Play Store chyba
-
exploited154
Medium Expert
Play Store chyba
Zdravím. Mám problém s Play Storom. Vopred nainštalovanú verziu som odinštaloval koli tomu že som chcel verziu bez obmedzenia krajín. Keď som ju zapol po páru sekundách mi vypísalo chybu a program sa zavrel. Keď som tam chcel dať originálnu verziu ktorú som mal zálohovanú ta mi po otvorení aj tu vyhlásilo chybu. Toto mi robí pri každej verzii Play Store. Vďaka za rady.
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Play Store chyba
reset na vyrobne udaje?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nastavenia -> Aplikácie -> Správa aplikácii -> Nájdi google play a daj vymazanie údajov a reštartuj mobil. (ak máš ICS/JB, tak je postup podobný)
Ak nepomôže, tak skús ešte cez napr. Titanium Backup vymazať dáta na google services framework a reštartuj mobil.
Ak nepomôže, tak skús ešte cez napr. Titanium Backup vymazať dáta na google services framework a reštartuj mobil.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Robis blbosti tak ti treba... Pravdepodobne si si tam hodil verziu pre inu verziu OS. A odrbat blokovanie krajiny sa robi inak.
Skus ten reset ako ti radi defeat, popripade si najdi verziu gapps pre tvoj system /a teoreticky to mozes spojit rovno s instalaciou custom ROM/
Skus ten reset ako ti radi defeat, popripade si najdi verziu gapps pre tvoj system /a teoreticky to mozes spojit rovno s instalaciou custom ROM/
-
Corn Flake
Guru wannabe
Keby mal starú verziu OS, tak by mu to ani nenainštalovalo...
-
exploited154
Medium Expert
Defeat: skúšal som ale nepomohlo.
Corn Flake: tiež nepomohlo...a to s Titanium Backup ešte vyskúšam
Fabo: Mam Motorolu XT311 Fire takže dat tam new ROM asi nepojde..a pochybujem ze bude nejaka verzia google apps pre tento telefon
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2012, 22:41)
Napadlo ma nastavit to ako system app a ono to funguje
...ale vdaka za rady
Corn Flake: tiež nepomohlo...a to s Titanium Backup ešte vyskúšam
Fabo: Mam Motorolu XT311 Fire takže dat tam new ROM asi nepojde..a pochybujem ze bude nejaka verzia google apps pre tento telefon
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2012, 22:41)
Napadlo ma nastavit to ako system app a ono to funguje