Sansa Clip+ vs Sansa Clip Zip

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sansa Clip+ vs Sansa Clip Zip

Príspevok od používateľa Soviet »

Popozeraj si to.Tam mas napisane aj funkcie atd: http://www.rockbox.org/

Ako okolo 6hod sa bezne pohybujem pri tom Clip+, ale ako vravim, pri radiu by to bolo aj okolo tej 10ky. Ale ked pocuvas skoro vsetky pesnicky vo FLAC na 80% hlasitosti, tak sa ani necudujem, ze sa drzim len okolo tej 6ky. Vsetko je ale zavisle aj od toho, ci prepinas pesnicky a teda rozsvecujes display a tak.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Rockbox je alternativny firmver (nie od vyrobcu), ktory pridava prehravacom nove funkcie, vlastnosti, moznosti nastavenia ci moznost lepsie si prisposobit cele rozhranie podla potrieb.
Co vsetko ponuka naviac oproti origo firmveru pre konkretny model najdes v tom odkaze vyssie.
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Ešte mam jednu otazku.Treba mi ku mp3 objednavať aj nabijačku?Stači to nabijať aj cez usb si myslim.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak tak..staci..Pride ti taky maly kabel usbckovy. Ale nabijacka je ovela komfortnejsia.
jax90
Expert
Expert

No tak sa s vami aspon podelím o moj zažitok pri kupe clipka.Objednal som si Clip+ z istej nemenovanej stranky m*p*3*.sk a hned pri prvom uloženi hudby do prehravača sa mi mp3 vypla a odvtedy ju nemožem zapnuť.Takže to možem hned poslat na reklamaciu :-/ moja prva vec objednana odtial a hned nejaky chybny kus...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Stalo sa mi nieco podobne s tou mojou. Netusim cim to bolo, ale pocas pocuvania sa mi vypla hned nova mp3ka a nesla zapnut ani len na nabijacke. Po dakej hodine som este skusil a zrazu nabehla. Prehodil som nanovo FW a momentalne mi zatial fici bezproblemov 4 den. Do 7 dni ju ovsem mozes vratit v mp3.sk

"Dobrý deň
V pripade reklamacie ako aj vrátenia tovaru v lehote do 7 dní je potrebne zaslat tovar k nam spolu s kopiou dokladu o zakupeni (faktura z mailu, blocek pripadne dodaci list) ako aj vypnenym reklamacnym protokolom. Reklamacny protokol ako aj uplne znenie reklamacneho poriadku najdete tu: mp3.sk/conditions.php
V prípade vrátenia tovaru do 7 pracovných dní môžete žiadať o nový kus."
jax90
Expert
Expert

No reklamačny protokol už mam vytlačeny.Ja ale možem len dať reklamovať tovar,vymenit mi ho nevymenia,nakolko nefunguje a oni vymienaju len funkčny tovar,nie?Tak som zvedavy,za ako dlho mi pošlu novy kus.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No zopakovalo sa to nakoniec aj umna dnes opat. Vypla sa a zatial nejde zapnut. Posielam taktiez na reklamaciu. Som zvedavy teda ako to budu chciet odsledovat ak medzi casom opatovne pojde zapnut. Dnes sa to totiz stalo po cca 40min pocuvania.
Pekla tam :/ Davajte teda teraz bacha na objednavanie Sansa Clip+ ako vidim.
jax90
Expert
Expert

No ono nakoniec sa mi ju podarilo zapnut."ževraj" bola vybita baterka,aspon tak mi ukazovalo,čomu nerozumiem,nakolko som ju nabijal v PC :-/ zatial neposielam nazad,uvidim,ako sa to vyvinie.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dufaj v to, ze to bolo len tym. Lebo umna to bohuzial baterkou nieje. Teda vecer bola plna a po 40min pocuvania aby sa vybila nehrozi. Inak rata sa 7 pracovnych dni, takze ja este zarucnu dobu stiham. A opat mi sla zapnut az po cca 8hod teraz ked som skusil a baterku mala na polke. Radsej si ju vyskusaj viac krat a dlhsie pocuvaj, aby si mal istotu :)
jax90
Expert
Expert

Tak ono tato vada by sa dala reklamovať aj neskor ako do tych 7 dni,nie? alebo ju radšej vratiť a vymenit za inu značku?niesom si teraz Sandiskom isty :-/

Tak stalo sa mi to dneska už dvakrat znovu,odrazu sa vypla,ale čo je zaujimave,asi sa to deje vždy potom,ako zablokujem klavesnicu,to je jasna vada,takže asi to posielam nazad nech s tym niečo robia oni.Ono vymenit za iny kus alebo značku by sa to malo dať nie?Ty si to odkial objednaval?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zablokujes klavesnicu? Vsak to sa na clip+ neda ci ano? Tiez som to bral z mp3.sk . Sandisku ver, lebo mal som doteraz klasicke Clipko a taktiez Clip+ uz a fachsali ako hodiny. Len tento dalsi clip+ ma dako prekvapil. Uvidime no, ci mi vymenia.
jax90
Expert
Expert

Je toto ich spravna adresa? Arašid s.r.o., Lazovná 69, 97401 Banská Bystrica.
rozmyšlam že si necham vratit peniaze a došetrim na nejaku drahšiu značku,i ked ma to mrzi ale dalši model uz asi skušať nebudem :-( i ked viem ake ma ten player vyhody,bohužial po tomto mu nemožem velmi verit...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tam tam sa to ma posielat, ale precitaj si co vsetko tam musis mat pribalene na ich stranke. Skus Fuze+ ak chces a nezalezi ti az tak na velkosti.
jax90
Expert
Expert

na fuze sa mi nepači ta pomala odozva,pozrel som si na youtube recenzie tych sandiskov a fuze je pre mna najhoršia volba.No zajtra to pošlem nazad a uvidim,či mi vratia peniaze alebo novy prehravač.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Fuze+ je horši player ako Clip+. Alebo skus Clip Zip.
Keď chceš došetriť na niečo lepšie, tak najlepšie nejaky Cowon (9, C2, 10).
jax90
Expert
Expert

Nuž mp3 som poslal naspät,teraz už len čakam na ich reakciu,čo bude.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Moju dostali dnes a aj mi napisali uz, ze bola prijata atd. Takze pride im s podobnym popisom aj tvoja, tak uz budu chapat :)

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2012, 16:00)
// Len na zaver. Reklamovali mi ju ako opravnenu a poslali mi novy kus, kde je sice iny firmware .17 a ziadna .18 neexistuje ako na predoslom, ale slape ako hodinky. Priblizny cas hrania na plne nabitie bol 7-8hod teraz. Cize konecne opat max. spokojnost s Clip+kom. :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

keby ste mali moznost kupit orig novy za 29 + posta (2gb) alebo 2 rocny za 18 +posta ktory by ste brali?
pokukujem po nom dlhsie, tiez planujem mp3sk, to ze tam mali vadne kusy sa hadam nezopakuje :S pretoze kupit ten starsi no neviem :o
Ryan Giggs
VIP
VIP

Skor novy. 10 eur naviac nie je vela. A mas plnu zaruku.
Napísať odpoveď