Sony Smartwatch kupa
-
galbavymartin
Light Professional
Sony Smartwatch kupa
Mate biekto skusenosti? Ci sa oplati alebo nie..recenzii nie je vela a nie vzdy su nezaujate cize viac nazorov tak tym lepsie. Hlavne by ma zaujinal displej na priamom slnku.
-
marek carey
Medium Star
Re: Sony Smartwatch kupa
Myslim, ze toto video hovori za vela.http://gizmodo.com/5926728/sony-smartwa ... -ever-made. Ja som za kazdu srandu, ale toto by mi nestalo asi ani za 5 očí.
-
galbavymartin
Light Professional
To je zasa len video...videl som x videii kde dotykbide bezchybne dokonca aj cz recenziach pisu ze dotyk na tak malom displeji zvladlo sony super...mna by zaujinali realne hodnotenie pouzivatelov
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mrkni túto tému na xperia fóre: http://www.xperia.cz/forum/viewtopic.php?f=34&t=1953 a prípadne sa spýtaj na to čo by si chcel vedieť.
-
Michaelo
Hardcore addict
Poviem ti to jednoducho:
Sony využíva zastaralú technológiu a len prepaľujú obraz aby sa ľuďom páčil (našťastie len v deme a nie všade ako Samsung). Pričom iné firmy majú lepšie výrobky.
Ja osobne by som si Sony nekupoval, mám od nich fón a nikdy viac.
Sony využíva zastaralú technológiu a len prepaľujú obraz aby sa ľuďom páčil (našťastie len v deme a nie všade ako Samsung). Pričom iné firmy majú lepšie výrobky.
-
galbavymartin
Light Professional
Diky na toto forum som zabudol 
-
galbavymartin
Light Professional
Mal som Xperiu S a stacilo mi ale tie hodinky sa mi pacia aj ich vyuzitie.Michaelo napísal:Poviem ti to jednoducho:
Sony využíva zastaralú technológiu a len prepaľujú obraz aby sa ľuďom páčil. Pričom iné firmy majú lepšie výrobky.
Čo ja viem tak v čechách má Sony 75% trhu aj keď nemajú tak dobré výrobky.
Ja osobne by som si Sony nekupoval. Jedno čo im uznám že majú najlepších dizajnérov.
Aj by som ti dal karmu, ale má to význam ?Michaelo napísal:Poviem ti to jednoducho:
To, že platí na teba kórejský marketing je naozaj smutné.
Sony že nevyvíja?
Tak to žiješ asi fakt v riadnej diere, pozri sa čo dalo svetu SONY a pozri sa čo dal svetu SAMSUNG resp. čo od koho odkopíroval.
Ak nie si natoľko inteligentný, aby si našiel, čo odkopírovali, skús checknúť, čo vymysleli SONY, Panasonic, JVC, .... Hlavne si pozri Japoncov.
A nikdy si nepočul o tom, kto vymyslel CD, Blu-ray, prenosné prehrávače hudby, ...
Lebo ja mám na rozdiel od teba informácie, že SONY je vo všetkom medzi prvými a Samsung je pozadu (veď samozrejme, keď nevývyjajú, ale len kopírujú).
Hold ľuďom ako si ty, potom sa ľudia čudujú, že kúpia vec a rozpadá sa im.
-
Michaelo
Hardcore addict
Bacha, ja nehovorím že nevyvíjajú. Plus som si sekol značku. Sony je IMO stále lepšie ako Samsung a to ti povie viac ľudí čo sa do toho vyzná.
Takže znova PARDON SEKOL SOM SI ZNAČKU. To o prepaľovaní obrazu platí pre Samsung, ostatné firmy to dávajú iba do demo videa.
Takže znova PARDON SEKOL SOM SI ZNAČKU. To o prepaľovaní obrazu platí pre Samsung, ostatné firmy to dávajú iba do demo videa.
-
TommyHot
Addict
Zas vsetko ten Samsung nekopiruje. Napriklad uz niekolko rokov maju ohybne displeje a aj koncepty telefonov vyuzivajuce tieto technologie. A kopu inych zaujimavych veci. Len sa o tom velmi nehovori, kedze nemaju gule udavat trend. Zas bude musiet prist Apple a vytriet vsetkym kocura. Sony je v oblasti telefonov za Samsungom, ci sa to niekomu paci, alebo nie. Hlavne Galaxy S3 nech je to akokolvek skaredy obrovsky obuvak, dlho nebude mat medzi androidami konkurenta.jojinkho napísal:Lebo ja mám na rozdiel od teba informácie, že SONY je vo všetkom medzi prvými a Samsung je pozadu (veď samozrejme, keď nevývyjajú, ale len kopírujú).
