Pomoc s vybranim kvalitneho webhostingu.
Pomoc s vybranim kvalitneho webhostingu.
Ano viem viem, je tu toho o tom velmi vela a s tazkym srdcom zakladam tuto temu no po hodinach dumania v podobnych temach (5rokov starych...) som nenasiel odpoved na moje otazky.
Hladam nejaky kvalitny a spolahlivy webhosting. V strankach a programovani som jelen takze stranku mi bude pravdepodobne robit niekto iny. Chcel by som tam prezentovat svoje prace, plus nejake odkazy nejaky text a hlavne vela videa /youtube/, nic zlozite. Nieco asi medzi tymto http://www.andrashorvath.com/ a tymto http://toxproduction.sk/
Domenu by som chcel SK, priestoru neviem kolko budem potrebovat, email mam inde, takze mi to je skor jedno..
Najprv som rozmyslal nad domains/websolution no docital som sa tu ze niesu az taky kvalitny ako tvrdia.
Videl som pozitivne reakcie na exohosting..
Vedeli by ste mi poradit a " usit na mieru " nejaky hosting? nejaky ten stred, nie minimum, ani maximum ale classic/standard by bol idealny..
Ď.
Hladam nejaky kvalitny a spolahlivy webhosting. V strankach a programovani som jelen takze stranku mi bude pravdepodobne robit niekto iny. Chcel by som tam prezentovat svoje prace, plus nejake odkazy nejaky text a hlavne vela videa /youtube/, nic zlozite. Nieco asi medzi tymto http://www.andrashorvath.com/ a tymto http://toxproduction.sk/
Domenu by som chcel SK, priestoru neviem kolko budem potrebovat, email mam inde, takze mi to je skor jedno..
Najprv som rozmyslal nad domains/websolution no docital som sa tu ze niesu az taky kvalitny ako tvrdia.
Videl som pozitivne reakcie na exohosting..
Vedeli by ste mi poradit a " usit na mieru " nejaky hosting? nejaky ten stred, nie minimum, ani maximum ale classic/standard by bol idealny..
Ď.
Re: Pomoc s vybranim kvalitneho webhostingu.
Domainsu sa vyhni. Ak z nasich, tak najlepsie Exohosting alebo Websupport.
tak asi exohosting..
nevedel by mi povedat niekto priblizne ceny tych stranok? tej prvej, druhej.. a potom ze nieco medzi nimi co by asi stalo...
nevedel by mi povedat niekto priblizne ceny tych stranok? tej prvej, druhej.. a potom ze nieco medzi nimi co by asi stalo...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
websupport je fajn.
-
audiotrack
VIP
tie stránky nie sú zložité, sú to ale trošku piplačky. Ťažko povedať koľko by stáli, záleží ako schopných a šikovných ľudí si na to nájdeš.
Doména sk stojí cca 15€ na rok
hosting cca 50€ na rok
na "ušitie" hostingu na mieru by bolo treba vedieť čo ten web má vedieť. Či tam chceš mať administráciu a možnosť vkladať fotky (a teda požaduješ aj nejakú db) alebo nie, či tie fotky chceš mať u seba alebo niekde uploadovať externe a z webu na ne iba odkazovať (od toho záleží koľko miesta ti treba..). Ja som tých 50€ počítal s 5GB priestoru čo by malo bohato stačiť a 1 databázov. Mail som tam nepočítal
Doména sk stojí cca 15€ na rok
hosting cca 50€ na rok
na "ušitie" hostingu na mieru by bolo treba vedieť čo ten web má vedieť. Či tam chceš mať administráciu a možnosť vkladať fotky (a teda požaduješ aj nejakú db) alebo nie, či tie fotky chceš mať u seba alebo niekde uploadovať externe a z webu na ne iba odkazovať (od toho záleží koľko miesta ti treba..). Ja som tých 50€ počítal s 5GB priestoru čo by malo bohato stačiť a 1 databázov. Mail som tam nepočítal
Aaha, dakujem..
no praveze nemam nikoho, zatial len tak informacne ze kolko penazi by som si mal na to nachystat a podobne.. (mozno ze by som tu niekoho nasiel
)
Som myslel ze hosting a domena je to iste..
Takze domena je .sk .com a podobne.. a hosting je vlastne ze to budem mat u nich a vyuzivat ten ich dany priestor?..
Asi nejak tak ako si to rozpisal by to bolo idealne
Dal by sa ten priestor potom zvacsit a podobne?
no praveze nemam nikoho, zatial len tak informacne ze kolko penazi by som si mal na to nachystat a podobne.. (mozno ze by som tu niekoho nasiel
Som myslel ze hosting a domena je to iste..
Takze domena je .sk .com a podobne.. a hosting je vlastne ze to budem mat u nich a vyuzivat ten ich dany priestor?..
