Nesprávne heslo
-
casualties77
Medium Expert
Nesprávne heslo
Doma máme firemný NB a problém je ten, že keď chcem nainštalovať nejaký program, tak pýta heslo. Zadám to heslo, ktoré ma prihlási do windowsu a nie je platné. Dá sa niečo s tým spraviť?
Re: Nesprávne heslo
spytaj sa na heslo firemneho admina
-
casualties77
Medium Expert
a ako je možné, že nefunguje to heslo, ktorým sa prihlasujem do windowsu?
pretoze to nie je to iste heslo, to mas ako v skole na skolskych pocitacoch... do pc sa prihlasim cez ucet "student" , zvycajne je aj heslo "student" alebo iba "heslo",a ak sa cez hodinu nudim a chcem si pozriet youtube, a chcem nainstalovat flash, ktory tam naschval nie je, tiez pyta heslo, zadam "student" a heslo neberie 
bolo by to prislis lahke aby to heslo bolo rovnake, spytaj sa spravcu, to heslo tam na nieco je
bolo by to prislis lahke aby to heslo bolo rovnake, spytaj sa spravcu, to heslo tam na nieco je
Na prihlasenie do systemu davas svoje (zamestnanecke) heslo. Ale na instalovanie potrebujes spravcu a jeho heslo ktore je ine ako zamestnanecke
Tvoj acc nema opravnenia zasahovat do systemu. Na to ma opravnenie len administrator.
Musis kontaktovat administratora.
Musis kontaktovat administratora.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pravdepodobne to chce domain admin heslo, ak je pc v domene, alebo local admina. Na firemnom nemas aj tak co instalovat veci
Zato by som kedysi lamal palce, ked som take veci riesil.