Vodné fajky
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodné fajky
alebo si precitaj poslednych 20 stran tejto temy....dostanes odpoved na tvoje otazky.
-
javatar
Hardcore addict
A teraz ktory? Lebo v tejto teme ich bolo spomenutych viac...bublifuk443 napísal:Zaujal ma ten obchod.
Hmm nikto sem ani neprispieva
tak to tu troška oživím.
Nejaké postrehy z tabačikov z nemecka. Bral som nejaké al wahy... cut je jemný, možno 1 -2 stonky v 200g balení (väčšinou majú tak okolo 180g
), melasy je tam nazvýš (viď príloha), dym kvalitka,chuť až na niektoré slabo výrazná
možno to chce len iný setup.
69 - Vôňa : Krásne spojenie coly a pomaranča povedal by som tak 70% pomaranča a 30% coly.
Chuť: Výrazná chuť pomaranča a až niekedy v polovici fajčenia mierny colový podtón, chcelo by to ešte troška nakhlovskej coly do toho a bola by to šupa. Pomaranč veľmi podobný tomu od fakhera takže top. Jednoznačne jedna z výraznejších al wáh.
JLT - Vôňa: Mal by to byť mix kaktus & citrón no vonia to ako osviežovač čo ma odrádza fajčiť to. Myslel som že to bude niečo tropickejšie
.
Chuť : Menej výrazná a taká ako vôňa. Príliš chemická na môj vkus.
Coco Lemon - Vôňa: Veľmi výrazná priam až vtieravá vôňa. Dominuje kokos asi v pomere 3:1. V pozadí kyslá limetka.
Chuť: Menej výrazná, poväčšine kokosová ,sem tam zacítiť limetku.
Blue Banana - Vôňa: Vonia ako typický al wahovský banán s prídavkom niečoho sladkého, asi to bude tá čučoriedka
Chuť: Ďaľšia výraznejšia al waha čo ma potešilo , čakal som nevýrazný banán
Dominuje banán a v pozadí sladká čučoriedka. Veľmi, veľmi sladký tabak.
Blue Guava - Vôňa: 95% cítiť kyslú guavu , ako je tá od elements.
Chuť: Nie veľmi výrazná. Mierny podtón čučoriedky, ale strašne slabý ...
Kulfa - Vôňa: Káva, karamelová zmrzlina, čokoláda
Chuť: Taká ako vôňa ,ale sklamalo ma že po trištvrte hodine fajčenia chuť už takmer žiadna .
Mix Berry - Vôňa: Ľahko parfúmová, malinovo-jahodová. Výraznejšia.
Chuť: Výrazná počas celého fajčenia, menej parfúmová ako pri vôni no trošku viac chemická ako Al Fakher Berry ,ktoré mi ale moc nešmakovalo.
Golden Al Waha - Cherry - Vôňa: Ako hubba bubba žuvačky
výraznejšia.
Chuť: Výrazná,chemická, no lepšie ako od elements.
Príliš veľké do prílohy takže v podobe link-u: http://2i.sk/2i/i/500885a8/34ebf584321b ... 4192.f.jpg
Nejaké postrehy z tabačikov z nemecka. Bral som nejaké al wahy... cut je jemný, možno 1 -2 stonky v 200g balení (väčšinou majú tak okolo 180g
69 - Vôňa : Krásne spojenie coly a pomaranča povedal by som tak 70% pomaranča a 30% coly.
Chuť: Výrazná chuť pomaranča a až niekedy v polovici fajčenia mierny colový podtón, chcelo by to ešte troška nakhlovskej coly do toho a bola by to šupa. Pomaranč veľmi podobný tomu od fakhera takže top. Jednoznačne jedna z výraznejších al wáh.
JLT - Vôňa: Mal by to byť mix kaktus & citrón no vonia to ako osviežovač čo ma odrádza fajčiť to. Myslel som že to bude niečo tropickejšie
Chuť : Menej výrazná a taká ako vôňa. Príliš chemická na môj vkus.
Coco Lemon - Vôňa: Veľmi výrazná priam až vtieravá vôňa. Dominuje kokos asi v pomere 3:1. V pozadí kyslá limetka.
Chuť: Menej výrazná, poväčšine kokosová ,sem tam zacítiť limetku.
Blue Banana - Vôňa: Vonia ako typický al wahovský banán s prídavkom niečoho sladkého, asi to bude tá čučoriedka
Chuť: Ďaľšia výraznejšia al waha čo ma potešilo , čakal som nevýrazný banán
Blue Guava - Vôňa: 95% cítiť kyslú guavu , ako je tá od elements.
Chuť: Nie veľmi výrazná. Mierny podtón čučoriedky, ale strašne slabý ...
Kulfa - Vôňa: Káva, karamelová zmrzlina, čokoláda
Chuť: Taká ako vôňa ,ale sklamalo ma že po trištvrte hodine fajčenia chuť už takmer žiadna .
Mix Berry - Vôňa: Ľahko parfúmová, malinovo-jahodová. Výraznejšia.
