PC zostava
Re: PC zostava
dobre, a so zvukovou kartou je to ako?
V tej AMD doske už je integrovaná.
okej, pozeral som sa na to a dal som to do košíka, a vynechal som HDD, dvd, case, lebo tie všetky už mám zo starého PC, hneď o 100 lacnejšie, potrebujem nový HDD alebo skriňu?
No a ake maš hdd, ja neviem kolko ti stačí na hry.. case maš aku? mid tower?
No HDD mam teraz tak, že na disku C mám kapacitu 37,2GB a na disku F 114GB
a akú mam case kde zistím?
a akú mam case kde zistím?
Meter širka výška hodnoty hoď sem. Ak je stará a zaprašená tak to už by som odporučal fakt novú.
Maš dva hdd, C, a F.. Neviem kolko chceš hier, 114+38 gb neni tak vela.. Predal by som obidva a kupil aspon jeden 500gb.
Maš dva hdd, C, a F.. Neviem kolko chceš hier, 114+38 gb neni tak vela.. Predal by som obidva a kupil aspon jeden 500gb.
Tak podla mňa to bude stačiť, tie hodnoty ti sem hneď dopíšem
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2012, 14:12)
dĺžka okolo 42cm šírka okolo 18,5cm
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2012, 14:12)
dĺžka okolo 42cm šírka okolo 18,5cm
Tak máš middle-tower. To ti stačí lenže potom by sa zišla vyčistit od prachu ak je stará.
hej hej, čistil som dnes, procesor bol úplne zaprášený, ale nepomohla v ničom tá čistota 
Veď to pokupuj v priebehu mesiacov a pýtaj sa ked budeš skladať.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
doska ešte horšia a zdroj stačí aj oem seasonic
nemudruj a postni tu dosku podla seba ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
určite treba doplatiť 50€ na dosku ktorá zvládne 125w CPU bez problémov http://www.alza.sk/asus-m5a97-pro-d241257.htm
ja som sa chcel vojsť do 500 keby mi povieš že mám navrch 50€ vyberem mu lepšiu.. to je na ňom kolko bude mať penazí ..
MichalkoOo, môžeš mi ju, alebo podobnú prosím Ťa nájsť na tej stránke čo mi z tade posielal návrhy dEn00?
Keď to budem kupovať, zbytočné poplatky za dovoz z dvoch firiem, takto to môže m kúpiť v jednej..
A bude mi na tej čo si dal ty vôbec sedieť ten procesor?
ďakujem
Keď to budem kupovať, zbytočné poplatky za dovoz z dvoch firiem, takto to môže m kúpiť v jednej..
A bude mi na tej čo si dal ty vôbec sedieť ten procesor?
ďakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
http://zakladne-dosky.heureka.sk/asus-m5a97-pro/

Nie, nebudeA bude mi na tej čo si dal ty vôbec sedieť ten procesor?
tak čo teda, je hentá dobrá čo poslal den00 ?
Myslel to ironicky - čo keby si napísal znova keď budeš mať plnú sumu ktoru môžeš využiť?
neviem, či sa mi podarí naraz to kúpiť, preto to budem vymieňať postupne, už sem vôbec nemusíme písať, len sa chcem opýtať ešte raz, bude to teda stíhať tie vyššie menované hry? nerád by som kúpil blbosť, napíšem zas, keď to už budem vymieňať a nebudem si vedieť pomôcť