Pre mňa láska - Pre ňu kamarát
Re: Pre mňa láska - Pre ňu kamarát
Určite nezanevri na kamarátov kôli jednej osobe u ktorej si vo "friendzone". Začiatky možno budú divné, ale postupom času ťa to prejde a zvykneš si na jej prítomnosť, až to budeš brať v pohode 
-
milanicq123
Amateur
tym padom nic ale nevyriesim, ked ju budem nadalej vidat a stretavat sa aj s nou
to bol hlavny dovod, s nou to prerusit a nech zmizne z oci (z mysle) ... no je to tazke kazdopadne 
-
qwerty-xyz
nad umelou provokaciou konfliktu si uz rozmyslal? ak je zamienka hoci umela dobre spravena, moze sa citit previnilo, . . . takto ju rozlutostis a ked budes neoblomny mozno sa cosi pohne, city, city, city nie tvoje !!! jej ... !!! 
Ver mi, že si zvykneš. Ja som si tiež myslel, že ako to dopekla vydržím ešte rok v tej istej triede, ale za pomerne krátku dobu som si zvykol a už ju ani tak nevnímam 
Veľmi dobre viem v akej si situácii, pred par mesiacmi som tak isto zakladal témy v presne takej istej veci, a aj moja situácia bola presne taka ista. Ona chcela byť LEN kamarátka, ale prečo som potom vedel ako chutia jej bozky? A tak isto sme boli aj denodenn spolu. (tak isto bola zalaskovana do iného, kt. na ňu kašlal)...Tiež som ju par krát vymazal z mojho života, ale niekedy som nevydržal ani týždeň a hneď došiel za ňou, a znovu to bolo rovnaké, zožieralo ma to a podobne. Ja som to riešil metódou, že som ju znova vymazal, a jediné čo ti pomôže zabudnuť je iná žena. Nenechaj sa ňou ovplyvňovať (viem že to nieje jednoduché) ale veď si nejaký chlap, a ona ti jasne povedala že chce byť len kamoška. Buď spravíš to čo vravím, alebo na nej budeš zase denodenne naviazaný, a raz príde chvíľa keď si niekoho najde (alebo niečo vyviede a ty to uvidiš) a ty budeš hrozne sklamaný (a to je o dosť horšie)
akurát,že existujú expertky
toto sa mi stalo presne v prvom vzťahu,takisto som jej dal všetko,a potom sa na mna vykašlala s byvalym,a po čase som si uvedomil,že som bol len berličkou,lebo vedela,že ma može vždy mať..istý čas som sa z toho nevedel dostať,vymazal som ju zovšade,napísal som jej,že s nou nechcem komunikovat,potom prišla ďalšia,ktorú som sa snažil ignorovať a toto ju namotalo ale strašneeeee,potom som sa aj s touto na to vykašľal a ignorujem ich obidve..no a tá prvá mi teraz napísala,či sa s nou nechcem stretnuť a pkecať a tá druhá je stále namotaná a chce ma späť..a proste som sa zavrel do klietky a dával si pozor a už len namotával a bavil som sa...z klietky ma dostala jedna holka hneď po maturách a dokiaľsom s nou bol Tak všetko bolo v poriadku,fakt som mal pocit že si rozumieme vo všetkom,no msel som sa vrátiť na prázdniny domov a to už som s nou mohol byt len raz za tyzden,takže ma podrazila s niekym,koho už dávnejšie chcela,ja som sa to dozvedel,dal som jej šancu povedať mi to,no ona mi to nepovedala,tak som jej povedal,že o tom viem..potom som jej napisal,že ja nechcem byť berlička,že ma može mať ale nie takto, a že nech to radšej skončíme keď mám byť len tým druhým,on sa nevedela rozhodnúť,že nech jej dám čas..šiel som za nou potom,že už to skončíme,lebo som vedel,že aj ona to chce skončiť,lenže nakoniec to skončilo tak ,že plakala a ja som ju objimal a bozky a všetko,ako normálny večer a ked som povedal,ze sa uz nikdy nestretneme,tak nech take nehovorim a tak,potom sme si este pisali a ona mi napisala,že mi može byť len kamarátkou, a ja som vždy nevedel prečo,bol som z toho na větvy,a tak to nejak odišlo do nedohľadna..pisali sme si stale a tak nejak mi prišlo,že ma chce vidieť,tak som išiel za nou,nedala mi ani pusu ani nič,čo bolo pre mna dosť ťažké,akurát keď som odchádzal,tak sme sa objali..odišiel som a mal som z toho menšiu depku asi dva dni,napisal som jej v slušnom tone,že takto to nechcem,že jej nedokážem byť kamarátom a že sa už nebudeme stretávať,že vie ako som to s nou myslel a že som tu pre nu,ked bude potrebovat pomoc...potom som sa nad tým zamyslel,vymazal všetky hlúpe statusy a teplé pesničky z FB,a uvedomil som si,že keby dačo chcela,tak by toľko neváhala s rozhodnutím,takže doteraz neviem prečo to skončilo,neviem,či som bol friendzone alebo je tam iný dovod,napisal som jej,že problemy su na to aby sa riešili..niečo sa vo mne zlomilo a opäť som sa zavrel do klietky,nechávam jej priestor nech ukáže za čo jej stojím,bolí to síce,ale je to tak lepšie,nepíšem jej,v komunikácii som slušný ale neutrálny a čakám,čo to dá..ja som spravil všetko,čo som moho,ďalej sa netrápim 
Ked s nou komunikujes na slusnej urovni, cakas, cakas ci ti dokaze ci jej stojis za to - vidim to tak, ze ju lubis a cakas, ci sa zmeni. Sice pises, ze sa netrapis, ale podla mna pokial cakas, tak sa zaroven trapis.
