Behringer C-1 U STUDIO CONDENSER USB mikrofón

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Birky22
Amateur
Amateur

Behringer C-1 U STUDIO CONDENSER USB mikrofón

Príspevok od používateľa Birky22 »

Zdravím, plánujem si kúpiť mikrofón na domáce nahrávanie akustickej gitary a spevu.
A uvažujem nad Behringer C-1 U STUDIO CONDENSER USB. Počul som, že na Behringer sa dosť ľudí sťažuje, ale čo som pokukal videá na youtube, každý chváli tento USB mikrofón a aj testy sa mi zdajú pozitívne. Máte niekto tento mikrofón? Aké máte skúsenosti?

Ja by som bol najviac zvedavý, že ako sa správa pri výškach a pri takom rockovom škriekavom speve(žiadny taký test som nenašiel). Je počuť ten spev dobre, alebo pohlucuje isté tóny vysokého, či rockového spevu?

Za odpoveď vopred ďakujem. :)

Birky
marek carey
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Behringer C-1 U STUDIO CONDENSER USB mikrofón

Príspevok od používateľa marek carey »

Mne na nom vadi to, ze velmi zle komunikuje s pocitacom, inak, co sa tyka kvality, ma verne podanie. :)
Birky22
Amateur
Amateur

Zle komunikuje s počítačom? To jak myslíš? nerozpozná hneď hardware po zapojení, či čo?

A nahráva v pohode aj výšky a taký škriekavý hlas? Skúšal si, bol by si taký milý a vyskúšal to.
marek carey
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa marek carey »

Ja som sa ho zbavil uz, pretoze bol problem ho ovladat ako klasicky mikrofon, nedal sa napriklad zapnut spatny odposluch. Ale nahraval fajnovo. Ja nie som taky odbornik, aby som to dokazal dokonale posudit, ale zvukar, ktory si ho odo mna bral do studia, povedal, ze nema konkurenciu co sa tyka pomer cena : kvalita, tak asi bude nahravat v pohode. :D
Birky22
Amateur
Amateur

No veď asi si to kúpim a keby niečo, tak to predám niekomu, azda nájdem niekoho. A tá spätná väzba by mi ani nevadila, to by mi až tak ani nechýbalo, len nech ten zvuk pekne nahráva ostatné už na pcčku upravým poskladám :)
Napísať odpoveď