Mensi problem :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
m4jor
Medium Star
Medium Star

Re: Mensi problem :)

Príspevok od používateľa m4jor »

Dom z hliny myslíš klasické války? To je v podstate vhodná hlina (pozor nemôže to byť hociaká hlina) zmiešaná s konským trusom. Inak aj časť čínskeho múru postavili zo zlisovanej hliny a tŕstia. Tá časť stojí do dnes. :)

Zaujímavé sú aj slamenné domy, http://www.slamene-domy.eu/vzdelavanie/ Tohto výrobcu mám celkom blízko, niekedy sa na to pôjdem pozrieť. Podľa tej stránky stavba nevyzerá nijak zložito....trocha zručnejší človek by to mal postaviť v pohode.
Air-07
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Air-07 »

hmm :) myslim podzemny dom, kde hlina bude dom izolovat a taktiez setrit naklady... ma to mnoho vyhod :) take nieco sa mi paci - http://www.living.cz/vyjimecne-bydleni/ ... -domy.html
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

To som pochopil, tú otázku som myslel skôr pre kathleen. :D
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa enterprise »

Podla mna to nie je tak divne... Ja mam sice ovela materialistickejsie hodnoty a zastavam pohodlnejsi zivot, ale ak chces, tak fajn. Len neviem, neviem ci si to moc neidealizujes.... Vsetko v predstavach je pekne... Ale tak sama musis vediet lepsie co to obnasa ako ja.
A ten nazor, ze cesta, ktorou kracaju vsetci nemusi byt najlepsia... Fajn...lenze myslim, ze to je zamerane skor na sposob myslenia ako na sposob byvania :D

Prajem ti, aby si niekoho takeho nasla, aj tvojim sitom prejde asi velmi malo chlapov. A mozno len jeden a to bude ten CHOOSEN ONE :)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ithory »

ja len, GL, nech sa ti podari najst svojho "orfea ;-)
Napísať odpoveď