Vdaka za kazdu radu
Zaheslovanie Wifi
Zaheslovanie Wifi
nazdar mam problem totiz ked zaheslujem wifi uz je jedno akym sifrovanim tak ja sa pripojim na wifi internet bez problemov aj moj brat ale mojej matky notebook nechce sa pripojit ma windows xp a aktualizoval som aj WLAN ovladace newiem cim to je ja a brat mame win 7 ale tym to nemoze byt lebo wifi je este pripojeny na stolny pocitac ktory ma tiez win xp
Vdaka za kazdu radu
Vdaka za kazdu radu
Re: Zaheslovanie Wifi
pozri start/ovladacie panely/pripojeni k sieti a internetu/sietove pripojenia to mas cestu ako sa tam dostat, mas tam sietove pripojenia ktore boli vytvorene napis co tam mas ake sietove priojenia. nasledne ti poradim dalej mozno ak to bude to co si myslim
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
niektoré wi-fi karty majú problém s WPA/WPA2 skús použiť síce staršie ale účinné WEP (90% ľudí nevie ajtak ako sa to dá prelomiť zvyšok nebýva v tvojom okolí)
dobry napad WEP som ani neskusal dik idem hned vyskusathrban napísal:niektoré wi-fi karty majú problém s WPA/WPA2 skús použiť síce staršie ale účinné WEP (90% ľudí nevie ajtak ako sa to dá prelomiť zvyšok nebýva v tvojom okolí)
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2010, 21:49)
-
hrban
Addict
skús ešte isť na stránku výrobcu wi-fi karty (pravdepodobne atheros.cz tie sú teraz skoro vo všetkých NB) a stiahni najnovšie ovládače možno pomôže inač kamarátka má tiež novší NB ako ja má atheros "novšej" generácie a nejde jej vôbec zmena MAC adresy a mne bez problémov ide
jasne to som skusal ako uplne prve aktualizaciu wifi karty neni to atheros nieco ine ja ma atheros a ta ide na vsetky sifrovania uplne pohode potom som skusal aj aktualizaciu firmwaru vo wifi routeri ani to nepomohlo tak som sem napisal a ty ze je tam aj WEPhrban napísal:skús ešte isť na stránku výrobcu wi-fi karty (pravdepodobne atheros.cz tie sú teraz skoro vo všetkých NB) a stiahni najnovšie ovládače možno pomôže inač kamarátka má tiež novší NB ako ja má atheros "novšej" generácie a nejde jej vôbec zmena MAC adresy a mne bez problémov ide
Ahojte,potrebujem pomoc.Mám wifi router WL-5460 v2 od airlive.Chcel by som si zaheslovať sieť.Vedel by niekto ako na to? Pozeral som si už viac návodov ale nikdy som sa nevedel dopracovať do konca.Za rady ďakujem.
-
hojko
Site Admin
K!K0: Najdes si nieco ako wifi alebo wlan, tam najdes security a potom tam budes mat volby ako WEP, WPA, WPA2..., treba len hladat.
Trocha viac detailnejšie by sa nedalo?
Co tam potrebujes detailnejsie? Nebud lenivy a najdi si manual na internete.
Poviem ti to ma nenapadlo 
strana 19