hmm,mne dakedy príde,že len čakám,nech spraví nejaký prešľap,nech ju môžem začať skutočne ignorovať a byť zlý..teraz má asi pocit,že ma ešte vždy má,keď s nou komunikujem..ale myslim, že aj keby som ju ignorovoal,tak jej to bude jedno a nebudem jej chýbať,takže sa snažím zariadiť podľa toho..a aj tak odchádzam v septembri ďaleko na výšku,takže to bude ľahšie
A co z toho pocitu mas, ked si ona mysli, ze ta este stale ma? Robi ti to radost alebo sa budes tesit z toho, ked ju zacnes ignorovat a das jej to cele vyzrat? Alebo preco to robis?
Venuj sa tomu, čo ťa robí šťastným. Z vlastnej skúsenosti viem, že to pomáha.
Kamarát dobre ti radím, vykašli sa na nato. Ja osobne som zažil niečo podobné, akurát u mňa to trvalo takmer 4 roky kým som pochopil, že nemám to ako obrátiť môj prospech. Napriek tomu nemôžem tvrdiť, že to bol úplne zabitý čas lebo mam skvelú kamarátku, ale to by som mal i bez toho aby som bol takmer 4 roky nešťastný. Neurob tu chybu čo ja 
4 roky?! už len zato to mohla s tebou skúsiť

Kurnik chlapi nespravajte sa ako baby, ked to tu citam, tak mam pocit ako pri telenovele. Baby su jednoducho tak naprogramovane, ze chcu niekde v kutiku duse takych malych grazlov, nie idealov ako hovoria. Zaklad je, aby si babe nedaval naplno najavo ako ju strasne chces, lebo potom si ta nebude vazit, vie ze mavnutim prsta ta ma hned pri sebe. Baba musi urcitym sposobom o teba bojovat, nemoze si byt uplne ista, ze si jej, lebo potom si na to zvykne a nebude jejproblem ti klamat, alebo aj podviest a podobne. Jednoducho musis jej davat najavo, ze ju mas rad, ale nemozes jej davat najavo, ze nemozes bez nej zit....
Lenže to platí na OBOCH stranách. Bohužiaľ, väčšina dievčat má heliocentrický komplex.
Pekne napísané,laforez napísal:Kurnik chlapi nespravajte sa ako baby, ked to tu citam, tak mam pocit ako pri telenovele. Baby su jednoducho tak naprogramovane, ze chcu niekde v kutiku duse takych malych grazlov, nie idealov ako hovoria. Zaklad je, aby si babe nedaval naplno najavo ako ju strasne chces, lebo potom si ta nebude vazit, vie ze mavnutim prsta ta ma hned pri sebe. Baba musi urcitym sposobom o teba bojovat, nemoze si byt uplne ista, ze si jej, lebo potom si na to zvykne a nebude jejproblem ti klamat, alebo aj podviest a podobne. Jednoducho musis jej davat najavo, ze ju mas rad, ale nemozes jej davat najavo, ze nemozes bez nej zit....
