DAKUJEM za odpoved budem velmi rad ak mi niekto odpise dakujem vam
SPORTDIRECT VELMI SURNE !
SPORTDIRECT VELMI SURNE !
zdravim vas mily uzivatelia:) rozhodol som sa ze si objednam par veci cez anglicku obrovsku firmu sportdirect a mam teraz problem lebo neviem ako to tam funguje..viem ze si to objednam a tak atd ale mam otaku ze sa musi platit len kreditkou ? lebo ja nic take nemam a moj bratranec si tusim odtial objednaval nejake veci a tiez neplatil kreditkou ale normal bankovkami a chcem sa opytat ci sa to este da
dufam ze hej inak som v pridel. .. 

Re: SPORTDIRECT VELMI SURNE !
??????????????? to co mi somariny posielaS? ja sa pytam ze ci sa nemusi /dufam/platit kreditkou ak vies napis a neposielaj mi blbe linky na 30 stran ach jaj...
PROSIM VAS LUDIA AK S TYM MA NIEKTO SKUSENOSTI PROSIM NAPISTE SEM DAKUJEM VAM PEKNE
PROSIM VAS LUDIA AK S TYM MA NIEKTO SKUSENOSTI PROSIM NAPISTE SEM DAKUJEM VAM PEKNE
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ty somarina, prečítaj si pravidlá fóra a prestaň vytvárať duplicitné témy. Ak niečo chceš smeruj to do príslušnej témy alebo to v nej nájdi - Použi Hľadať hore...
Sarger ti dobre napisal.
ale ved ja som sa len pytal ci sa da platit aj bez kreditnej karty a chcem len jednoduchu odpoved a nie citat 30 stranovy pokec neviem jake vytvaram duplicitne temy ked som zalozil prvu temu na hojku tak tu moc nemachruj ak sa v tom nieto vyzna nech mi napise dakujem !
Ale tema o SD tu uz je a dost velka, takze nie je dovod na novu temu.
ok test napisal som ti tam ak mozes porad mi a tu prosim lock nejakeho admina dakujem