Kúpa mobilného telefónu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kúpa mobilného telefónu

Príspevok od používateľa TommyHot »

wp 7.5 podla mna bezi paradne.. neskutocne odladeny system, na ktory nepotrebujes 4 jadra ako pri androidoch.. akurat, ze MS to domrdal tym, ze z wp 7.5 sa nebude dat spravit upgrade na wp 8.. takze ak windows, tak by som pockal do septembra..
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

Lumia 800 ma slusny zvukovy vystup ak to chces kvoli hudbe...este by som rozmyslal nad N9 dobry mobil a da sa zohnat za dobre €
petros6613
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa petros6613 »

Začal som rozmýšlať nad Nokiu N9 alebo lumiou oplati sa to da sa tam dobre pocuvat hudba som pocul a da sa tam aj pobavit dakymi hrami a tak?
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Musis si stanovit priority, kedze WP je pomerne novy system a ma mizive percento zastupenia na trhu, tak ma aj strasne malo aplikacii, tym padom aj vyber hier nie je taky pestry. WP moze byt dobry do buducna, ale teraz yb som s nim pockal ak chces hravat hry a podobne. Jednak aj preto, ze wp7 su vykonovo vacsinou slabe na hry a jedna preto ze wp8 este len teraz pride. Je to zbytocny risk ist do neisteho systemu. Keby tvojim hlavnym poziadavkom bola plynulost a zakladne funkcie, tak by wp bola dobra volba.
petros6613
Medium Expert
Medium Expert

Ja by som počkal aj na wp8 ale čo taký HTC oplatí sa to cena-výkon?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ten wildfire co spominas na predoslej strane? :D
(nie)
laforez
Light Professional
Light Professional

Kup si iphone a mas vystarane, modely 4s do mesiaca trocha klesnu cenou lebo pride novy model. 4S splnuje vsetko co chces. Ak ti bude stacit 16gb tak na nete na bazosi alebo tak nejaky za 300eur mozno zozenies, ale rozmyslal by som nad 32gb verziou skor do buducna asi.
petros6613
Medium Expert
Medium Expert

Ja si to asi zoberiem k paušálu ale keď všetci hovoria niečo iné ja by som uprednostňoval iphone ak budu peniaze potom Nokia lumia 800 a potom nejaký dobrý android
laforez
Light Professional
Light Professional

ja by som tu lumiu posunul na tretie miesto... tak na pausal sa ti mozno oplati aj novy iphone, ale tak nevedno aky bude...
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

ak pockas do Novembra s nejakym hocijakym mobilom tak iphone 4 aj 4S pojdu rapidne dole nakolko vyjde v septembri iphone 5 :) ja si pockam na januar kedy deticky bohatych rodicov dostanu na vianoce iphone 5-ky a potom budu predavat svoje iphone 4 a 4S-ka :D
laforez
Light Professional
Light Professional

No rapidne dole nepojdu, ale pojdu dole, ak budes chciet zachovale (bez skrabancov) bez ziadnej vady 4S 32GB tak rataj minimalne 350-400€. 16GB je predsa len malo a 64GB budu cenovo inde.
playerSC
Medium Star
Medium Star

http://www.o2.sk/pre-vas/telefony/apple ... b-vynoveny tu stoji 4-ka 16 GB uplne nova 478 eur cize okolo tych 300 ratam v januari ale uz pouzivane samozrejme.
laforez
Light Professional
Light Professional

NO ved a ten telefon je uz dva roky stary, 4S bude rok aj pol a ako vravim, ak budes chciet nedoskrabany tak minimalne tych 350,- Ak sa do iphonov nevyznas, tak to chod radsej kupit osobne s niekym kto sa do toho vyzna. Predajcovia na bazaroch strasne lakaju nizkymi cenami, ale vzdy je nieco za tym, bud su blokovane alebo podobne...
playerSC
Medium Star
Medium Star

Vyznam sa do iphone-ov neboj sa teraz mam 3GS 32GB a pol roka je este dost dlha doba na to aby isli dole na tych 300 eur v pohode ;) Pokial viem blokovane su len z t-mobile-u. Uz teraz sa da v pohode zohnat 4S za cca 350 eur napr tu http://mobil.bazos.sk/inzerat/17731604/ ... -white.php :)
laforez
Light Professional
Light Professional

hovorit moze, taky inzerat mozem aj ja nahodit, ale nieco za tym bude. Staci, ze ho kupil v zahranici. Ono mnoho ludi aj napise ze ide na vsetkych operatorov, ale pritom tam pouzivaju gevey karty, rozne unlocky s jailbreakom a podobne. Ked ho budes kupovat, tak jedine osobne, povedat mu nech ho donesie cisto restornuty az si ho mozes sam so svojou sim kartou aktivovat cez nejaku wifi. Ja ked som predaval svoje 3GS asi pred 5 mesiacmi (btw 16GB za 200€), tak som ho doniesol restornuty a cez svoje 4S som mu vytvoril wifi hotspot, aby si ho zaktivoval, aby mal istotu ze ho neklamem. Treba vsetko poskusat, ci funguju vsetky chipy wifi, bluetooth, baterka atd. Ale aj tak sa tomu uplne nevyhnes, vzdy ta moze clovek oklamat. Jeden chalan si takto kupil iP a na mieste vsetko fungovalo, ale potom ked sa vybil zistil, ze ma poskodenu dosku a nedokaze nabijat baterku.
Takze radsej opatrne, hlavne s iphonmi, lebo vela ludi ich chce a vela ludi je hlupych a nevedia ako iphone funguje a potom ich tito predajcovia zneuzivaju. Urcite by som nikdy nekupoval postou, jedine osobny odber...
playerSC
Medium Star
Medium Star

Kde presne som ja napisal ze by som to kupoval postou ? :D Dalsia vec ak sedi IMEI v telefone s IMEI-om na zarucnom liste tak potom istota je uz dost velka podla mna. Samozrejme ze sa neda pretestovat uplne vsetko ale to sa neda nikdy pri nicom...
laforez
Light Professional
Light Professional

Zaklad je nech ti ho donesie restornuty s najnovsim firmware, aby si mal istotu
petros6613
Medium Expert
Medium Expert

Takže ísť do iphonu aká by bola cena 4S 16GB do konca roka čisto nový ? a koľko na paušál k orangeu?
laforez
Light Professional
Light Professional

No neviem za aku cenu sa bude predavat novy, ale rataj s tym, ze zohnat novy bude obtiaznejsie, ale operatori davaju aj strasie modely este nejaku dobu, viem ze to tak robili aj s 3GS aj so 4-kou. Cena bude urcite nizsia, ale takto dopredu ti neviem povedat, nemam krystalovu gulu :D
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

kolko si ochotny platit za pausal mescne v orange?
Napísať odpoveď