Co by ste si o tom mysleli vy?
Re: Co by ste si o tom mysleli vy?
Prajem ti aby si raz za 5-6 rokov zistil, že si takpovediac zahodil pomaly 10 rokov života a že ťa len využívala ako svojho psíčka, poskoka a podobne ... lebo evidentne si to ešte nepochopil. A možno si tne typ chalan, že to ani nikdy nepochopíš, ale ak to tebe takto vyhovuje tak čo teda riešime? Veľa šťastia ti prajem
You made my day better man.. Neviem či sa smiať a či plakať.. Je super, že počúvaš funrádio a robíš si protokoly na labáky, pokračuj v tom aj naďalej ale.. na to dievča sa vykašli.
Tak iste, obcas si pustim radio, ked mam chut. A protokoly z labakov z fyziky uz nebude treba, kedze ja uz fyziku nebudem mat.
Ale to uz je trochu OT.
Fakt kašli na ňu... ja som mal podobný problém, len som nerobil až také kktiny a nebol som za psíčka, no i tak to dopadlo ako dopadlo...tiež som písal tu na fórum a chalani dobre radili,ale ja som nepočúval...a tak som aj dopadol...kašli na ňu
už sa to tu píše na tretej strane,tak by si mohol mať v tom jasno... nemusíš sa doslovne na ňu vykašľať, ale proste si musíš do hlavy natlačiť, že vy dvaja spolu nebudete a ak aj hej, tak maximálne na pár týždňov a to ti za to trápenie nestojí.
Asi ostanem pri povodnom plane- tento rok to s nou potiahnem a potom sa uvidi, co bude (vraj chysta daake prekvapenie na stuzkovej, tak som zvedavy
).
-
enterprise
Medium Expert
Chlape...mas 17. Tolko som mal ja vlani. Strasne ma namotala jedna patnastka
Ale to tu nechcem rozoberat
Strasne som ju chcel...ona sa potom zacala vykrucat...to je skratka jedno. A vies kedy som to skoncil ? Opytal som sa jej, ci pojde o tyzden do kina... A ona, ze este nevie. Tak som jej povedal, ze ja sa pytam teraz, takze hned aj cakam odpoved. A ona dala, ze : Teraz sa mi nechce
Tak som to otocil surovo na pate, odisiel som a uz som s nou neprehovoril a nenapisal jej ani jedno slovo. Aj ked sa potom ospravedlnovala... A dobre som urobil. Nasiel som si seberovnu, ovela krajsiu
A odvtedy zastavam nazor, ze tie najkrajsie vztahy sa nerodia komplikovane.... 
Ale o sebe som nechcel.... Opytam sa ta jednu vec. Vies co je to HRDOST ??? Asi nie, ale chapem, ze zamilovanost dokaze rozne veci. Troslu sa preplieskaj a kasli na nu. Alebo za nou normalne prid, ze ju chces, ze co ona nato... Ked sa zacne vykrucat, tak to znamena NIE !!!! Cize KONIEC, END, SCHLUSS, FINITO.... Si predstav jak sa budes za dva roky smiat na tom co si tu popisal

Ale o sebe som nechcel.... Opytam sa ta jednu vec. Vies co je to HRDOST ??? Asi nie, ale chapem, ze zamilovanost dokaze rozne veci. Troslu sa preplieskaj a kasli na nu. Alebo za nou normalne prid, ze ju chces, ze co ona nato... Ked sa zacne vykrucat, tak to znamena NIE !!!! Cize KONIEC, END, SCHLUSS, FINITO.... Si predstav jak sa budes za dva roky smiat na tom co si tu popisal
Presne tak, potrebujem zistit, na com vlastne som. Ale priamou otazkou to asi nepojde. A ano, viem, co je to hrdost. 
-
enterprise
Medium Expert
Chlapce ty si hotovy
A ako inak to chces zistit ??
A preco by to ako nemalo ist priamou otazkou ???
Podla toho co pises je u teba hrdost to, ked dostanes v skole jednotku. Tym to u teba konci....
Podla toho co pises je u teba hrdost to, ked dostanes v skole jednotku. Tym to u teba konci....
No tak dobre, dam si poradit. Vyskusam to najblizsie, ako to bude mozne. 
Takze si dostal kvantum odpovedi, preco by si s nou nemal nic riesit. Bol si "zaslepeny laskou" preto si jej to mozno vsetko toleroval, ale ked si to takto zhrnul, tak ti to dalo jednoznacnu odpoved. Povie ti, ze by s tebou chcela chodit, no najde si druheho, ma vztah a pritom vyznava lasku dalsiemu....Ked si to nezaujaty clovek precita a zamysli sa nad tym, tak jedine, co mozes lutovat je len zbytocna snaha (co si vtedy nevedel) a tych 50 €
(peniaze nerozdavaj, radsej pozaduj "protisluzbu"
)
Tak ano, aj o "protisluzbe" som s nou viackrat hovoril, ale to tu snad nemusim rozoberat...
(i ked neviem ci to skor ona nebrala zo zartu)
Na Stužkovej ti zrejme predstaví frajera č.4 s ktorým si budeš môcť celý rok písať na pokeci.. 
