Co by ste si o tom mysleli vy?
Re: Co by ste si o tom mysleli vy?
Tak si od nej odsadni, je to ťažké, ale ak je kam...a keď sedí s tebou, tak si daj do uší slúchatká. A nepovedz, že sa to nedá, lebo hovorím z vlastnej skúsenosti.

To by som jej neurobil. Raz, ked sme boli pohadani, si odo mna odsadla a ja som loboval u nej za to, aby sa vratila nazad. A podarilo sa. 
Keby si neloboval a tváril sa, že ti to je jedno, tak sa vráti aj tak. Tie slúchatká sú dobré riešenie, možno ho zvolíš až okolo januára, každopádne ťa čiastočne chápem. Okrem tej hotovosti.
Ja to vidím tak, že ťa iba využíva. Na fb si ťa zablokovala, ak by chcela, tak by určite vysvetlila frajerovi, že si jej spolusediaci a teda je celkom praktické mať s tebou kontakt. Už len preto, že jej ten pako zakazuje takéto veci a ona si to nechá, by som si dvakrát rozmyslel, či o ňu skúsim oprieť bicykel. Ale jej to takto vyhovuje. Vie, že keď dojde do školy, tak tam bude mať vedľa seba niekoho, kto jej pomôže pri písomke, s kým sa bude môcť porozprávať cez nudné hodiny, kto sa jej bude stále venovať... A za odmenu dostaneš odrobinky pozornosti.
Možno to znie ako reči starého zatrpknutého cynika, ale takto to vidím ja a určite nie som cynik, lebo mi ťa je ľúto.
Ja to vidím tak, že ťa iba využíva. Na fb si ťa zablokovala, ak by chcela, tak by určite vysvetlila frajerovi, že si jej spolusediaci a teda je celkom praktické mať s tebou kontakt. Už len preto, že jej ten pako zakazuje takéto veci a ona si to nechá, by som si dvakrát rozmyslel, či o ňu skúsim oprieť bicykel. Ale jej to takto vyhovuje. Vie, že keď dojde do školy, tak tam bude mať vedľa seba niekoho, kto jej pomôže pri písomke, s kým sa bude môcť porozprávať cez nudné hodiny, kto sa jej bude stále venovať... A za odmenu dostaneš odrobinky pozornosti.
Možno to znie ako reči starého zatrpknutého cynika, ale takto to vidím ja a určite nie som cynik, lebo mi ťa je ľúto.
Má ťa na háku.. V maturiťáku ťa ešte využije na pár písomiek, podobné veci ako písali chalani vyššie a potom astala vista. Mal by si sa trochu zobrať, mať trochu hrdosti, postaviť sa na vlastné nohy a konečne sa už od nej odtrhnúť. Si pre ňu niečo ako šteňa. Vždy keď k tebe príde tak vrtíš chvostom a si šťastný ako blcha ale opak je pravda.. Trošku sa zamysli nad sebou, že čo to vlastne robíš 
Toto su vztahy velmi romanticke...ach tie deti 
Tiež mi to tak pripadá. Ale väčšina z nás s takou "láskou" prešla. Pomôže len ignorácia. A to že si u nej loboval aby si znova sadla k tebe, spôsobilo len to, že si prišiel v jej očiach o hrdosť. Vie, že nech urobí čokoľvek, tak sa priplazíš.
velebnosti, jdu blejt...pochop uz konecne, ze ta ma v pi*i, a ozve sa ti len ked nieco potrebuje, sprosto ta vyuziva a ty sa nechas a este si rad, ze jej moze robit rohozku, robis hanbu nie len sebe, ale aj celemu muzskemu pokoleniu ked so sebou nechas takto cvicit.Marinak napísal:To by som jej neurobil. Raz, ked sme boli pohadani, si odo mna odsadla a ja som loboval u nej za to, aby sa vratila nazad. A podarilo sa.
sorry, ale autor temy by si to mal po sebe precitat a ak mu to nebude divne, tak to s nim nie je v najlepsom poriadku
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Celkom vtipné. Ale sú na strednej, čo čakáte? Puberta. On nevidí a nepočuje, on len nasleduje feromony 
-
DarkNation
Expert
50e niekedy jednoducho nestaci,ostatni jej mozno dali viac.Kazdopadne je to bič v puberte,s takou by som nic vazne neriesil
Tak to si tomu teda dal
Budes ju potrebovat v maturitnom rocniku? A na co? Na to aby si jej vypracoval maturitne temy a potom jej hovoril co si ma pripravit a naucit sa? Si samostatny, musis to zvladnut sam.
Ty jej ani nestojis za to, aby si ta odblokovala na fb. No sediet spolu mozete?
Len ta vyuzije na pisomky/poznamky/maturitu a potom po strednej - cau, ani ta na ulici nepozdravi. Najdi v sebe trocha hrdosti, trochu si sam seba vaz a odsadni si a ukonci vsetky kontakty. Toto musis zvladnut sam.
Ty jej ani nestojis za to, aby si ta odblokovala na fb. No sediet spolu mozete?
