Aka vysoka skola ?
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aka vysoka skola ?
TUKE FEI , mate uz rozhodnutie o ubytovani? myslim je uz niekde vypisane kto dostal a nedostal intrak? Hlavne prvaci novonastupujuci...
http://www.tuke.sk/sdtu/informacie-2 tu by si to neskôr mohol nájsť
daval niekto prihlasku na UK manazment 2 kolo ? uz niekto dostal nieco domov ?
-
zeto750
Medium Star
Nj to sledujem , len som bol zvedavy ci to nahodou uz niekde nie je... Minuly rok o tomto case som uz mal zaplateny intrak v BA.Shwollo napísal:http://www.tuke.sk/sdtu/informacie-2 tu by si to neskôr mohol nájsť
už to tam je 
Už prišla niekomu pošta z SPU v Nitre ?? (Pre tých čo boli na pohovoroch v 2.kole)
-
zeto750
Medium Star
Shwollo napísal:už to tam je
JAsne diki, uz mam aj papiere doma, ale divne je ze zapis ma byt uz coskoro a stale nemam datum, ockaval som nejaky papier ale nic... nieco uz vymyslim..
edit:// zapis je 27.8 pre mna... naisel om to na webe , co sa mi nepaci, cakal som postou oznamenie ako minuly rok z STU
odkedy mi bude treba ISIC?..stačí,keď ponu pojdem až 17eho?..alebo mohol by mi po ňu niekto zájsť na študijné?..FI mUNI prvý ročník
plus ešte..prosím povedzte mi dakto zjednodušene ako funguje SUPO účet,lebo z nápovedy neviem vyjsť a či tú kauciu platím na ten SUPO alebo ako
plus ešte..prosím povedzte mi dakto zjednodušene ako funguje SUPO účet,lebo z nápovedy neviem vyjsť a či tú kauciu platím na ten SUPO alebo ako
Zdravím. Pred asi pol rokom som sa tu informoval ohľadom MUNI. Chystám sa na FI, a mám jednu otázku s príjmačkami. Robia sa tam klasicky TSP a príjmu vás po dosiahnutí určitého percentilu, to viem. Ale prísahal by som, že som niekde čítal, že existuje predbežný termín konania TSP, ktorý ešte nesúvisí s oficiálnymi príjmačkami MUNI, a ak na týchto testoch dosiahnete určitý percentil, tuším to bolo 70, ste oslobodený od príjmačiek na MUNI, a postup na školu máte istý. No teraz už pol hodinu Googlim, a nenašiel som to. Viete mi to potvrdiť, prípadne dať o tom nejaké bližšie info? Vďaka.
-
manager666
Star
SCIO testy
(na stranke FI MUNI to je, samozrejme, napisane...)
(na stranke FI MUNI to je, samozrejme, napisane...)
Zdravím, nájde sa tu niekto z TUKE, kto je ubytovaný na Jedlíkovej 5 a chcel by sa vymeniť na Jedlíkovú 9?
-
zeto750
Medium Star
Dostal som dnes zaujimavu otazku od kamarata.
Mate niekto skusenost s prestupom a pokracovanim v studiu z Hospodarskej Informatiky z TUKE niekde do BA?
Napriklad HI EUBA alebo kde inde by to bolo mozne s tym ze by pokracoval od druheho rocnika dalej a nemusel ist zas znova ?
Mate niekto skusenost s prestupom a pokracovanim v studiu z Hospodarskej Informatiky z TUKE niekde do BA?
Napriklad HI EUBA alebo kde inde by to bolo mozne s tym ze by pokracoval od druheho rocnika dalej a nemusel ist zas znova ?
Tak formálne ho môžu strčiť do druhého ročníka s tým, že mu uznajú pár predmetov, ale aj tak to nestihne doštudovať za 3 roky...
-
zeto750
Medium Star
Vravel som mu... 
Som zvedavy co si vymysli, tvrdi mi ze na externe sa bude dat takto prejst a pokracovat...
Som zvedavy co si vymysli, tvrdi mi ze na externe sa bude dat takto prejst a pokracovat...
Je tu niekto, kto bude na internate na ELE fakulte UNIZA? Hladam spolubyvajuceho. 
-
mihalswk
Medium Professional
Ahojte je tu niekto kto ide na VUT Brno z okresu Topoľčany ?
ak hej tak SS
Prepáčte za túto formu ale hľadám nejakých ľudí z okolia
Prepáčte za túto formu ale hľadám nejakých ľudí z okolia
-
Andi_Cibula
Addict
A co ta trapi ? V kruhu znalych sa to lepsie prebera. 
Ja idem na VUT a som z NR. Presnejsie VUT FIT.
ktory intrak ste si dali? Kolejni alebo Purkynak?
Kolejni. Na izbe som s kamosom na A04. Poschodie ani cislo izby nedam. Jedine tak na pivo niekam mozme ist.