Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Mustafa
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Mustafa »

Naozaj nemám nič proti tomu, aby sem niekto pridal aj pozitívnu skúsenosť s vyššie spomenutým autobazárom, ale takouto formou? Však to je obyčajná propaganda a v konečnom dôsledku to firme iba uškodí. Napriek tomu, ľudia tam stále nakupujú... žeby to nejaký efekt predsa len malo?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nakupujú tam ľudia obmedzení, ktorí nemajú prehľad...väčšinou tí, ktorí ani nevlastnia internet, resp. ak ho vlastnia tak ho nevedia používať, alebo ho majú iba na Fb a azet...

//K-: ...áno, ak dôchodca nemá ionternet, je na dvešnú dobu obmedzený, pretože internet je dnes jedno z najobsiahlejších médií...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Popripade tam nakupuju ludia s tym, ze proste rataju s tym, ze naklady na udrzbu bezprostredne po kupe budu vacsie...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Proste si myslia, že je to veľká, časom overená firma. Že je to jedno z najväčších vrakovísk skryté za autobazár už nevidia.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Ked uz Jaro Slavik tam nakupuje tak neni o com ;-)

Ale tak, ono to neni o com, ja to chapem, clovek co neveri internetu(bohuzial, takych je az az aj dnes), a je bombardovany reklamou, tak mu ostava AAA alebo Darex, lebo pokial viem, nikto iny si nemoze dovolit take objemy reklam...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Majú prepracované psychologické postupy už pri predaji, určite majú zrátané ako dostať bežného Janka alebo Danku na pľac a tam už je ich....
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

zdravim,
vedel by mi niekto poradit na co si mam davat pozor pri kupe diesloveho auta?
A zaroven ake su najcastejsie chyby / poruchy u C2 1.4 HDi?

Diky moc
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

begbeee napísal:Majú prepcracované psychologické postupy už pri predaji, určite majú zrátané ako dostať bežného Janka alebo Danku na pľac a tam už je ich....
ja ked som si chcel is pozriet jedno auto ktore som videl davnejsie predavat, ale bolo mi jasne ze ho nechcem... tak ma skoro drblo, zavolal som ci tam este je.. a kolotoc sa rozbehol... ci mi ho zarezervuju, ci chcem cash alebo leasing... bla bla bla... a 3x im nestacilo ze ked budem mat cas tak pridem...
nasledne 3 SMS denne, 2 telefonaty denne.. na 3 den som tam jednemu vynadal, ze touto taktikou ma tak iba naseru... ze ja viem a ze ked sa bude dat pridem.... prekvapivo typek na placi bol najkludnejsi...
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

chlapec10 napísal:Ked uz Jaro Slavik tam nakupuje tak neni o com ;-)
urcite tam kupil aj svoj aston martin :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

... Tak možno bola zľava ... ak bol predajca modrooký blondiak :lol:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

chalani co by ste brali skor? ja sa uz nejako v tom stracam a ten vyber je stale tazsi a tazsi.. malo by sa jednat o combi, diesel, vykon 100kW a viac, r.v. 2007 a hore, najazd idealne do 130 000km (ale nieje podmienkou), s vybavy by to malo mat: tempomat, xenony, dig. klimu atd.. proste bezne veci pripadne by potesili vyhrievane sedacky.. cena by sa mala pohybovat okolo 11 000€... rocny najazd cca 30 000km prevazne dialnice.. zatial v takom uzsom vybere je toto:
http://mazda-6-wagon.autobazar.eu/20-mz ... 89304.html
http://ford-mondeo-combi.autobazar.eu/2 ... 10631.html
http://citroen-c5-break.autobazar.eu/to ... 06967.html
http://volkswagen-passat-variant.autoba ... 95856.html
Lolnar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lolnar »

Vedel by mi niekto poradit?

