Multi Channel WiFi
Multi Channel WiFi
Je možné mať wifi router ktorý vysiela v kanáloch 2,6 ? 
Re: Multi Channel WiFi
dovod?
Zarušené pásmo ?beardie napísal:dovod?
ano, take routre su, v podstate v kazdom lepsom sa to da nastavit
Ako konkrétne ? asi sa to nenastavuje medzi výberom kanálu, alebo áno ?beardie napísal:ano, take routery su, v podstate v kazdom lepsom sa to da nastavit
tak nejak bych si tipol, ze vyber kanalu sa bude vyberat vo vybere kanalu...
a kedze neviem znacku a typ tvojho routeru a moja krystalova gula je zaprasena, podrobnejsie to nebude
a kedze neviem znacku a typ tvojho routeru a moja krystalova gula je zaprasena, podrobnejsie to nebude
ok takže ničbeardie napísal:tak nejak bych si tipol, ze vyber kanalu sa bude vyberat vo vybere kanalu...
Ano? Tak daj par prikladov. Podla toho co pise, tak chce router s dvomi radiami, ktory bude zaroven vysielat na dvojke a na sestke.beardie napísal:ano, take routre su, v podstate v kazdom lepsom sa to da nastavit
to som si aj myslel, ale z jeho reakcie mi tak nejak vyplynulo, ze chce 2 alebo 6
Darmo, ked to nevie jasne, zretelne a zrozumitelne napisat.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
WiFi routerov s viacerymi wifi kartami je velmi malo a urcite nie su cenovo dostupne. Ale da sa take nieco vyrobit z dvoch routerov a jedneho bridgu/hubu a cele sa to bude tvarit ako jeden access point.
na lepsich sa da rozsirit pasmo na 40hz, tj zaberies ako keby az 6 kanalov