Načo to chceš zisťovať????Presne tak, potrebujem zistit, na com vlastne som. Ale priamou otazkou to asi nepojde.
Keby bolo niečo podobné aj z jej strany, tak už spolu dávno chodíte ... evidentne ťa má len za kamaráta a kamarátku v jednom, keďže predpokladám kamošiek veľa nemá ... navyše ťa využíva, si pre ňu akási "bútľavá vŕba", si jej poskoček, figúrka, ktorú ovláda ... dievča si luskne a ty by si jej doniesol aj modré z neba, čo je síce pekné, ale musela by ti to nejako opätovať! a opätovanie neznamená, že ti v rámci srandy napíše niečo, že ti to vráti napr. tou masážou celého tela ... pošli ju fakt do p... howk dohovoril som
No to hadam nie. Ale vravela mi nieco o tom, ze bude mat pekne saty a ze mi z nej padne sanka. 
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2012, 19:16)
martinwa- Neviem, ci ona nechcela odo mna, aby som bol muz cinu. Naznacovala mi, aby som ju pobozkal, ale, ako som coskoro zistil, som strachopud a nenasiel som na to potrebnu odvahu.
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2012, 19:16)
martinwa- Neviem, ci ona nechcela odo mna, aby som bol muz cinu. Naznacovala mi, aby som ju pobozkal, ale, ako som coskoro zistil, som strachopud a nenasiel som na to potrebnu odvahu.
odrovnal si madanodrevo napísal:Na Stužkovej ti zrejme predstaví frajera č.4 s ktorým si budeš môcť celý rok písať na pokeci..
nie fakt, kedysi som si tiez odtrpel syndrom supermana, cloveku sa potom chce zo sameho seba grcat, jedine co mozes urobit dobre je, ze das na nase rady a vzdas sa nadeje ktora srsi uplne zo vsetkeho co pises "tento rok dotiahnem a uvidi sa" seriozne? mal si tri roky ci kolko snou na "dotahovanie" (neviem presne kolko, aj rok je dost).
rozoberme si co sa moze stat.
1, vyseres sa na nu=budes ztoho mesiac, dva, tri v <>, nechodil si snou, nesukal si ju, nerobila ti do chrbta ryhy nechtami, takze by si nemal potrebovat viac casu nato aby ta to preslo, pred vianocami si v pohode najneskor a mozes si zit svoj zivot a najst si normalne dievca, seberovne (pises sice blbosti, ale ma to hlavu a patu, takze usudzujem, ze si len zamilovany, nie blby, takze babu ktora ma profily na pokeci a birdz vazne nepotrebujes) a bude ti sveta zit a aj si zakefujes a budes moct aj v noci spat lebo budes vediet, ze ju zatial nekefuje niekto iny.
2, priamo sa jej spytas ako to medzi vami je, resp. predostres nejake ultimatum, bud sa date dokopy okamzite alebo nasleduje bod 1. ak sa date dokopy, s najvacsou pravdepodobnostou ti bude chvilu fajn, mozno mesiac, mozno pol roka, zrejme si aj dobre zakefujes, uzijes si vsetky tie haluze co patria k zaciatku vztahu atd, bdues sa chvilku vznasat, potom ti nieco rpestane sediet, bude naladova atd, postupne prides nato, ze sa bud taha s frajerom c.1 stale, alebo je tu niekto dalsi, ktokolvek, nazvime ho proste frajer X, chvilu to potiahnete v trojke, budete jeden po druhom "cistit koryto" az ta zrejme posle do riti, lebo si proste prilis nudny, rozkrajal by si sa pre nu, si handra, budes ju nudit, potom sa ti zosype svet a nebudes chapat, az kym nepochopis, ze zena chce muza, ktory ma aj svoj nazor a vie si dupnut, preto sa to vola muz, maju to v genoch.
3, budes sa snazit to vyriesit nepriamo, budes furt v tych istych srackach, bdues handra a zabijes X dalsich rokov svojho zivota kvoli kurve ktora za to vazne nestoji
(aby si rozumel, moznosti su zoradene podla toho ako su dobre, jednotka je najlepsie riesenie)
p.s. keby sa chcela zabit, tak to spravi, ludia ktori sa chcu naozaj zabit lezia na cintorinoch pripadne s trochou stastia v pezinku, nehystercia pre protokol z labakov, ked ma 19 a takto vykecava je to hlupa attention whore, co je len dalsia znacka aby si isiel od toho prec
K tomu zabitiu- kym ja som doma pozeral futbal, ona u seba doma haluzila so ziletkou. Taketo tendencie som si vsak u nej uz dlhsie nevsimol (nechcem to zakriknut).
A co sa tyka jej hystercenia, to som si tiez u nej v poslednej dobe nevsimol (takisto ako v pripade vyssie, nechcem to zakriknut).
A co sa tyka jej hystercenia, to som si tiez u nej v poslednej dobe nevsimol (takisto ako v pripade vyssie, nechcem to zakriknut).