Civic 1998, 1,4 benzin
http://auto.bazos.sk/inzerat/16584470/h ... 14-16v.php

Kliknite pre dalsie informacie od predajcu, nechce sa mi tu zasierat tym temu:
Spoiler
je tam vsetko co sa dalo a co je chybne pomenene este dnes som menil platnicky a silenblok na motore spodny asu chytene lemy zadne a dako sa mi do toho nechce viac menej nemam cas dako by som ju ani nepredaval ked je uz porobena ale ak by mi niekto dal za nu tu cenu tka ako je tak ju dam po motorickej stranke je super bolo vsetko prehliadnute a preto som to vsetko co bolo chybne vymenil mam to aj zdokladovane ak by som si ho nechal aj folie maju 3 dni a bol som na nom aj v chorvatsku 2x a bez problemov ak chcete mozte mi zajtra zavolat na 0918 513 147 a fotky nove by som vam zaslal zajtra teraz je naozaj pekna napastovana len vlastne tie lemy zadne ale to je otazka max 50-100 euro

Dalsi mail:
po motorickej stranke je v poriadku vsetko fakci ja mam oca automechanika takze vzdy sa vsetko servisovalo na servise u neho takze preto sa vsetko co bolo chybne vymenilo doplnilo rozvody olej este 15 000km vravim dako som ho nechcel predavat ale ak mi da niekto tych 1600 tak ju dam je teraz hodna tolko a tie lemy zadne by som spravil ale nemaju teraz cas na servise len tak za jedno mesiac
vs

Primera 99, 1,8 benzin
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3315590

Dalsie info po kliknuti:
Spoiler
muchy dá sa povedať, že auto nemá žiadne, auto mám necelé dva roky, predávam ho len z dôvodu, že ho nevyužívam a stojí na dvore, inak je spoľahlivé na sto percent, nikdy ma nesklamalo, ani v zime pri najväčších mínusoch. Interiér je čistučký, fakticky ako nový, auto bolo v nemecku jazdené ženou - doktorkou, z toho dôvodu má auto kozmetické vady :-) - trochu pokrčené dvere na zadnej strane a škrabance na nárazníkoch, tento týžden idem robiť geometriu, lebo som nedávno menil predné horné rameno, takže teraz absolutne nič nebucha, nevrzga atd. a ešte dám prekontrolovať klímu, lebo ja som ju nedával plniť. Tak to je asi všetko, čo sa týka auta, gumy su skoro ako nové, veľmi dobrá vzorka, predné fuldy a zadné dunlopy. Interier som pred rokom celý dôsledne vyčistil, stále je ručne umývané aj starané. Motor je takisto spoľahlivý, nežerie olej ani nikde neprepušta, aj ked má pár kilometrov pred 250 tis. km.
Moje poziadavky - aby auto vydrzalo povedzme jeden rok, aby som na tom naucil dobre jazdit - preto len taky mensi rozpocet. Taktiez aby to bolo spolahlive a kusok prihliadam aj na spotrebu. Planujem jazdit trasy 30km az 90km.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

z týchto dvoch som skôr za Primeru :) Verím tomu, že na tej Honde sa chalan isto častejšie vybláznil :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

"spokojny" zakaznik AAA: http://nahnevanyklient.blogspot.sk/
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

primeru ;)
odkial si?
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

Lolnar: no ak vyberas len z tychto dvoch tak primeru. inac co sa tyka hondy tak cenu nepekne prestrelil, ma hodnotu mozno 1000€ a maska je este z predfaceliftu takze 1998rok to nebude. pozeraj radsej japonce a aspon 1,5vtec
k!ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa k!ko »

Chalani co hovorite na Opel Tigra Twin Top? Celkom mi to auto padlo do oka, cenovo to je pristupne a pekne.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

co ja viem... za 5-6k si viem predstavit aj lepsi roadster...
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Ratzinger: ake? Tiez sa po nejakom obzeram :).
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co za 6-8 tisic pre znameho, nieco na 40km trasy, cize najlepsie diesel. Idealne s klimatizaciou a centralom, potesi aj nizka spotreba.
Napísať odpoveď