Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
Ak niekto hľadá hráča na dnes, tak po 17.30 som k dispozícii. SS ak si ma chcete pridať 
Dneska som to začal znovu hrať, večer môžme dať to co-op
kto chce teraz hrat, napiste mi na steam
moj nick Pstros_SVK mozme zahrat
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nam to naslo v pohode. Pisalo to dlhu cakaciu dobu, ale potom to trvalo 5 minut. Zacalo nas to pripajat a zrazu vyhodilo error ze server bezi na inej verzii.
Ja to riesim cez browser, napisem tam mvm_ a napojim sa do rozohratej hry, alt tabnem, a ked daju vlnu tak ma to hodi do hry. Takze pohodicka.
Ja to riesim cez browser, napisem tam mvm_ a napojim sa do rozohratej hry, alt tabnem, a ked daju vlnu tak ma to hodi do hry. Takze pohodicka.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Po roku som si opäť nainštaloval TF2, ale nefunguje mi myš.. strieľať ide, ale nedá sa pohnúť crosshairom + ak teraz pohnem myšou môžem sa hýbať. Stretol sa s tým niekto, ako to mám fixnúť?
//Vyriešené.. po restarte hry to už ide, ale aj tak nechápem čo to malo byť.
//Vyriešené.. po restarte hry to už ide, ale aj tak nechápem čo to malo byť.
dnes vecer mozme opat dat ako vcera, nejak sa dohodnite kedy
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som mimo az do nedele. Som v Prahe ale inak odporucam dobre sa mi hralo
i ked sme obcas dostali na prdel hoci to bolo easy :DDD
dnes/zajtra vecer pani?
Ako presne funguje to mvm, treba mat tie tickets či ako ?
u mna netreba
V store sa dá platiť jedine cez Steam Wallet?
nie, mozes im poslat oblickuDEVZYO1G napísal:V store sa dá platiť jedine cez Steam Wallet?
Ale myslím v Mann Co. store priamo v hre ..
chapem
aby si mohol nakupovat v Mann Co. store, musis si najskor nejakym sposobom dobit Wallet, tu dobijes vyssie spomenutymi sposobmi
aby si mohol nakupovat v Mann Co. store, musis si najskor nejakym sposobom dobit Wallet, tu dobijes vyssie spomenutymi sposobmi
Hej to viem, akurát som chcel kúpiť vec za 2€, a minimálny vklad na wallet je 5€, toľko akurát teraz nemám na karte, nevadí, a inak, tie peniaze zo steam wallet sa nedaju poslat napr. ako gift alebo previesť na iný účet?
peniaze nie, ale nech ti nejaky znamy kupi tu 'vec' a giftne ti ju, trade funguje na vacsinu itemov
To ma tiez napadlo, ale ja som tu vec chcel kupit za ucelom upgrade na premium, bude to fungovat aj ked mi ju niekto giftne?