Len ta vyuzije na pisomky/poznamky/maturitu a potom po strednej - cau, ani ta na ulici nepozdravi. Najdi v sebe trocha hrdosti, trochu si sam seba vaz a odsadni si a ukonci vsetky kontakty. Toto musis zvladnut sam.
Totálna fraška. Preplieskaj sa, daj si studenú sprchu, dobré raňajky a prečítaj si, čo si sem napísal. Ak ti to nepríde stále divné, tak už potom neviem. Pretože nám ostatným toto dosť divné príde. Má ťa úplne omotaného okolo prsta a robíš všetko, čo ona chce. Priplazíš sa za ňou stále.. Kde je akási hrdosť ? Lobovať za to, aby si sadla k tebe späť ? Dafuq ? Spamätaj sa kým to ide, lebo premárniš ďalší rok čakaním na Godota... (to budete brať v maturitnom ročníku a poviem ti, že Godot nikdy nepríde) Snaž sa ju v čo najväčšej miere ignorovať, neseď s ňou, neraď jej, nedávaj jej 50€, nelobuj za nič. A hlavne sa poobzeraj po inom dievčati, najlepšie nie z tvojej triedy, ktorá by ti vytlačila tú aktuálnu z hlavy.
Dakujem Vam, ze sa vyjadrujete k tejto teme, necakal som, ze bude az taky zaujem o moj, v podstate "smiesny" problem. 
Citam tu zaujimave nazory. Pred casom som to konzultoval so svojim najlepsim kamaratom, ktory mi povedal dost podobne veci ako vy. Povazujem vsak za potrebne doplnit este niekolko podstatnych skutocnosti.
Fakt je ten, ze ja som svoj zaujem o nu niekolkokrat skoncil, avsak vzdy ma niecim presvedcila a tak som to znovu zacal. Nemozem ju nechat tak, lebo v triede ma niekolko neprajnikov. Taka jedna tucna krava, ktora vyzera ako matka pluku (nebudem menovat) s jej kamaratkami s triedy jej robia zo zivota peklo. Posmievaju sa jej, robia ju sprostu a ponizuju ju, ako len mozu. Dokonca o nej naposledy rozpravali, ze je nositelkou infekcie. Uz sa to riesilo aj na triednickej. Dalsia vec je jej frajer 1. Spoznali sa na pokeci. Dokopy sa s nim dala 12.9.2008, cize este daleko pred tym, ako sme sa spoznali. Videl som jej stavy na jej profile na birdz.sk (ktory mimochodom stale existuje, len nan nechodi) z roku 2009. Vidno, ze bola z neho velakrat na nervy, bola z neho nestastna a parkrat kvoli nemu chcela spachat samovrazdu.
S frajerom 2. sa spoznali v roku 2010 cez pokec par mesiacov pred nasim spoznanim. Prvykrat sa stretli v Eurovei v Bratislave a vraj tam doslo k intimnostiam. Rozisli sa kvoli dialke (on je z Detvy) a vraj aj preto, lebo city vyprchali. Ked som si s nim pisal, tak len na nu nadava a urazaju.
S frajerom 3. sa vraj poznali dlhsie.
Ohladne sluchadiel- ano, to som pouzil. Raz, ked som siel do skoly, mal som pustene na mobile FUNRADIO. Ked som prisiel do triedy, opytal som sa jej, ci ma vypracovany protokol z fyzikalneho labaku. Zacala hystercit ze preco som jej o tom nepovedal (ked sa ten labak robil, chybala). Takze som ani velmi nevnimal, co mi hovori.
Podobny pripad- mali sme pisat pisomku z dejepisu, ktora bola 2 tyzdne vopred ohlasena. Dejepis sme mali 1.hodinu, znovu som prisiel do triedy a znovu si sadol. Ja na nu nieco v zmysle: "Ahoj, tak co, pripravena na pisomku z dejepisu?" A zase zacala hystercit, preco som jej to nepovedal. Lenze ked sa to ohlasovalo, bola pritomna. Najlepsie bolo, ako hystercila po hodine!! Ovsem keby ste boli, v mojej situacii, na jej hystercenie a obcasnu naladovost by ste si zvykli.
Citam tu zaujimave nazory. Pred casom som to konzultoval so svojim najlepsim kamaratom, ktory mi povedal dost podobne veci ako vy. Povazujem vsak za potrebne doplnit este niekolko podstatnych skutocnosti.
Fakt je ten, ze ja som svoj zaujem o nu niekolkokrat skoncil, avsak vzdy ma niecim presvedcila a tak som to znovu zacal. Nemozem ju nechat tak, lebo v triede ma niekolko neprajnikov. Taka jedna tucna krava, ktora vyzera ako matka pluku (nebudem menovat) s jej kamaratkami s triedy jej robia zo zivota peklo. Posmievaju sa jej, robia ju sprostu a ponizuju ju, ako len mozu. Dokonca o nej naposledy rozpravali, ze je nositelkou infekcie. Uz sa to riesilo aj na triednickej. Dalsia vec je jej frajer 1. Spoznali sa na pokeci. Dokopy sa s nim dala 12.9.2008, cize este daleko pred tym, ako sme sa spoznali. Videl som jej stavy na jej profile na birdz.sk (ktory mimochodom stale existuje, len nan nechodi) z roku 2009. Vidno, ze bola z neho velakrat na nervy, bola z neho nestastna a parkrat kvoli nemu chcela spachat samovrazdu.