Ako vidím ešte si ju obhajuješ, sám seba musíš presviedčať o opaku ... človek, ktorý chce spáchať samovraždu nie je tak celkom v poriadku čo sa týka psychiky a nech sa mu prihodilo čokoľvek, nikdy nie je dôvod na samovraždu ... ale myslím, že ona nič také nechcela spraviť - len je skur.... manipulátorka, má ťa omotaného okolo prstu, lichotí jej to a ako som už vyššie písal má všetko čo potrebuje - frajera 1,3 alebo X a naivného chlapčeka, ktorí jej donesie pod nos všetko čo mu rozkáže, a áno si naivný ak od tohto tu čakáš niečo viac ... ale neboj sa nič, raz ti to dopne a pochopíš, že sme ti dobre radili ...
-
enterprise
Medium Expert
ColdRain ma pravdu...hlavne s bodom cislo jedna.
K tej samovrazde...nedavnot tu na fore padla jedna veta : Ked sa baba vyhraza samovrazdou, tak jej treba dat do ruky ziletky a buchnut za nou dvere na kupelni. Tento jediny scenar na 100 percent neskonci tragicky.
Naznacila ti aby si ju pobozkal a ty si to neurobil ?
Nic nie je pre babu odstrasujucejsie jak nerozhodny chlap
Inak...ako vyzera taky naznak na bozk ? 
K tej samovrazde...nedavnot tu na fore padla jedna veta : Ked sa baba vyhraza samovrazdou, tak jej treba dat do ruky ziletky a buchnut za nou dvere na kupelni. Tento jediny scenar na 100 percent neskonci tragicky.
Naznacila ti aby si ju pobozkal a ty si to neurobil ?
Amen.ColdRain napísal: odrovnal si ma
nie fakt, kedysi som si tiez odtrpel syndrom supermana, cloveku sa potom chce zo sameho seba grcat, jedine co mozes urobit dobre je, ze das na nase rady a vzdas sa nadeje ktora srsi uplne zo vsetkeho co pises "tento rok dotiahnem a uvidi sa" seriozne? mal si tri roky ci kolko snou na "dotahovanie" (neviem presne kolko, aj rok je dost).
rozoberme si co sa moze stat.
1, vyseres sa na nu=budes ztoho mesiac, dva, tri v <>, nechodil si snou, nesukal si ju, nerobila ti do chrbta ryhy nechtami, takze by si nemal potrebovat viac casu nato aby ta to preslo, pred vianocami si v pohode najneskor a mozes si zit svoj zivot a najst si normalne dievca, seberovne (pises sice blbosti, ale ma to hlavu a patu, takze usudzujem, ze si len zamilovany, nie blby, takze babu ktora ma profily na pokeci a birdz vazne nepotrebujes) a bude ti sveta zit a aj si zakefujes a budes moct aj v noci spat lebo budes vediet, ze ju zatial nekefuje niekto iny.
2, priamo sa jej spytas ako to medzi vami je, resp. predostres nejake ultimatum, bud sa date dokopy okamzite alebo nasleduje bod 1. ak sa date dokopy, s najvacsou pravdepodobnostou ti bude chvilu fajn, mozno mesiac, mozno pol roka, zrejme si aj dobre zakefujes, uzijes si vsetky tie haluze co patria k zaciatku vztahu atd, bdues sa chvilku vznasat, potom ti nieco rpestane sediet, bude naladova atd, postupne prides nato, ze sa bud taha s frajerom c.1 stale, alebo je tu niekto dalsi, ktokolvek, nazvime ho proste frajer X, chvilu to potiahnete v trojke, budete jeden po druhom "cistit koryto" az ta zrejme posle do riti, lebo si proste prilis nudny, rozkrajal by si sa pre nu, si handra, budes ju nudit, potom sa ti zosype svet a nebudes chapat, az kym nepochopis, ze zena chce muza, ktory ma aj svoj nazor a vie si dupnut, preto sa to vola muz, maju to v genoch.
3, budes sa snazit to vyriesit nepriamo, budes furt v tych istych srackach, bdues handra a zabijes X dalsich rokov svojho zivota kvoli kurve ktora za to vazne nestoji
(aby si rozumel, moznosti su zoradene podla toho ako su dobre, jednotka je najlepsie riesenie)
p.s. keby sa chcela zabit, tak to spravi, ludia ktori sa chcu naozaj zabit lezia na cintorinoch pripadne s trochou stastia v pezinku, nehystercia pre protokol z labakov, ked ma 19 a takto vykecava je to hlupa attention whore, co je len dalsia znacka aby si isiel od toho prec
enterprise- Raz mi napisala nieco v zmysle: " Kazdy spravny chalan raz pobozka svoje dievca" (pricom tym myslela seba). Alebo....
Vtedy toho 14.januara minuleho roka, ked ma chytila za ruku, boli nase pohlady velmi blizko seba. Mne to az potom, debilkovi, doslo, ze asi odo mna cakala bozk a ja nic. Len som tam tak necinne stal ako taky...
Vtedy toho 14.januara minuleho roka, ked ma chytila za ruku, boli nase pohlady velmi blizko seba. Mne to az potom, debilkovi, doslo, ze asi odo mna cakala bozk a ja nic. Len som tam tak necinne stal ako taky...