Diablov kríž
Diablov kríž
Počujte, predom sa ospravedlńujem ak som tuto temu nezaradil do spravnej kategorie.
Dnes som si kúpil na pohľad obyčajný náhrdelík. Je to velký kríž. Ale až cestou domov som si všimol že namiesto INRI tam píše IANI, a to stvorenie na kríži sa vôbec nepodobá ježišovy. Má divnú škaredú tvár.
Je to diablovo znamenie, alebo niečo podobne? Čo s tým mám robiť? Ďakujem.
Dnes som si kúpil na pohľad obyčajný náhrdelík. Je to velký kríž. Ale až cestou domov som si všimol že namiesto INRI tam píše IANI, a to stvorenie na kríži sa vôbec nepodobá ježišovy. Má divnú škaredú tvár.
Je to diablovo znamenie, alebo niečo podobne? Čo s tým mám robiť? Ďakujem.
Re: Diablov kríž
Už sa normálne teším, čo za bludy ti sem budú písať 
Niekto vo fabrike to dosral. Nabudúce pozeraj, čo kupuješ 
uz aj krize fake-uju
alebo nacom ficis
To je nový štýl kupovania. Pozerať čo som to vlastne kúpil až keď to kúpim. Hneď si tam mal ísť, či ti to vymení za nejaký iná kríž v rovnakej cene. A nie že sa popálíš !
pre istotu zober cesnak a strieborne naboje
Zahoď to do koša a pri kúpe nového krížu si daj väčší pozor.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
adidas - aiaiaiai - abidas - abadiai - amibas - etc...
To prekvapenie, ked si kupujes chu*ovinu a ked sa prizries blizsie zistis, ze to je chu*ovina^n 
Ty vieš ako vyzerá Ježiš ? Čo ak bol aj on škaredý ? Ale ako uź bolo spomenuté na krk si zaves cesnak, a choď spať so svätenou vodou a dreveným kolom v rukách pre prípad satanského útoku.
V každom prípade, Ježišov zarastený face rozhodne nie je žiadna výhra.
Inak drevený kôl nebol proti upírom?
Inak drevený kôl nebol proti upírom?
Všetci vedia, ako vyzeral Ježiš. Stačí mať dlhé vlasy a bradu - Ježiš. 
Nemá trňovú korunu, vizerá trochu ako kostra. Ale ide aj oto že naňom píše IANI, skusil som to vygoogliť, ale nič mi nenašlo. Možno to bude predsa len niejaky indiansky križ nie?
je to mozne. indianske kmene casto ukrizovavali skaredych ludi, co sa podobali trochu na kostru. nečteš a nevíš
ja placemi-Cube napísal:je to mozne. indianske kmene casto ukrizovavali skaredych ludi, co sa podobali trochu na kostru. nečteš a nevíš
-
Kok
Light Professional
je mozne ze ta teraz budu stretavat rozne zle veci v zivote, porusil si totiz 11. prikazanie - nekupuj ine krize ako s jezisom
11. prikázanie už má Elán. Lásku nezabiješ...
uplink: Až na to že INRI neni značka, ale akronym.
Aký zmysel má toto "fejkovať"? 
Mohol by si ten kríž vyfotiť a dať ho sem do témy? Akože kvôli bližšej analýze. Lebo minule mi na dvere klopali svedkovia Jehovovi a presne nejaký takýto kríž spomínali. To bude určite to znamenie apokalypsy o ktorom hovorili.
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmmm...nick InsAllah....V avatare arabske pismo....Kupujes si divne krize....
Nebudes nahodou nejaky zacinajuci terorista?
Nebudes nahodou nejaky zacinajuci terorista?