sekanie videa na youtube
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
sekanie videa na youtube
zdravim znicoho nic mi zacali sekat videa ... videa cez adobe flash player cize aj youtube a pod. stranky ale to iba vtedy ked si dam fullscrean ... doteraz to slo v pohode .... neviete v com moze byt chyba ?? robi mi to cez vsetky prehliadace ... procesor samozrejme vytazeny na 100% pri fullsc.
-
marek carey
Medium Star
Re: sekanie videa na youtube
Chyba flashu, teraz velmi casty problem. Mne pomohlo nastavit v napajani maximalne hodnoty procesora na 99%. 
mám rovnaký problém ale sekajú len na Google Chrome
-
Betarik
Professional
takze nikto nic ? :-/
-
Pigesko
King
Akurát dnes mi vybehol update flashu, takže problém by mohol byť vyriešený 
//akurát sa neviem dopracovať k tomu čo obsahoval...ponáhľal som sa, takže som len klikol na update a neriešil som, ale som si na 100% istý, že tam bolo niečo ohladne performance...
//akurát sa neviem dopracovať k tomu čo obsahoval...ponáhľal som sa, takže som len klikol na update a neriešil som, ale som si na 100% istý, že tam bolo niečo ohladne performance...
-
marek carey
Medium Star
Ja sa ho normalne bojim nainstalovat, co nove sa posere s nim.
-
Betarik
Professional
mne nic nevybehlo sakra ... a ked si dam aktualizaciu tak mi napise ze mam najnovsiu verziu ...
moja verzia 11.3.31.230
moja verzia 11.3.31.230
-
Pigesko
King
Bolo to ešte ráno, a mám pocit že sa aktualizácie kontroľujú pri každom zapnutí PC, no ja som ho mal zapnutý nonstop cca 2 dni a až po raňajšom reštarte mi to vybehlo, takže možno prebehol ten update aj skôr.
-
marek carey
Medium Star
ak si naposledy zasktrol automaticke instalacie, tak ti ani neukaze, ze nova verzia bola.Betarik napísal:mne nic nevybehlo sakra ... a ked si dam aktualizaciu tak mi napise ze mam najnovsiu verziu ...
moja verzia 11.3.31.230
-
Pigesko
King
Hmm, pozerám že mám verziu 11.3, no už je dostupná aj 11.4, takže možno som tú aktualizáciu len odklikol...takže skúste a dajte echo či sa novou verziou niečo zmenilo 
//konkrétnejšie mám 11.3.300.271
//konkrétnejšie mám 11.3.300.271
-
marek carey
Medium Star
S novou mi stale nejde nic cez Firefox, rovno uninstall. 
-
Pigesko
King
Tu už by som skôr vsadil na nekompatibilitu flashu s nejakým vašim HW, alebo sa "bije" s nejakým softom, nič iné ma nenapadá.
//cez Chrome som nemal nikdy problém ani pri starších verziách flash playera...vyťaženie cpu pri 1080p a FullScr nepresiahne 35%.
//cez Chrome som nemal nikdy problém ani pri starších verziách flash playera...vyťaženie cpu pri 1080p a FullScr nepresiahne 35%.
-
Betarik
Professional
ja som takisto nemal ... znicoho nic mi to zacalo robit .. fakt netusim ... akonahle dam fullscrean tak spomaleny cely pc a strasne to seka ... ako nahle kliknem na video a dam settings tak mi zamrzme cely prehliadac
a to mi nerobilo
skusal som ho aj odinstalovat ale nepodarilo sa mi to ...
skusal som ho aj odinstalovat ale nepodarilo sa mi to ...
-
Pigesko
King
Čo čítam reakcie na fórach, tak pomáha len reinštalácia winu...niektorím pomohlo nahodiť novšie, respektíve staršie ovládače na grafiku, no boh vie či to zrovna tebe pomôže.
// Ak si ešte neskúšal, tak odinštaluj všetky prehliadače (ak sa ti podarí tak aj flash player) a znovu nainštaluj...následne nainštaluj jednu zo starších verzii flashu.
// Ak si ešte neskúšal, tak odinštaluj všetky prehliadače (ak sa ti podarí tak aj flash player) a znovu nainštaluj...následne nainštaluj jednu zo starších verzii flashu.
-
marek carey
Medium Star
Mne nastastie staci odinstalovat najnovsiu verziu a hodit staru osvedcenu.