Star Wars
Re: Star Wars
tak mi nedalo a nakoniec som na to isiel
3d nebolo az take zle ako ho niektori opisuju, ale bez neho by to bolo lepsie.
to bud rád že si to nepočul po slovensky, lebo to je katastrofa.Jake napísal:cesky to bolo este celkom fajn nadabovane...
tak 3D nebolo nejak zlé niektoré efekty boli naozaj dobré, hodnotil by som to na 8/10. som rád že som si to pozrel na veľkom plátne a s kvalitným zvukom (dabing neberem do úvahy). ale čo ma najviac prekvapilo bolo že v sále nás bolo max 30Shwollo napísal:tiež som rozmýšľal. že by som na to šiel. nezabudni potom napísať dojmy
už teraz sa teším na dalšie episody
keďže tiež patrím medzi Star Wars fanúšikov, bol som vo štvrtok a nemôžem sa sťažovať... 3D veľmi nemusím ale toto ma príjemne prekvapilo
trochu ma zarazilo že nás bolo v celej sále možno tak 10
dúfam že to Lucas nezabalí a spracuje do 3D aj zvyšné filmy 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Davaju to v kine s 3D a v anglictine? Lebo ked nie, tak sa obavam, ze nepojdem.
Neznesiem dabing z duse.
so slovenským dabingom...
Mňa poctivo SW obchádzali, matne si pamätám na IV z nejakého TV vysielania alebo videokazety a potom na I, na ktorú som čumel na amfíku... Potom už len jednotlivé útržky scén.
Začal som to teraz pozerať v štýle 123456 a asi som spravil chybu. Zrejme som prišiel o veľa odkazov a navyše 3-4 je tak obrovský technologický skok.... V to ako tak zachraňuje, ale z biedy nevytrhne, najlepšia pre mňa ostane 3 a hoci som asi jediný, mne sa páčila aj I.
1-3 je perfektne rozpracovaný príbeh Sithov i DV, ktorý mi po trojke prišiel ako obrovský šéf, tento dojem ale zmazala pôvodná trilógia, najmä v IV bol ako taký jeden generál z mnohých. Yoda jakbysmet... Totálny king v 1-3 a potom je z neho senilný dedko žobrajúci o jedlo???
Rozhodne nepozerať podľa epizód!
Začal som to teraz pozerať v štýle 123456 a asi som spravil chybu. Zrejme som prišiel o veľa odkazov a navyše 3-4 je tak obrovský technologický skok.... V to ako tak zachraňuje, ale z biedy nevytrhne, najlepšia pre mňa ostane 3 a hoci som asi jediný, mne sa páčila aj I.
1-3 je perfektne rozpracovaný príbeh Sithov i DV, ktorý mi po trojke prišiel ako obrovský šéf, tento dojem ale zmazala pôvodná trilógia, najmä v IV bol ako taký jeden generál z mnohých. Yoda jakbysmet... Totálny king v 1-3 a potom je z neho senilný dedko žobrajúci o jedlo???
Rozhodne nepozerať podľa epizód!
-
seth82
Darca
Mal si to pozerať podľa rokov produkcie - 4,5,6 a 1,2,3...
Môžem sa opýtať... 4= Nová Nádej, 5= Impérium vracia úder, 6= Návrat Jediho? Rád by som si to pozrel keďže som to už dávno nevidel a mnohí vravia že je to lepšie pozerať 4, 5, 6, 1, 2, 3.
-
Sarger
Guru wannabe
Presne v tom poradí. A okľukou sa vyhni novému dabingu, je to otras.
4,5,6 nema vobec chybu, podla mna total klasika nove diely nesahaju ani po clenky a ked budes pozerat stare diely tak ako spomenul Sarger v starom dabingu, to tiez nema chybu, teraz akurat cez vykend davali na nove Imperuium vraci uder v remake HD a pri tom otrasnom novom dabingu som to radsej hned prepol.
No neviem, mne sa trojka páčila najviac.
Tiež sa mi nové časti páčili viac ako tie staré.
-
Sarger
Guru wannabe
Jump3r-ko sa pýtal na poradie a nie na obľúbenosť, to spomenul Korag a tej debate by sme sa mali vyhnúť... 100 ľudí 100 chutí.
Neviem prečo by sme sa mali vyhnúť debate ja si rád prečítam čo si o tom myslia iný. Koniec koncov je to o tom téma, a vďaka za radu.
Trojka mozno z tych novych ale to uz vsetko bolo o efektoch a grafickom prostredi, stara klasika nikdy nezhrdzavie, vykon hercov, povodne technologie a celkovo ponatie tych filmov bolo ine ako dnes, ved len ked sa pozriem na tych hercov s akym nadsenim to hrali a ako perfektne to vsetko zvladli a to super zakoncenie, no proste najelepsia trilogia v historii, nove diely sa na nu vobec nechytaju az mozno na tu spominanu trojku.
Ešte by som rád vedel aku rolu v tom všetkom hra Clone Wars. Je tam Obi-Van s Anakinom takže je to nejaký prequel ku dvojke?
-
seth82
Darca
It is set in the fictional Star Wars galaxy, during the same time period as the previous 2003 Star Wars: Clone Wars series (the three-year time period between the films Attack of the Clones and Revenge of the Sith).
ja mám z clone wars odpozerané všetko... nie je to zlé, ale kvality filmov to nedosahuje ani zďaleka... a škoda, že si autori vybrali práve clone wars... ako jo, epic battles a tak, ale dal sa seriálový potenciál využiť aj inak podľa mňa
Neexistuje nejaká hra ktorá je podľa príbehu? Hral LEGO Star Wars a ono to je síce perfetkne spracované, ale chcel by som niečo menej arkádové a tych hier SW série je naozaj veľa.
-
seth82
Darca
Podľa akého príbehu?