výhodné ale rozmýšľal som nad kúpou SAMSUNG S5830 Galaxy Ace,Sony Ericsson Xperia LT18i Arc S rozmýšlal som aj nad iphonom4S ale chel som ušetriť cena okolo 300€ môže byť aj vyššia aj nižšia neviem sa rozhodnúť že aký??
velmi lacny mobil...do sumy 180€ je na trhu to najlepsieco sa da kupit ascend g300 z hladiska cena/vykon, ak si zatazeny na hudbu tak live walkman, ale ked kupujes ipod, tak naco...pozri tu g300vku
Na hudbu si kup nejaky kvalitny prehravac, nie tie zasumene, plocho hrajuce telefny. A to ani nehovorim o obmedzenej pamati niektorych z nich.
Nemusis kupovat drahy prehravac a lacny mobil, mozes to otocit aj naopak. Kup si napr. nejaky drahsi, dobre vybaveny smartfon a nejaky lacny, kvalitny prehravac. Napr. Sansu Clip plus, Clip Zip a pod.
Ja by som radšej chcel všetko v jednom mne ide o tie multimédia takže by mala aj baterka dlho vydržať môže byť drahší chcem proste len tie najlepšie a neviem či ísť do apple ?
pri multimediach ti android vydrzi ak sa bavime o filmoch max 3-4 hodinky, pri hudbe okolo 10-12...ak chces riesit multimedia, android nie je to prave co potrebujes
petros6613 napísal:Ja by som radšej chcel všetko v jednom mne ide o tie multimédia takže by mala aj baterka dlho vydržať môže byť drahší chcem proste len tie najlepšie a neviem či ísť do apple ?
Urcite ano, otazne je, ci ta neodradi vyssia cena? A ak mas windows, tak iTunes nie je zrovna idealny nastroj na spravu telefonu (na macu je to rychle a pouzitelne).
petros6613 napísal:Ja by som radšej chcel všetko v jednom mne ide o tie multimédia takže by mala aj baterka dlho vydržať môže byť drahší chcem proste len tie najlepšie a neviem či ísť do apple ?
Tak s tym ze ti nejaky smartfon vydrzi dlho velmi rychlo zabudni.
4s do 300e aj tak nekupi, 4 v pohode, ked htc tak urcite nie wildfire ani wildfire s, v tej cene mas lepsie moznosti
nokia ma windows takze sa sam musis rozhodnut co vlastne chces.....