Hold ľuďom ako si ty, potom sa ľudia čudujú, že kúpia vec a rozpadá sa im.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tjn ale pri výrobe SIII sa inšpirovali Applom a neverím že súd s nimi vyhrajú keďže bude v Amerike. Nemali prepustiť zamestnancov čo vedia svoje.
-
Ryan Giggs
VIP
Vyvyjať samozrejme vyvyjaju, ale ohybny OLED displej nie je vynalez Samsungu.TommyHot napísal: Zas vsetko ten Samsung nekopiruje. Napriklad uz niekolko rokov maju ohybne displeje a aj koncepty telefonov vyuzivajuce tieto technologie.
A ako prvy sice prišli do mobilov s AMOLED, ale tiež to nie je ich vynalez.
Toto je čo za nezmysel?TommyHot napísal:Len sa o tom velmi nehovori, kedze nemaju gule udavat trend.
-
TommyHot
Addict
A koho je to vynalez? Rad sa necham poucit
btw http://www.patentbolt.com/2012/03/a-sam ... -2013.html
Velkost firmy nevyjadruje schopnost udavat trend. Bud nemaju vizionarov, alebo sa boja masivne investovat do niecoho noveho. Z financneho hladiska je podstatne jednoduchsie vyrabat masovky, ktore uz su overene, ako prist s niecim novym a cakat ci sa to ujme alebo nie. To sa moze pre vela firiem skoncit katastrofou. Ak by mal samsung gule udavat trend, tak by so smartphonmi ake pozname dnes neprisiel Apple, ale prave Samsung (obaja mali najroznejsie koncepty, ale len jeden mal odvahu ponuknut ich ludom).
Velkost firmy nevyjadruje schopnost udavat trend. Bud nemaju vizionarov, alebo sa boja masivne investovat do niecoho noveho. Z financneho hladiska je podstatne jednoduchsie vyrabat masovky, ktore uz su overene, ako prist s niecim novym a cakat ci sa to ujme alebo nie. To sa moze pre vela firiem skoncit katastrofou. Ak by mal samsung gule udavat trend, tak by so smartphonmi ake pozname dnes neprisiel Apple, ale prave Samsung (obaja mali najroznejsie koncepty, ale len jeden mal odvahu ponuknut ich ludom).
-
Michaelo
Hardcore addict
V tomto má Tommy pravdu. Mám kamaráta ktorý robí pre nemenovanú českú firmu a hovoril mi že Samsung úplne kašle na marketing lebo im je zbytočný. Načo ti je pchať € do marketingu keď ovládaš 75% trhu s čiernou aj bielou? Ich ťah je prepáliť obraz aby boli farby páčivé (nie reálne ale páčivé) a ak postavíš vedľa seba Panasonic a Samsung tak si väčšina ľudí vezme Samsung lebo má krajší design a "páčivejší" obraz aj keď ten Panasonic zobrazí reálne farby narozdiel od Samsungu.
Plus Phillips robí demo blue-ray disky kde natočia mrakodrap z dola až hore alebo most od začiatku až na koniec a vlož to do Samsungu a bude ti to trhať lebo daný panel nestíha prekresľovať.
Plus Phillips robí demo blue-ray disky kde natočia mrakodrap z dola až hore alebo most od začiatku až na koniec a vlož to do Samsungu a bude ti to trhať lebo daný panel nestíha prekresľovať.
-
Ryan Giggs
VIP
Patent neznamena, že to nutne vymysleli oni. Ten sa da aj kupiť. Resp. nejaky podobny môže mať niekto iny. Take displeje maju totiž davnejšie aj ine firmy. Veď neboli na jednej ani 2 vystavach. Inak by nemohli vystavovať niečo na čo ma patent niekto iny. Jedine ak je to ina technologia.
Schopnosť udavať trend a mať gule je rozdiel. Ujasni si najprv o čom z toho hovoriš. Trendy udavaju, ale v inej oblasti.
Michaelo: ako že Samsung kašle na marketing? Veď kde sa otočiš je ich reklama. Praveže to je jedna z veci v ktorej ten trend udavaju. Masivny marketing. Ten "pačivejši" obraz nie je nastrojom marketingu?
Zamysli sa nad tym. Hovoriš totiž ano aj nie v jednej vete.
Schopnosť udavať trend a mať gule je rozdiel. Ujasni si najprv o čom z toho hovoriš. Trendy udavaju, ale v inej oblasti.
Michaelo: ako že Samsung kašle na marketing? Veď kde sa otočiš je ich reklama. Praveže to je jedna z veci v ktorej ten trend udavaju. Masivny marketing. Ten "pačivejši" obraz nie je nastrojom marketingu?
-
TommyHot
Addict
Ano ta technologia bola na vystavach uz pred cca 5 rokmi (patentovali to len pred rokom), ale prezentoval ju prave Samsung. Neviem o ziadnych inych firmach, ktore ju ukazovali skor.
