Virus adware.gen2
Virus adware.gen2
Zdravím, som úplný laik v PC, dnes som si stiahla z netu vírus - adware.gen2, viete mi poradiť, ako sa toho zbavím, do antiviráku sa nevyznám, mám Aviru. Ďakujem.
- Prílohy
-
- Virus.doc
- toto mi vyskočilo na obrazovke
- (1.08 MiB) 27 stiahnutí
Re: Virus adware.gen2
Aktualizuj Aviru a daj plny scan. Tiez skus stiahnut Malwarebytes Antimalware, aktualizuj ho a opat daj plny scan.
radsej sa zaregistruj na viry.cz/forum a tam ti lepsie poradia.
A co jej tu nevie nikto poradit alebo co? Dokopy nic neuviedla, takze kde nie su informacie, niet pomoci.
kto si tam len raz ziadal o pomoc s pc pochopi ze su na vyssej urovni a odporucaju ine softy ako len free mbam ktory detekuje a nic viac.
kto si tam len raz ziadal o pomoc s pc pochopi ze su na vyssej urovni a odporucaju ine softy ako len free mbam ktory detekuje a nic viac.
test - dík za pomoc, takže vyriešilo sa to, a už to je OK, stačila na to moja avira.
ťažko sa dávajú info, ak neviem, čo mám napísať, ale nevadí.
ťažko sa dávajú info, ak neviem, čo mám napísať, ale nevadí.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Son-Goku: A co, tu nepadne ziadna pomoc a rada, ci ako??? Ked niekto nevie poriadne opisat problem, tak je tazko pomoct. Preto sa radia normalne veci, tj. najskor antivirak a nieco na spam, neskor pripadne Hijack, potom sa da prejst na upravu registrov, ak je na nete navod k virusu. Ale ak niekto nevie prakticky robit trochu viac ako len surfovat a pisat vo Worde, tak je tazko pomoct.
napr z rsit sa da vycitat viac,antivirak pripadne mbam si to vsimat nemusia.je tam kopu tem kde sa stazoval len na jeden pripad a logy zistili ze tam mal viac.