iOS aplikacie
Re: iOS aplikacie
Aha, mne ju ale nevyhľadalo... asi som zle hľadal, tak či tak aplikáciu som stiahol... má to málo miesta a neprekáža mi to tam.
Myslím že aplikácia numbers to dokáž ale je platená.
kto nie ste spokojny s apkou hudba odporucam vyskusat groove 2 music player(hlavne na ipade)
tiez chcem upozornit na aemula oldies ak niekto vyrastal na dos hrach
tiez chcem upozornit na aemula oldies ak niekto vyrastal na dos hrach
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim, viete mi niekto odporucit nejaku dobru aplikaciu na tury? Chcel by som vidiet na mape, kade a kolko som presiel.
Idealne free, dakujem.
aj mne by sa nieco podobne zislokrankenwagen napísal:Zdravim, viete mi niekto odporucit nejaku dobru aplikaciu na tury? Chcel by som vidiet na mape, kade a kolko som presiel.Idealne free, dakujem.
Everytrail - používal som free a nedávno som kúpil pro. Free aplikácia nevie offline mapy a zobrazí ti iba posledné 3 tripy. Mapy sa v pohode dajú loadnúť do cashe. Takže pokiaľ nezatvoríš aplikáciu cez multitasking tak tam tie mapy vidíš
Aplikácia používa stránku http://www.everytrail.com/ - je potrebná registrácia
Aplikácia používa stránku http://www.everytrail.com/ - je potrebná registrácia
-
krankenwagen
Professional
Dnes konecne updatovana Facebook aplikacia na verziu 5.0, prekodovana od zakladov. Ovela, ovela rychlejsia. 
Dakujem za avizo, ide naozaj omnoho lepsie, stabilnejsia.. Ta predosla verzia bola fakt hanba, jedine cez Safari
-
marek carey
Medium Star
Amen! A uz nam chyba len novy iOS.Phase napísal:Dakujem za avizo, ide naozaj omnoho lepsie, stabilnejsia.. Ta predosla verzia bola fakt hanba, jedine cez Safari
K tomu iOS, nevie sa este presne kedy ma vyjst ?marek carey napísal: Amen! A uz nam chyba len novy iOS.
-
marek carey
Medium Star
Rumour has it, ze prvy septembrovy tyzden, takze to uz nie je dlho. Ale skor si myslim, ze to bude asi az posledny.majogorbi napísal:
K tomu iOS, nevie sa este presne kedy ma vyjst ?
-
krankenwagen
Professional
Nema nahodou vyjst s novym iPhonom, teda 12.9.? 
-
marek carey
Medium Star
A je nejaky oficialny datum vydania uz? Ja chceckujem pravidelne, ale zatial sa sepka o zaciatku jesene a to je siroky pojem pre mna. 
-
krankenwagen
Professional
na JB sa zase bude cakat, takze by ma potesilo keby boli vychytane expolity a scena by sa ja vyjadrila kedy bude k dispozicii JB na novy iOS
Čo je lepšie: GTA III alebo Gangstar Rio?
skorej GTA III by som povedal
-
krankenwagen
Professional
Novy Trillian 2.0, pridava podporu aj pre iPad: http://itunes.apple.com/us/app/trillian ... 03487?mt=8
Nevidim tam ziadnu vyhodu oproti skypu alebo facebooku. Nic inovativne podla mna.
ono je to skôr pre tých, čo používajú ICQ/FB/... naraz. Jediná nevýhoda je, že Trillian pre iOS (na rozdiel od PC verzie) nepodporuje aj skype