Bavime sa o smartphonoch, tak je dost scestne rozpravat o trendoch v inych oblastiach nie? Mas pravdu, schopnost udavat trend a mat gule je rozdiel, no samsung v mobilnej oblasti nema kapacity ani na jedno ani na druhe.
Bavime sa o smartphonoch, tak je dost scestne rozpravat o trendoch v inych oblastiach nie? Mas pravdu, schopnost udavat trend a mat gule je rozdiel, no samsung v mobilnej oblasti nema kapacity ani na jedno ani na druhe.
-
Ryan Giggs
VIP
Patent nevypoveda o ničom. Na ohybny displej ma napr. aj Apple, Nokia... Aj ine firmy. A taktiež, patent plati v ramci krajiny kde bol prihlaseny, nie celosvetovo a na konkretne popisanu technologiu. Veď prečo sa asi stale sudia a v každej krajine s inym vysledkom? Sony už taky displej ukazovalo pred 5 rokmi (na youtube maš videa). Takže sa tu môžeme dohadovať donekonečna. A Amoled je dielom AU Optronics.
Ine oblasti tu vtiahol kolega vyššie.
To že neudava trend v mobilnej oblasti ešte neznamena že nevie alebo na to nema. Môže to byť aj určity strategicky zamer. My do toho nevidime, takže akekoľvek zaručene sudy su mimo. Telefony su pre nich možno len okrajova zaležitosť, kedže oni robia od špendlika až po ropne tankery všetko.
Ine oblasti tu vtiahol kolega vyššie.
To že neudava trend v mobilnej oblasti ešte neznamena že nevie alebo na to nema. Môže to byť aj určity strategicky zamer. My do toho nevidime, takže akekoľvek zaručene sudy su mimo. Telefony su pre nich možno len okrajova zaležitosť, kedže oni robia od špendlika až po ropne tankery všetko.
-
TommyHot
Addict
No hej, strategicky zamer v tom moze byt. Pockam co da Apple a potom to opajcnem. Je to lacnejsie a rychlejsie. Kazdopadne ak by boli v Samsungu ozajstni vizionari, ktori vedia priniest veci z ktorych kazdy padne na zadok, tak by to urobili. Koniec koncov pri Galaxy S3 to urobili, akurat, ze to neboli az take ficury, z ktorych by sa jeden posral, aj ked za zmienku urcite stoja.
-
Ryan Giggs
VIP
Robiť to robia, ale ako vravim, nie u mobilov. A taku vizionarčinu môžu robiť len ak na to ma to oddelenie rozpočet. Kľudne to môže byť o tom, že z mobilov platia vyvoj niečoho ineho. Čo my vieme?!
Ale isty si tym aj tak nie som, že neudavaju trend (zaleži čo pod tym chapeme). Priniesli Amoled, ktory deklasoval konkurenciu a ta bola hneď nutena narychlo vylepšovať LCD. Taktiež sa vyšvihli na 1. miesto predajnosti, to tiež o niečom svedči.
Ale isty si tym aj tak nie som, že neudavaju trend (zaleži čo pod tym chapeme). Priniesli Amoled, ktory deklasoval konkurenciu a ta bola hneď nutena narychlo vylepšovať LCD. Taktiež sa vyšvihli na 1. miesto predajnosti, to tiež o niečom svedči.
-
TommyHot
Addict
Tak ciastkovy HW maju super, koniec koncov dodavaju displeje pre vacsinu vyrobcov telefonov. Ja ale skor hovorim o celkovom zazitku - OS, HW, myslienka, dizajn, funkcionalita atd. 1. miesto v predajnosti hovori len o tom, ze produkuju kazdych par mesiacov masovice za par korun. Vsetkych smartphonov (ktorych je cez 50) predali o nieco malo viac ako Apple tych 5 iPhonov. Ono vyplut za rok 20 telefonov a tvarit sa, ze mame najvacsiu predajnost nie je az taky velky uspech.
Btw Samsung amoledom deklasoval akurat tak android konkurenciu. Cize ak sa bavime o uspechoch v android segmente tak ok, povedzme ze Samsuns je lider. V opacnom pripade ani velmi nie (super amoled vs retina) http://www.engadget.com/photos/iphone-4 ... f/#3115593 a ako povedal Michaelo, Samsung zobrazuje farby trochu dost nerealne az umelo. Neviem, ci je to zrovna najlepsie.
Btw Samsung amoledom deklasoval akurat tak android konkurenciu. Cize ak sa bavime o uspechoch v android segmente tak ok, povedzme ze Samsuns je lider. V opacnom pripade ani velmi nie (super amoled vs retina) http://www.engadget.com/photos/iphone-4 ... f/#3115593 a ako povedal Michaelo, Samsung zobrazuje farby trochu dost nerealne az umelo. Neviem, ci je to zrovna najlepsie.