Apple - dá sa kúpiť s original zo stránky?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
xjojox2246
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Apple - dá sa kúpiť s original zo stránky?

Príspevok od používateľa xjojox2246 »

čaute,

prepáčte že zase otravujem, len tak sa pýtam že či sa dá nejako na Slovensko objednať z http://store.apple.com/ hocičo.
Alebo potom že či sa dá napríklad kúpiť cez http://store.apple.com/cz , keď tam mám rodinu a tá mi to pošle ? :?
Ale ako je to potom zo zárukou?

A ešte normálna záruka je roky?
Napríklad slabší macbook s retina "15palcový: 2,3 GHz Retina displej" ale s upraveným
Čtyřjádrový Intel Core i7 2,6 GHz, přetaktování funkcí Turbo Boost až na 3,6 GHz [+ 3 500,00 Kč]
16 GB DDR3L SDRAM 1600 MHz

Je tam rovnaká záruka ako u normal?

Ďakujem za poradu
sten32
Medium Star
Medium Star

Re: Apple - dá sa kúpiť s original zo stránky?

Príspevok od používateľa sten32 »

Nie nedá sa objednať na slovensko, ak tam máš rodinu tak nie je problém. A záruka na apple produkty je na 1 rok medzinárodne pokiaľ sa nemýlim
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Na slovensku mozes kupovat napriklad cez mzone.sk, alebo swp.sk. Ceny by mali byt +- rovnake a myslim, ze sa s nimi da dohodnut aj na roznych konfiguraciach...
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Bud cez premium resellerov na slovensku, alebo cez rodinu v cechach. Zaruka je klasika dva roky, rok je medzinarodna a druhy rok klasika ako u kazdej elektroniky. Cize zaruka je normalna ako vsade, len prvy rok mas este "nieco" navyse. Z ameriky ti to neposlu, takze na to zabudni. Z ceskeho applestoru som uz objednaval, v utorok vecer som objednal a vo stvrtok rano som to uz mal v prahe, pricom mi to slo z irska, ide to celkom rychlo.
Pri macbookoch si ale najprv uvedom aku tam chces klavesnicu, zrejme sa daju objednat s anglickou, ale ak chces slovensku, tak musis objednat na slovensku, v ceskom apple store zrejme macbook so slovenskou klavesnicou neobjednas, iba s ceskou (max. s anglickou) podla mna.
Ak chces nejake navyse "upravy" oproti zakladnemu modelu, moze sa stat ze ti to pride neskor, neviem ako sa caka na retina macbooky. Ja osobne by som objednaval na slovensku kvoli slovenskej klavesnici. Ale napr. appleTv som objednaval v CR, kedze tam travim vacsinu casu.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Kolega uz ma retina macbook asi tyzden na to ako sa zacal predavat. Samozrejme, ak chces vlastnu konfiguraciu, tak sa niekedy caka aj niekolko mesiacov.
Napísať odpoveď