bolest v podbrusku
-
lady_camde
Novice
bolest v podbrusku
ahojte
mam dalsi problem
dala som si tabletku po a boli ma v podbrusku co to moze byt? 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: bolest v podbrusku
Vieš aká je najrýchlejšia cesta ku banu u nás na fóre?
Od tialto
aaaaaaaaaaaž presne sem
a) keď zakladáš tému, nazvi ju zmysluplne
b) nepoznáme Tvoje pozadie, Tvoj vek, ani akú tabletku si užila, "po".
Bolesť v podbrušku môže byť symptómom tisíc príčin. Od potravinovej alergie až po zle branú antikoncepciu, či nádory na maternici.
Takže ešte raz, skús buď trochu zmysluplnejšie, alebo http://www.azet.sk,
ďakujem.
Od tialto
a) keď zakladáš tému, nazvi ju zmysluplne
b) nepoznáme Tvoje pozadie, Tvoj vek, ani akú tabletku si užila, "po".
Bolesť v podbrušku môže byť symptómom tisíc príčin. Od potravinovej alergie až po zle branú antikoncepciu, či nádory na maternici.
Takže ešte raz, skús buď trochu zmysluplnejšie, alebo http://www.azet.sk,
ďakujem.
-
uNreal_saTch^
Professional
Lahni si na chrbat, pomasiruj si brusko v protismere hodinovych ruciciek a o 10 minut si chod sadnut na zachod. Mozno ta tlaci stolica v zakrute.
-
lady_camde
Novice
po sexe....escapele alebo ako sa to vola
-
uplink
VIP
Tak to je lepšie. Dobrá rada do života, tu na fóre Ti s tým asi moc ľudí o takomto čase nepomôže, a dievčat tu tiež moc nemáme, a ak, tak cez deň. Skús buď nejaké špecializované fórum pre ženy, alebo jednoducho počkaj ku doktorovi do zajtra.
Btw. o tých tabletkách moc neviem, ale jedno viem, je to svinstvo, takže:
http://www.tabletkapo.sk/poradna/[quote]Občas sa po užití tabletky môže vyskytnúť bolesť hlavy, bolesť v podbrušku, napätie v prsníkoch, závraty alebo únava. Tieto príznaky by mali ustúpiť v pri...[/quote]
Btw. o tých tabletkách moc neviem, ale jedno viem, je to svinstvo, takže:
http://www.tabletkapo.sk/poradna/[quote]Občas sa po užití tabletky môže vyskytnúť bolesť hlavy, bolesť v podbrušku, napätie v prsníkoch, závraty alebo únava. Tieto príznaky by mali ustúpiť v pri...[/quote]
-
hojko
Site Admin
Vsak to je napisane aj na pribalovom letaciku, len si to treba obcas precitat. Je rozdiel uzit takuto tabletku a napriklad Ibalgin, takze chapem, ze to pri Ibalgine necitas.
-
Janette
Expert
Ako povedal hojko, v pribalovom letaku mas napisane, ... a myslim, ze si celkom dobre obstala iba s tou bolestou podbruska. Nam sa raz stala nehoda a musela som uzit tuto tabletku ... cely den som bola mimo, - bolesti hlavy, unava, nevolnost, atd. Pri dlhodobo trvajucej bolesti by som mozno navstivila doktorku.
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
To že citis bolest v podbrusku je asi najbeznejsi symptom tejto tabletky..ked som este nebrala antikoncepciu a priatelovi praskol kondom tak som si tu tabletku dala..ale fakt to sluzi len ako posledna moznost, escapelle NIEJE nahrada antikoncepcie..a nemala by sa uzivat castejsie ako raz za pol roka..aj to je podla mna vela.. mne sa uplne prevratil cely cyklus a z tej tabletky mi bolo nevolno este dva dni.
-
enterprise
Medium Expert
Za blbost sa plati....
Nemalo by sa to užívať viackrát počas jedného menštruačného cyklu. Raz sa aj nám stala nehoda a priateľke to nerobilo absolútne nič, teda okrem toho, čo má tá tabletka robiť.NoGoodAdvice napísal:a nemala by sa uzivat castejsie ako raz za pol roka..aj to je podla mna vela..
enterprise, prečo za blbosť? Môžeš mať kľudne aj dva kondómy navlečené a môže sa stať, že prasknú. To nijak neovplyvníš. Nemusí to byť vždy niekoho blbosť.
-
PhYs0c
King
toto ma dostalouplink napísal: b) nepoznáme Tvoje pozadie, Tvoj vek, ani akú tabletku si užila, "po".
k téme, klasické vedľajšie účinky ako aj nevoľnosť, či rozhodenie menštruačného cyklu
na každého to môže pôsobiť inak, niekto je viac odolný proti vedľajším účinkom niekto menejpinco napísal:Raz sa aj nám stala nehoda a priateľke to nerobilo absolútne nič, teda okrem toho, čo má tá tabletka robiť.
-
audiotrack
VIP
tak tak, u niekoho sa vedlajšie účinky môžu prejaviť aj otehotnením