Chuť: Výrazná počas celého fajčenia, menej parfúmová ako pri vôni no trošku viac chemická ako Al Fakher Berry ,ktoré mi ale moc nešmakovalo.
Golden Al Waha - Cherry - Vôňa: Ako hubba bubba žuvačky
Chuť: Výrazná,chemická, no lepšie ako od elements.
Príliš veľké do prílohy takže v podobe link-u: http://2i.sk/2i/i/500885a8/34ebf584321b ... 4192.f.jpg
Smiem sa spytat, ze kedy bude priblizne dalsia objednavka? Nieco by som zobral aj ja. Zohnat nieco na Slovensku je uz giganticky problem.
Caute fajciary,
ako to tak citam tak vela ludi tu ma zaujem o niejake tabaciky ... Mam dost kamaratov co studuju v USA a ked idu domov vzdy mi donesu niejake to fajcenicko tak ak by ste mali zaujem mozeme sa niejako dohodnut. Nieco si nechavam pre vlastne potreby
ale ked by bol zaujem mozem aj predat. Na predaj budu aj cele zabalene krabicky ale aj navazeny tabak.
Casom sa mrknite na http://www.shisha-shop.webnode.sk tam najdete co akurat mam na predaj alebo mi mozete napisat aj PM alebo na [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________
Momentalne mam na predaj :
NAKHLA - 2x dve jablka a ovocny mix (vsetky su po 50g v orig. krabickach s ochrnanou foliou. Cena za jednu krabicku - 4 EUR + postovne.
Ak by mal niekto zaujem kontaktujte ma na vysie uvedeny email
ako to tak citam tak vela ludi tu ma zaujem o niejake tabaciky ... Mam dost kamaratov co studuju v USA a ked idu domov vzdy mi donesu niejake to fajcenicko tak ak by ste mali zaujem mozeme sa niejako dohodnut. Nieco si nechavam pre vlastne potreby
Casom sa mrknite na http://www.shisha-shop.webnode.sk tam najdete co akurat mam na predaj alebo mi mozete napisat aj PM alebo na [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________
Momentalne mam na predaj :
NAKHLA - 2x dve jablka a ovocny mix (vsetky su po 50g v orig. krabickach s ochrnanou foliou. Cena za jednu krabicku - 4 EUR + postovne.
Ak by mal niekto zaujem kontaktujte ma na vysie uvedeny email
NAKHLA z ameriky
tak ta musi byt KVALITKNA
pekna stranka len pozor na colnikov
tak ta musi byt KVALITKNA
pekna stranka len pozor na colnikov
-
jin
VIP
Objednávka sa bude robiť, len si ešte budem musieť rozmyslieť kedy - z časového hľadiska.
Okrem iného všetkým milovníkom VF čakajú v najbližšom roku veľké veci - Máte sa na čo tešiť!
Prvá udalosť je plánovaná na október/november... http://www.bux.sk/knihy/201013-vodna-fa ... show=popis
Okrem iného všetkým milovníkom VF čakajú v najbližšom roku veľké veci - Máte sa na čo tešiť!
Prvá udalosť je plánovaná na október/november... http://www.bux.sk/knihy/201013-vodna-fa ... show=popis
No tak na to sa teším. Určite kúpim 
-
badboy007
Star
Kde môžem kúpiť kovové telo na PN 480? Za nejaký normálne peňáz.. Neviete o niečom? Poprípade nemá niekto doma zvyšné?
Poradte nejakú strednú vodnú fajku, čo najlacnejšiu, len na také občasné fajčenie.
@DEVZYO1G
ber uplne hocijaku Aladinku
ber uplne hocijaku Aladinku
Hi guys!
I would just let you know about us. We offer all the best hookah shisha Starbuzz, Fumari, Fantasia, Hookafina, JM's, and more!
Shipping to Slovakia is safe and cheap - 15$.
Let me know if you have any questions.
Marek
[email protected]
www.JuicyMist.com
I would just let you know about us. We offer all the best hookah shisha Starbuzz, Fumari, Fantasia, Hookafina, JM's, and more!
Marek
[email protected]
www.JuicyMist.com
Dost drahe, z USA sa da aj lacnejsie zohnat STARBUZZ ako napr. smooking-hookah.comJuicyMist napísal:Hi guys!
Marek
[email protected]
http://www.JuicyMist.com
You can use HPRO15 code in order to receive 15% off. Also the shipping is only 15 - 25$ (no matter of weight).
pozeram ze google translate funguje velmi dobre 
Po chvíli fajčenia ma pálilo v krku ? Neviete prečo ?
Mal som nakhla višňu.
Mal som nakhla višňu.
-
lowmanek
Light Professional
Zrejme si mal RZU (rychlozapalne uhliky) a este k tomu prilepene na alobale.
Nakhlu treba troška upraviť a je to luxus. Troška narezať na menšie kusy, pridať melasu (najlepšie tej istej chuti) a máš kvalitku.