Sony Smartwatch kupa

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Sony Smartwatch kupa

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

TommyHot napísal:1. miesto v predajnosti hovori len o tom, ze produkuju kazdych par mesiacov masovice za par korun.
To je sice pravda, ale zas ľudia si tiež nebudu masovo kupovať niečo čo čo nebude "in". Tie lacne masovky ma aj Nokia na kvanta, ale nepredavaju sa tak. Takže nejaku vypovedaciu hodnotu to predsa len aj v tomto smere ma. O to viac u drahych telefonov.

Amoled prišiel skôr ako Retinaa nie na Androide. A hlavne je to uplne ina technologia ako LCD (veď Retina nie je nič ine) s mnohymi vyhodami. Takže nejaky ten trend udať chceli a udali.
Tie neralne farby su len v ramci prostredia atd. To je tak ale schvalne. Realne obrazky (video) tam naopak vyzeraju oveľa prirodzenejšie a lepšie, kedže kontrast je tam oproti LCD (aj IPS) neporovnateľne vyšši. Taktiež nulova odozva atd. Mam iPhone 4 aj prvy Wave, takže mam priame porovnanie.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Cakal som, kedy vytiahnes tuto mrtvu firmu :) Nokia sice ma lacne masovky, ale nie lacne smartphone masovky a to je rozdiel. Dnes uz telefony s t9 klavesnicami takmer nikto nekupuje a tych par smartphonov co maju tiez nie.

Kolega ma Galaxy S3 a nemozem povedat, ze by sa mi fotky v porovnani s retinou zdali nejake realisticke. Ano aj iPhone trochu skrasluje realitu, ale pri Samsungu ma to doslova rusi. Samozrejme kontrast je paradny a sice neviem prekusnut to ich hnusne UI, na tomto displeji to vyzera velmi dobre.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ryan Giggs napísal:Michaelo: ako že Samsung kašle na marketing? Veď kde sa otočiš je ich reklama. Praveže to je jedna z veci v ktorej ten trend udavaju. Masivny marketing. Ten "pačivejši" obraz nie je nastrojom marketingu? :) Zamysli sa nad tym. Hovoriš totiž ano aj nie v jednej vete.
Hovorím ako to je. Oni sa nepchajú do letákov a podobne. Kedysi to robili, teraz prišli na to že im stačí interný marketing (hlavne ten obraz a design) a od vtedy kašlú na platenie reklám v letákoch (neviem presne ako to je na SVK, ale takto to je v CZ).
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Reklamu v letakoch nema uz snad ziadna technologicka firma :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Nokia alebo niekto iny je irelevantne. Pointa je, ze alternativy existuju, ale ludia daju prednost z urcitych dovodov Samsungu.

Fotky na take porovnanie vhodne niesu, kedze vystup z kazdeho fotaka je vzdy iny. Kazdy nejako skrasluje. A ked uz, tak na oboch porovnat rovnaku fotku, obrazok. Najlepsie nejake video.

To ze nie je v letakoch znamena ze kasle na marketing? To je co za argument?! Z letakov sa presunuli na bilboardy a do inych medii. Ved cez olympiadu sponzorovali (okrem samotnych hier ako hlavny sponzor) aj CT aj STV, v studiach mali ich televizory, sportovcom rozdavali telefony, reklama na S3 bezala v jednom kuse. Tak ako kaslu na marketing?
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

Pekne skoncila moja tema....
Ale musim suhlasit Ryanom Samsung ma najlepsi marketing...vlastnim S3 mal som aj 4S...netrufam si povedat co je lepsie ale viac mi vyhovuje S3 vacsi displej to je ale subjektivna vec...co sa Samsungu podarilo na S3 je vyladenost SW....iOS mam celkovo radsej ako android...ale mne vadi ,,obmedzenie itunes,, aby som mp3 daval cez program a filmy upravoval do formatu aby som to prehral je dost hlupost od Applu..
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

To neni hlupost od Applu, to je premysleny marketing (na ktory sa chyta len maloktora tech firma) na roky dopredu. Urcite ti hovori nieco iTunes Match ;)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tema skoncila tak preto, ze s tym nema zrejme nikto skusenost. Sam to vidim len na hracku. Video recenziu aj na mobilmanii a vraj to na slnku najlepsiu citatelnost nema.
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

Viem ta citatelnost je jedine co ma odraduje...inak sa mi to paci ako napad aj dizajnovo...

Poznam itunes match nevravim ze to nie je dobre ale mam dajme tomu ipad mam v pc video ktore stiahnem za 2min ale dalsich 15min ho musim prerabat do formatu aby som to prehral...to mi pride zbytocnost ked tablety su hlavne o zabave....ale nechne to tak lebo tu zacne zbytocne hadka apple vs samsung...kazdy ma rad svoje :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak iPad nie je velmi urceny na upirateny content a na vsetko ostatne mas iTunes store, kde si kupis obsah, ktory ta zaujima. Ale mas pravdu, hlavne sme dost OT.
Napísať odpoveď