S frajerom 2. sa spoznali v roku 2010 cez pokec par mesiacov pred nasim spoznanim. Prvykrat sa stretli v Eurovei v Bratislave a vraj tam doslo k intimnostiam. Rozisli sa kvoli dialke (on je z Detvy) a vraj aj preto, lebo city vyprchali. Ked som si s nim pisal, tak len na nu nadava a urazaju.
S frajerom 3. sa vraj poznali dlhsie.
Ohladne sluchadiel- ano, to som pouzil. Raz, ked som siel do skoly, mal som pustene na mobile FUNRADIO. Ked som prisiel do triedy, opytal som sa jej, ci ma vypracovany protokol z fyzikalneho labaku. Zacala hystercit ze preco som jej o tom nepovedal (ked sa ten labak robil, chybala). Takze som ani velmi nevnimal, co mi hovori.
Podobny pripad- mali sme pisat pisomku z dejepisu, ktora bola 2 tyzdne vopred ohlasena. Dejepis sme mali 1.hodinu, znovu som prisiel do triedy a znovu si sadol. Ja na nu nieco v zmysle: "Ahoj, tak co, pripravena na pisomku z dejepisu?" A zase zacala hystercit, preco som jej to nepovedal. Lenze ked sa to ohlasovalo, bola pritomna. Najlepsie bolo, ako hystercila po hodine!! Ovsem keby ste boli, v mojej situacii, na jej hystercenie a obcasnu naladovost by ste si zvykli.
Ty asi tiež nebudeš najnormálnejší, ináč by si bol utekal od nej kade ľahšie.
Chcela spáchať samovraždu?
!!!!!!!!!!!!!!!!Chlapče, skonči to s ňou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Preruš s ňou všetky kontakty vrátane FB, azet, bridz či ICQ a MOBIL ... všetko! Však si nejaký chlap vari, musíš mať svoju hrdosť a nie sa sám ponižovať ...
Chcela spáchať samovraždu?
Preruš s ňou všetky kontakty vrátane FB, azet, bridz či ICQ a MOBIL ... všetko! Však si nejaký chlap vari, musíš mať svoju hrdosť a nie sa sám ponižovať ...
Ty to fakt nevidíš, že si pre ňu len psíček? Kašli na jej hysterické scény, je to jej problém, nech si vrieska. Nie si jej chalan, tak nemáš prečo jej furt pomáhať. Ja viem, že chlapci ako ty trpia väčšinou tkz, syndrómom Supermana. vždy pomôcť dáme v problémoch, nech sa deje čo sa deje. Ale si chlap preboha, ak ťa len využíva, udri po stole, nech si problémy rieši sama, nech ju aj tá smečka žien v triede zožerie. TEBA TO UŽ NEMÁ ČO TRÁPIŤ!!!!!!!! Ak to neurobíš teraz, ženy si s tebou budú robiť čo chcú celý celučičký život.
-
kabul
Expert
chlapce, ty si ch*j... co je teba do toho, ze neni oblubena v kolektive... co je teba do toho, ze neni schopna sa pripravit na hodinu... a v neposlednom rade, co je teba do jej frajerov, naco im preboha vypisujes... sak ty si ch*j prvej triedy
ty by si mohol byt vystavny priklad friendzone chalana, splnas absolutne vsetky atributy s nulovou sancou sa z toho dostat
ty by si mohol byt vystavny priklad friendzone chalana, splnas absolutne vsetky atributy s nulovou sancou sa z toho dostat
Tak frajer 1., on mi pisal ako prvy. Druhemu som pisal ja a tretieho som videl len sporadicky.
Tento posledny rocnik chceme doklepnut spolu a potom podla okolnosti sa uvidi, co bude dalej.
Tento posledny rocnik chceme doklepnut spolu a potom podla okolnosti sa uvidi, co bude dalej.
len s nou nechod na rovnaku vysku.. lebo si nezakefujes este veeeelmi dlhu dobu
-
javatar
Hardcore addict
vela chlapov potrebuje skusenost typu: mrham casom, silami, prostriedkami a az ked to vzdam tak uvidim aky som bol hlupy...
toto je zena ktora ti takuto skusenost zabezpeci - uz je len na tebe ako rychlo sa poucis
toto je zena ktora ti takuto skusenost zabezpeci - uz je len na tebe ako rychlo sa poucis
-
Soviet
Darca
"mrham casom, silami, prostriedkami a az ked to vzdam tak uvidim aky som bol hlupy..."
Tak tak, tym si vacsina prejde a dostane rozum
Tak tak, tym si vacsina prejde a dostane rozum