v predvzťahovej fáze to je pravda,
no keď si vo vzťahu tak tam si musíte byť obaja istý že proste pre seba veľa znamenáte, tam by nebolo vhodné stále machnúť rukou
-
enterprise
Medium Expert
Poviem ti to takto. Bol som na tom podobne a dopadol som zle. Z tohto sa uz nevyhrabes... Je to tazke. Jedina mozna cesta je to, aby si nebol AKTIVNY. Nenapis prvy, nezavolaj. Ked to spravi ona, tak moc to neprehanaj. Povedz, ze sa niekam ponahlas alebo tak. Nech si uvedomi, ze nie je jedina. Ja som sa toto naucil, az ked mi to nevyslo
Uspesne som sa odmiloval a teraz je vsetko fajn. Nestastne lasky su vlastne dobre....a poucne. Zalezi na tom, z ktoreho konca to vezmes. Skus neprejavovat zaujem. Bav sa s inymi. Viem, je to tazke, ked si niekde a myslis na nu... Je tazke sa uvolnit. Ked je ona stastna bez teba, bud ty este stastnejsi bez nej. Vela stastia... 
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2012, 16:47)
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2012, 16:47)
4 roky ????? :O :O :O Chlape...nemal si sudnost, to chapem, ale, preboha, co to mas za kamaratov, ze ta v tom nechali ???Gulli napísal:Kamarát dobre ti radím, vykašli sa na nato. Ja osobne som zažil niečo podobné, akurát u mňa to trvalo takmer 4 roky kým som pochopil, že nemám to ako obrátiť môj prospech. Napriek tomu nemôžem tvrdiť, že to bol úplne zabitý čas lebo mam skvelú kamarátku, ale to by som mal i bez toho aby som bol takmer 4 roky nešťastný. Neurob tu chybu čo ja
Trochu na povzbudenie - viem o jednom, ktorý to ťahá 7 rokov.
A nenájde sa nikto, kto by mu to vysvetlil, na všetko má odpoveď. To dievča má inak už nejaký čas aj priateľa, ale ani to ho neodradilo, zatiaľ. Takže to, že si to uvedomuješ je
A ešte o jednej, ktorú tri roky kamarátstva s najlepším kamarátom zlomili.
Chlapec má môj rešpekt.

A ešte o jednej, ktorú tri roky kamarátstva s najlepším kamarátom zlomili.
-
enterprise
Medium Expert
cyklo napísal:Trochu na povzbudenie - viem o jednom, ktorý to ťahá 7 rokov.A nenájde sa nikto, kto by mu to vysvetlil, na všetko má odpoveď. To dievča má inak už nejaký čas aj priateľa, ale ani to ho neodradilo, zatiaľ. Takže to, že si to uvedomuješ je
![]()
A ešte o jednej, ktorú tri roky kamarátstva s najlepším kamarátom zlomili.Chlapec má môj rešpekt.
![]()
No zbohom...
A ten co sa mu to podarilo po troch rokoch. Tomu gratulujem. Ja osobne po svojich skusenostiach zastavam nazor, ze 1-6 mesiacov od zoznamenia, resp. zaciatku dobyjania je sanca. Potom ide krivka rapidne dole.
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
uz aj ten jeden mesiac od zoznamenia je dost....v zavislosti od intenzity stretavania maximalne dva tyzdne, resp. 3-4 stretnutia
treba si strazit suvahu dal-prijal. Aby jedna strana nedavala prilis vela /casu,citov atd/ a druha iba prijimala, lebo to je nerovnovaha a nemoze to dobre dopadnut. Treba si uvedomit ze cas ide proti vam, ked donekonecna budete ocakavat viac tam kde nie je nadej a vase investicie su uplne zbytocne a iba sa namotavate stale hlbsie. Ja som napr. nikdy nemaval nejake vyslovene ze dobre kamosky- iba zname.Pretoze je naivne si mysliet ze frajerka sa rodi zo statusu "super kamoska".niee...Proste ak do istého kratkeho casu nevidite realnu snahu z jej strany o milenecke zblizenie /ocucavanie na lavickach ani chytanie za stehno sa nerata/ tak chodte od toho prec. Proste konec.Ak baba nedava do vztahu sex tak o nic hlbsie nema zaujem, mozete sa kamošíkovať a stretavat aj 100 rokov a nikam sa to neposunie, iba co sa budete citit ako ..... Uz somto pisal viackrat- podstata toho aby ste zaujali druhe pohlavie vobec nie je v tom skym sa kamosite a stretavate, ale v tom aku mate charizmu, silu osobnosti, do znacnej miery zavazi vyzor a zivotna sikovnost.