Asi nejak tak ako si to rozpisal by to bolo idealne
Dal by sa ten priestor potom zvacsit a podobne?
-
Grim
Darca
...správne...priestor a vlastnosti hostingu sa potom už meniť veľmi nedajú...u exohostingu je to zdarma raz za pol roka tuším...inak sa za zmenu platí...
Dobre.. tak by som zobral asi tu velkost ktoru napisal Audiotrack.. bude tam nejaky ten dizajn, videa budu postovane s YT a mozno zopar obrazkov, 5gb by vazne stacilo.. uz len zistit co by stala asi taka stranka..
Mal by som k tomu nejak administracny mod ze by som si to tam mohol editovat a sam pridavat? (setup.sk?)
Mal by som k tomu nejak administracny mod ze by som si to tam mohol editovat a sam pridavat? (setup.sk?)
-
audiotrack
VIP
ak svojmu programátorovi povieš že tam tú administráciu chceš, tak ti ju tam naprogramuje
ale ak myslíš administráciu k tomu hostingu, tak áno, tu budeš mať. Tam si môžeš meniť základné nastavenia, máš tam prehlad faktúr a podobne
ale ak myslíš administráciu k tomu hostingu, tak áno, tu budeš mať. Tam si môžeš meniť základné nastavenia, máš tam prehlad faktúr a podobne
Fajn, tak nasiel som jedneho sikovneho chalana, stranka bude coskoro, dakujem za info pani 
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2012, 22:17)
Takze stranka hotova
vybrany bol exohosting-
http://www.crotproduction.sk
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2012, 22:17)
Takze stranka hotova
vybrany bol exohosting-
http://www.crotproduction.sk
-
hojko
Site Admin
Podla mna ta stranka vyzera hrozne, vobec sa mi to nepaci, nieco take podla mna frcalo v roku 2002 a nie o desat rokov neskor.
-
audiotrack
VIP
to čo je? Také sme robili pred 10 rokmi na základnej na informatike cez frontpage
Som rad ze som sa stretol aj s negativnymi nazormi.
V strankach sa vobec nevyznam, nesledujem ich vyvoj ani historiu dizajnu, tak som ju navrhol tak, ako by sa mne pacila. Je velmi jednoducha, pretoze je to iba portfolio. Ide tam o obsah ktory mozem divakom ponuknut, nie o vymozenosti stranky a jej dizajn. V kazdom pripade, som nechcel stiahnut template, ale ist do niecoho vlastneho.....
V strankach sa vobec nevyznam, nesledujem ich vyvoj ani historiu dizajnu, tak som ju navrhol tak, ako by sa mne pacila. Je velmi jednoducha, pretoze je to iba portfolio. Ide tam o obsah ktory mozem divakom ponuknut, nie o vymozenosti stranky a jej dizajn. V kazdom pripade, som nechcel stiahnut template, ale ist do niecoho vlastneho.....
Radsej priemerny template, nez tento pokus o vlastny design. Nemusis sledovat stranky a trendy, ale ak zbezne surfujes, tak predsa vidis ako vyzeraju dnes stranky.
vidim, a podla mna je fajn.
Ked je podla teba fajn, tak prosim. Ale ak by som mal hladat porftolio na takejto stranke, tak to rovno vypnem.
-
TommyHot
Addict
Je to zle, ale nadruhej strane to mohlo byt este horsie. Stale sa najdu ludia co robia blikajuce weby v style 1996. Btw na iPade je to podstatne pozeratelnejsie nez na desktope...
nemusis ma prosittest napísal:Ked je podla teba fajn, tak prosim. Ale ak by som mal hladat porftolio na takejto stranke, tak to rovno vypnem.
hej no, len tu som taky ocarovany s vasich komentarov, inde sa to ludom pacilo, tak ako aj mojmu okoliu aj ked niektory vyjadrili svoj nazor.
ale nevadi, rad prijmem kritiku. Aspon mam stale chut sa snazit viac a viac a spravit v buducnosti nieco lepsie, toto ma posuva viac dopredu ako len nazory typu ze je to pekne.
Moje priority boli aby to bolo jednoduche a nekomplikovane, v danych farbach a hranate a aby tam clovek nemusel bludit, lebo by vlastne ani nemal kde pretoze okrem videi tu stranku neviem inym materialom obsahovo zaplnit, tak teda s toho vznikla na zaciatok stranka vhodna ako portfolio.
V buducnosti by som to urcite chcel aktualizovat, tak budem rad ak mi pomozete a potvrdite svoj nazor ze to chce nieco lepsie
-
TommyHot
Addict
Inde sa to ludom pacilo, otazne je ci sa to pacilo aj (web)dizajnerom? Nemyslim si.
Daj linky, ze kde sa to ludom pacilo.