Ford alebo Peugeot?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Ford alebo Peugeot?

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Štatistiky hovoria v prospech Fordu, čo sa týka poruchovosti. Mali sme Peugeot 307SW ..teraz Ford Galaxy.
Postupne, čím malo auto viac a viac najazdené, začali sa objavovať častejšie poruchy, no nič hrozné. Ale za to to sedenie v aute...
ako v kresle v obývačke :) Celkovo 307/407SW sú dosť veľké autá, aj keď na prvý pohľad sa to nemusí zdať ... preto ak si niekde z mesta volil by som Focus. Navyše ani odozva volantu (neviem ako to napísať) neboli najlepšie :) ako "manévrovať s loďou"

Ešte dosť záleží od karmy :lol: niekto môže jazdiť aj s tankom a dostane defekt ... :lol:
Majstro
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Majstro »

Francúzov nechcem ani vidieť ! RENAULT MEGANE a bolo vytrpené ..
V prvom rade hnijú ... v druhom rade na diesloch praskaju hlavy (skoro na každom po 10-15 rokoch) myslím francuzoch :)
Myslím že toľko stačí

//autoeditácia príspevku (22 Aug 2012, 12:16)
Doplním že netrepem! tomu čo mi znížil karmu :D
Osobné skusenosti Renault MEGANE .. Praskla hlava 1.9 D .. ďalej plno známych čo má renaulty všetko dopraskané hlavy na diesloch :)
čeresnička na torte choď sa pozrieť do ulic a pozri ktorý megan neni prehnitý ? no jedine ten čo bol robený ... tu sa nebavíme o nových autách aj sceniky boli natom pred rokom dvomi dobre .. pozri sa nane dnes ? no ako vyzerajú? hnijú jak ... a to iste aj s peugeotom , novučičký nehnije (nemôže) pozri sa šak po nejakých rokoch - hoc je pravda že peugeot je oveľa lepšie natom ako renault :)

To som napísal tomu mrdcovi čo do aut vie prd a znižuje karmu :*

//autoeditácia príspevku (22 Aug 2012, 12:18)
prípadne sa pozri do temy "aké mame auto" a tam máš sfoteného odomna megana :) žiaľ hlava prasknutá.. a hniloby sa nakompletku porobili
(lemy,prahy) ešte hnije aj podvozok .. kde sa oddúva plastyzol ktorý drží vodu ..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To je tak, keď kupuješ aj so svojimi plno známymi 12-ročné vyprdené dízle po dôchodcovi nefajčiarovi a myslíte si, že ste majstri sveta..
Majstro
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Majstro »

begbeee napísal:To je tak, keď kupuješ aj so svojimi plno známymi 12-ročné vyprdené dízle po dôchodcovi nefajčiarovi a myslíte si, že ste majstri sveta..
Zle ,auto bolo kupene veľmi davno a bolo onho starané .. keď raz niečo hnije môže ti to byť jedno či je to od starkeho alebo frajera .. A myslím že on si nejde kupovať auto na 5 mesiacov :smt017
Keď nie si slepý pozri sa ako jazdia francuzske auta na slovensku .. hniloba, hniloba ,hniloba ..
,
Tak tu nerež frajera :smt098
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

francuzov si zastavat urcite nejdem, ale ak Ti praskne hlava na motore, tak z 99% to nie je vina vyrobcu alebo vady materialu, ale zlym spravanim sa k motoru... a 15rocne auta hniju pomaly vsetky, teda az na stare mercedesy, tie preziju asi vsetko...
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja som tiež chcel kúpiť Peugeot 307. Len potom som našiel zopár recenzií a prešiel nejaké tie fóra. Zostal som zhrozený, čo je Peugeot zač. Ak nemáš ako využiť večer, tak ti odporúčam prečítať si zopár recenzií nižšie v linkoch. Myslím si, že veľmi rýchlo sa radšej rozhodneš pre Ford.

http://www.autorubik.sk/kupujem-ojazden ... kusenosti/

http://www.cars.cz/autorecenze/auta/Peu ... 14709.html

http://www.tipcars.com/magazin-recenze- ... -1731.html

http://www.autohit.cz/bazar/auto/peugeot-307

Taktiež ti odporúčam prejsť si nejaké fóra ohľadom tohto typu Peugeotu. Je tam podľa majiteľov a užívateľov týchto áut neskutočne veľa závad, ktoré sa opakujú. Ja som kvôli tomu dal ruky preč od toho auta a vzal som ROVER 75, s ktorým som teraz maximálne spokojný.

PS: pre tích, ktorí by radi rýpali, že som v žiadnom Peugeote nejazdil. V bývalom zamestnaní sme mali veľa Peugeotov a nejaké Škodovky. Bežne som jazdil na Peugeot Partner, Peugeot 307 SW a Peugeot Boxer. Na týchto autách som sa vozil viac ako dva roky, preto si dovolím tvrdiť, že Peugeot nie je zrovna najvhodnejšou voľbou.
Napísať odpoveď