Vrátila sa ? Či si len spomenula ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Vrátila sa ? Či si len spomenula ?

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Od 1.augusta do 24. som v robote, takže už mi aspoň nevŕta celý deň v hlave. Dnes som sa dozvedel, že bola predvčerom s bývalým na víne (a kur*a asi ma predbehol) a včera s bývalého sestrou a teraz sa mi len sťažuje, že jej je zle. Skúsim vyzistiť, čo bolo s bývalým, ale ak sa dajú zas dokopy tak ma asi je*** (po tom všetkom, čo jej vyviedol). Ale pomaly začínam rozmýšlať, že asi z toho nebude nič..

//odpísala mi že niee, že len normalne boli spolu vonku (bohvie čo je normalne)

Inak uplne na nej nenavidim, ked sa jej spytam nieco ako napr. teraz: (srandovne) "a čo byvaly si to vyžehlil ? :) " tak sa pichne do offline modu (na failbooku) a po polhodine mi odpise z offlajnu. Uplny hax0r.
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Tym, ze sa pytas na jej byvaleho len trapis sam seba, zbytocne na to myslis, rozmyslas ci ti povedala pravdu a nedokazes mysliet pozitivne.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Poviem ti to tak..ak je na neho namotana,odpusti mu kazdu pejcov*nu. A da mu este mozno aj sancu.
Ruky prec od nej. Aspon na rok :D
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ženu, ktorá sa príliš viaže na bývalého a idem s ním na víno a kade-tade,by som nechal tak nech si ujasní či chce byť s bývalým alebo nie. Insomnia to vystihla dobre.
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa enterprise »

Ten typ dievcata som uz zazil :smt006 Mesiac po rozchode s debilom sa na mna zacala vesat na kazdej diskoteke... Chvalabohu som mal frajerku :D O tyzden neskor som tuto dievcinu videl jeden vecer s tromi roznymi chlapcami.... Strasne skaredymi :D

Moze to byt podobne, ale nemusi. Nic si od toho neslubuj... Ale ak si chces uzit... :D

//autoeditácia príspevku (21 Aug 2012, 17:59)
A samozrejme...vyplakavala predtym, ze ako ju klamal a podvadzal :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mal by si uz nieco urobit, ak ju chces, lebo tymto spobom sa pre nu stanes asexualnou butlavou vrbou, ak nou uz nahodou nie si.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jak hovori, Frikso, aj ja mam z toho taky pocit, ze ti davala sancu len si sa jej nechopil tak ta posunula do kolonky kamarat.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Cital som len prvy prispevok...

Sakra, nechapem ludi, co sa pytaju na taketo veci na diskusnom fore, no offense. Kazdy tu ma inu povahu, kazdy by to riesil inac. Tiez nechapem jednej veci, preco sa tak hlavne chlapci bojite odmietnutia? Povie nie, oukej, nic sa nestalo. Chapem ze si hanblivy, ale tuto nic neporiesis. Keby Ti tu napisalo tisic ludi ze mas na nu kaslat, vykasles sa? A co ked je to uplne inac ako Ti to tu vykresluju? Co ak je dajme tomu do Teba zalubena po usi? Proste za nou chod / napis jej / zavolaj jej, pozvi ju niekam na rande / kavu / fest ako si spominal, a nechaj veciam volny priebeh, Ty sam na nej uvidis ako sa sprava a podla toho vycitis, na com si, nikto iny :)

drzim palce
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Ale veď jasné kamaráde, toto tu berem maximálne s rezervou, keď ti mám pravdu povedať, neviem prečo som sem písal, nikdy pred tým som takú potrebu nemal, ale je to taký človek, ktorého keď uvidím, som vždy do nej zalubeny po uši.. Na feste som bol, ako som vravel bol tam aj bývalý, ale nejak ho neriešila, iba dačo vyplakávala, že ma z neho depresiu a neviem čo, ale také už fakt nehodlám počúvať. Netlačil som na pilu, pokecal som, zatancoval som, popil som a bola pohoda.

Asi ste mali pravdu s tou kolonkou kamarát.

A to čo tu dakto písal s pozvaním na kávu alebo čo.. nemyslite si, že som dement, ale keď som ju chcel na dačo pozvať tak odmietla. Pár razy som s nou bol vonku len tak pokecať, na cigu, a aj dlho sme boli, ale neviem ešte som to nejak necitil ze by sme boli vzajomne zmotany na seba. Ale začne škola, človek zabudne hádam pri algoritmoch a dat. strukturach :D
Napísať odpoveď